Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
KVV написав:при здійсненні переказу за реквізитами СенсСупер завзято підставляє джерелом виконання такого переказу картку Ред.
Такая проблема была до переноса платежей в финансовым месенджер. Если делать платёж через финансовый месенджер, то карта RED первой не отображается в списке для списания. Через старую возможность -- будет подставляться первой.
Sense Bank написав:KVV Після закінчення тривоги має надходити ось таке повідомлення в чаті "Тривога закінчилась, агенти вже повернулися на робочі місця та готові допомогти вам. Якщо ваше питання ще актуальне - напишіть про це". Потрібно повторно написати і тоді агент одразу з'явиться в чаті
Howl написав:Если делать платёж через финансовый месенджер, то карта RED первой не отображается в списке для списания. Через старую возможность -- будет подставляться первой.
я скажу навіть більше.
якщо натиснути іконку "Картка Cameleon", натиснути кнопку "Переказати" → "За номером картки, телефону або IBAN" та вставити ІБАН - першою в списку карток за таким переказом буде РЕД! те саме і по Вайту/Вигоді....всюди перша РЕД.
Sense Bank , Пробую створити обліковий запис у програмі Mastercard airport experiences використовуючи карту карту World Mastercard Black Edition (пакет Black) Відповідь :
Це тому що карта ще не прокачана на 10 тис грн за останні 30+5 днів , чи вона в принципі не приймає участі в Lounge Key??
novichok написав:Хм. А як тепер редагувати робочій стіл в додатку? Раніше шаблон можна було перетягнути в потрібну папку, зараз при спробі перетягнути в режимі редагування нічого не робиться, шаблон не хоче ставати в папку, та вертається назад. Що я роблю не так?
З ранку запрацювало на основному додатку, в додатках-клонах проблема залишилася. Всім дякую за поради.
а в мене цілком навпаки, на клоні переноситься у папку, а на основному, як не тр... - так і не вклонився))
Еще пять лет назад когда я постоянно сэпил с пакетки изредка вместо пакетки выскакивала то одна то другая кредитка в качестве отправителя. Но я зная это был очень внимателен и ни разу не попал. А многие тут на ветке попадали. Понятно что это сделано специально для стрижки. Годы идут а стрижка продолжается.
чет я раздуплился как утка на третьи сутки че за тема с добавочными 2% КБ на выходных? (Кешбекові вихідні) а то там текст якось по дебі*** написаний - в одному місці до кінця 2024 а в іншому три місяці.
ЗІ виявляється ще і по Вигоді при онлайн покупках додаткові 5% з 27-11-23 по 14-01-2024 тільки не зрозуміло ці додаткові 5% будуть падати на бонусну картку банку чи Епіку
mephala написав:чет я раздуплился как утка на третьи сутки че за тема с добавочными 2% КБ на выходных? (Кешбекові вихідні) а то там текст якось по дебі*** написаний - в одному місці до кінця 2024 а в другому три місяці.
ЗІ виявляється ще і по Вигоді при онлайн покупках додаткові 5% з 27-11-23 по 14-01-2024
В нас діє акція "Вихідні з кешбеком". Розраховуючись кредитною карткою в вихідні дні, ви можете отримати додатковий кешбек +2% від суми операції, при оплаті 100% вартості покупки за рахунок кредитного ліміту Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Sense Bank написав:В нас діє акція "Вихідні з кешбеком". Розраховуючись кредитною карткою в вихідні дні, ви можете отримати додатковий кешбек +2% від суми операції, при оплаті 100% вартості покупки за рахунок кредитного ліміту Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
так а термін дії акції який? я не зрозумів з тексту новини в додатку.
і хотілося б уточнення по фразі - "працює в усіх категоріях, навіть тих, які не обирали". мається на увазі що +2% буде по всіх категоріях які на цей місяць були для вибору чи взагалі для всіх категорій які є в програмі?