В демократіях навіть без війни золото конфіскували задля по суті "держава понад усе.
там ще <del>негрів</del> афроамериканців лінчували
Ви не на тому аспекті концентруєте увагу. Там знайшли на кому їхати...
В совдепі по суті робочі їхали на крестьянах)) Такий світ -- хтось на комусь їде. За рахунок когось банкет.
І на кому (і куди) тепер поїде аграрна супердержава, якщо навіть нема ні колишніх заводів ВПК, ні навчених кадрів? Хіба лопатами копати окопи і/та атакувати черенками від лопат.
Тоді казали "як Сталін як помер, то з власного майна мав тільки шинель". Яку ти бачиш економічну модель (напр. земля селянам, заводи пролетаріям, мир народу), і перехід до неї.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 гру, 2023 12:37, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:І на кому тепер поїде аграрна супердержава, якщо навіть нема ні колишніх заводів ВПК, ні навчених кадрів? Хіба лопатами копати окопи і/та атакувати черенками від лопат.
уже ж сказали на ухылянтах.
detroytred написав:Підходить кожний до дзеркала ... - чим не варіант)))
в зеркале мне всё нравится, а то что за окном - нет.
flyman написав:І на кому тепер поїде аграрна супердержава, якщо навіть нема ні колишніх заводів ВПК, ні навчених кадрів? Хіба лопатами копати окопи і/та атакувати черенками від лопат.
уже ж сказали на ухылянтах
Типу Месники із світу Марвела ("винахід пороху", як писав Залужний)? Надпотужна супер сила.
Як щодо мобілізації валькірій, вовчиць з вовченятами та африканських літунів на коврах? Усі так усі. (с)
І "мільйон силовиків", не кажучи про декілька армій бюджетників.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 гру, 2023 13:01, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Яку ти бачиш економічну модель (напр. земля селянам, заводи пролетаріям, мир народу), і перехід до неї.
Флай, ти мене з кимось)) плутаєш. Я прямо визнаю, що мого рівня знань недостатньо генерити відсеб'ятину... А щось більш-менш ефективне реалістичне я поки ні в кого не знайшов.
Надія була на Ющенка: він одразу сказав -- логістика, земля, (третє забув). На першій неділі керування чітко визначив та оголосив суспільству. А як практично можновладці (політики, посадовці та власники великих капіталів) зуміли, схотіли реалізувати -- ми побачили.
detroytred написав:А щось більш-менш ефективне реалістичне я поки ні в кого не знайшов.
для начала надо перестать перекидывать ответственность как горячую картошку. Идея всеобщей мобилизации бредовая. Придёте к кардиологу, вызовите электрика/сантехника/ такси, а вам скажут мест нет, все ушли на фронт. пэрэмога!
detroytred написав:А щось більш-менш ефективне реалістичне я поки ні в кого не знайшов.
для начала надо перестать перекидывать ответственность как горячую картошку. Идея всеобщей мобилизации бредовая. Придёте к кардиологу, вызовите электрика/сантехника/ такси, а вам скажут мест нет, все ушли на фронт. пэрэмога!
на таксі можуть бангладешці рікшами, таксистам (ВОС 837037) заміну знайшов, лишилося із іншими порішати.
detroytred написав:В совдепі по суті робочі їхали на крестьянах)) Такий світ -- хтось на комусь їде. За рахунок когось банкет.
це дуже умовно, після голоду (починаючи з 1918/19, а потім кожні 10 років) більшість селян поперлись в міста, тому що там була хоч якась робота (і саме в місто -де є порт(Пітер, Мурманськ, Владивосток, Одеса) кораблями привозили гуманітарну їжу для рятування варварів), а самі узурпатори(більшовики) не дуже страждали (як виявилось з роками)