|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:09
flyman написав: fox767676 написав: uaprofi написав:зачем людям которые покупали хаты на уровне 100К метро? скорей всего у них есть авто или самокат. будут просто чаще пользоваться личным транспортом. А вот тем кто живёт там давно на Голоссевском пр., васильковской или ломаносава в 5 и 9 этажках действительно не повезло - только недавно метро провели и такое
100к это средння новая двушка в районах даже не с метро. коллапс шрт провоцирует лоубаджет автомобилизацию, пробки, и вообще эмиграцию из Украины
коллапс шрт провоцирует лоубаджет автомобилизацию, пробки, и вообще эмиграцию из <del>Украины </del> Києва
За Киевом в Украине жизни нет, может на отдельных островках типа Козина или каких-то районов Львова
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 09 гру, 2023 13:18, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:17
Феодал написав:Всем привет, как вам декоммунизация метрополитена? Как думаете это к дорожай? Сегодня слышал что станция Контрактовая площадь тоже проблемная
может это повод у доноров запросить 100500 миллиардов долларов чтоб снова было что пилить а то яйца по 17грн как-то палевно
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:22
flyman написав: Феодал написав:Всем привет, как вам декоммунизация метрополитена? Как думаете это к дорожай? Сегодня слышал что станция Контрактовая площадь тоже проблемная
В ютубах казали, що Вєталь мав би буди новим кандидатом від фронди ПАПи, але так як ПАПа непрохідний, то мав іти Вєталь, подивимся як утонувше метро підніме рейтинг кандидата. Дрожай вангую в Ірпені/Бучі, поки ще не устала червона гілка ШРТ та приміське ШРТ. Першою відреагує оренда.
а я думаю что теперь еще больше людей захочет уехать, все это очень печально
-
Феодал
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:23
Олежан написав: Феодал написав:Всем привет, как вам декоммунизация метрополитена? Как думаете это к дорожай? Сегодня слышал что станция Контрактовая площадь тоже проблемная
может это повод у доноров запросить 100500 миллиардов долларов чтоб снова было что пилить а то яйца по 17грн как-то палевно
не особо они хотят деньги давать, видят к чему оно все идет
-
Феодал
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:39
до речі найбільші проблеми з логістикою зараз мають виникнути саме у тих хто їздить з південних околиць в центр через Либідську на авто, бо метро в принципі непогано дублюють на тій ділянці траліки та автобуси, вони як кажуть відходили вчора з Либідської щохвилини, але для нормального функціонуванні наземки в такому режимі потрібна виділена лінія і жорсткий контроль за її дотримуванням, мені навіть моторошно спрогнозувати ті майбутні затори, бо Голосівський проспект не резиновий, та й численні кінцеві маршруток з Либідської краще би кудись поприбирати на цей час, а краще б назавжди
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:54
За последнее десятилетие между метро демеевская и окружной появилось много современных жилых комплексов с тысячами квартир. Думаю личный транспорт счастливых обладателей квартир в новых жк и новые наземные перевозчики приведут к транспортному коллапсу, которого мы ещё не видели
Востаннє редагувалось hume в Суб 09 гру, 2023 14:00, всього редагувалось 1 раз.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 гру, 2023 13:59
Феодал написав:а я думаю что теперь еще больше людей захочет уехать, все это очень печально
Ще цікаво, який відсоток повернеться з-за кордону? Моя знайома в тилу казала(так як має і родичів за кордоном і багато друзів/знайомих там) - що думає, що повернуться десь +/-30%. Печалька(( Для чого/для кого ми тоді вже 21міс. намагаємось повернути втрачені території? Ще й якою дорогою ціною!(ціною тисячів вбитих і скалічених українців!)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 09 гру, 2023 14:23
hume написав:За последнее десятилетие между метро демеевская и окружной появилось много современных жилых комплексов с тысячами квартир. Думаю личный транспорт счастливых обладателей квартир в новых жк и новые наземные перевозчики приведут к транспортному коллапсу, которого мы ещё не видели
Гірше буде
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 гру, 2023 14:33
Успіх написав: Феодал написав:а я думаю что теперь еще больше людей захочет уехать, все это очень печально
Ще цікаво, який відсоток повернеться з-за кордону? Моя знайома в тилу казала(так як має і родичів за кордоном і багато друзів/знайомих там) - що думає, що повернуться десь +/-30%. Печалька(( Для чого/для кого ми тоді вже 21міс. намагаємось повернути втрачені території? Ще й якою дорогою ціною!(ціною тисячів вбитих і скалічених українців!)
У мене теж ці питання, чим довше це все продовжується тим менше людей повернеться, і кінець війни нажаль не вирішить всіх наших нових проблем. Шкода що все так
-
Феодал
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 гру, 2023 14:40
Investor_K написав:Гірше буде
В мене складається враження, що чимало людей радіє факту аварії в метро!  В принципі очікувано але все ж сумно плять.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
|