А я казав, що який бізнес, такий і бізнесмен. Ні знань нема, ні фактичної діяльності нема. Як і податків. Да і де воно візьметься, якщо жити на форумі. Бізнес працює, а не триндить.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуздається ви раніше були проти свавілля від ТЦК пропоную розглянути ще один варіант, ще більш реалістичний : це піар-акція для бідних, щось типу "недоторканих немає", "воювати будуть усі", щоб пакування в буса виглядало менш несправедливим для пересічного ![]() Re: Золоте кільце Орди В селі, де в мене дача, рік назад мобілізували всіх алкашів, хто пройшов по здоров'ю. За ними не бігали по хатам, вони самі поїхали в райцентр, отримавші повістки. Повістки отримали всі, тільки фермери, в яких є земля і хазяйство, і досі складають їх в стопку.
Чому ж в раші немає проблем з мобілізацією? Тому що вислів "За МКАДом жизни нет" точно відзеркалює суть запоребрика. За Золотим Кільцем великих міст дійсно немає нормального життя. Там половина пролетаріїв/алкашей, яким нема чого втрачати, крім своїх ланцюгів (кредитів, судимостей, нікчемного життя). От і виходить, що ми, українці, не дивлячись на своє ментальне постійне ниття, живемо краще, ніж квцапи. Проблему з кадровим голодом захисників можна вирішити двома способами: Перейти на контрактне поповнення армії. Так зробили Порошенко і навіть фюрер. Це найкращий варіант, але для цього треба зробити інвестиції в умови служби, зменшення втрат, в тому числі і досягненням режиму припинення вогню. Інший шлях - посилити репресивну мобілізацію. Так легше і, попутно, можна надовго законсервувати владу, навіть вже непопулярну. Але так збільшується ризик зламу. Яник вже хотів всіх загнати в стійло, і де він? Якщо буде провал на фронті, то на Майдан вийде вже не студенти з палицями, а люди в пікселі зі справжньою зброєю, як це було в Азейбарджані. Влада вибрала другий шлях - офіс простих рішень. Зеленський в Аргентині агітував новообраного президента приєднатись до свого мирного плану. Війна до кордонів 91 - серйозно? Чим і як брати Донецьк чи хоча б Токмак? А що буде завтра, якщо вже сьогодні суттєво не вистачає зброї і фінансування? Щоб вирішувати всі ці складні питання, потрібна адекватна влала, але її не має, тому песпективи песимістичні і невтишні. ![]() А може самі ухилянти порушують закони? ;) Ухилянти - це ж злочинці!
![]() А зі злочинцями можна ще й не так поводитись! ![]() Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком громадян України. Але добре, що в нас тут "не такі" - не ухилянти!)) Вони всі вже давно 100500раз відмітились в ТЦК, і ще, про всяк випадок, майже кожен тут, має довідку, що не придатний ![]() А так, то вони б пішли, навіть, побігли на фронт - не сумнівайтесь! ![]() ![]() Вибирали місце для корпоратива ![]() Там суть трішки в іншому була. Вітальонам сьогодні відкрили очі, що якщо назвався публічною сауною і став надавати платні послуги - перестав бути житлом , зі всім спектром прав і обмежень для проникнення. І не треба верещати «це приватна власність, покиньте терміново». ![]()
не деградуй до рівня долярчика, ти ж військова еліта, а не з IQ для миття снарядів Востаннє редагувалось flyman в Сер 13 гру, 2023 12:43, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Любой военнообязанный, зная о жутком некомплекте в рядах ЗСУ, и не стоящий в очереди в военкомат в такой тяжёлой ситуации, является уклонистом, просто признайте в душе это очевидный факт. Можно назвать в мягкой форме ждуном. Ждун, может дождаться росгвардию в своем дворе, или получить повестку в ЗСУ и добросовестно пойти в ЗСУ. Он не проявляет инициативу, он плывет по течению, законопослушен, и всегда выполняет указания тех властей, кто контролирует район. И я ни в коей мере не осуждаю таких людей, у меня есть несколько близких друзей и близких родственников, которые законопослушные ждуны, склад характера такой, хорошие, но не смелые. ![]() flyman , тобі з вітальонами надані пруфці . Від тебе тільки цокольне скиглення про айкью, кью -кью та інші черіамулєти.. Не цікаво(. Тщатєльнєє надо.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 13 гру, 2023 12:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ви шось або придумали, або прибрехуєте. Сауна не житло. Але це приватна власність. Це не дає право карателю зі зброєю вимагати відчинити якісь двері, тинятися по всіх приміщеннях, залякувати персонал. Я не пам'ятаю, у вас питали, чи ні: ви ж не у військах зараз. То ви - ухилянт? ![]() Я отримав від держави адмінпослуги, які я ж сам оплатив з податків, а за це я винен віддати своє життя. Нормальний обмін. І до речи, облиш скиглення, бо здається ти відмовляєшся захищати Вітчизну та територіальну цілістність. Забігаючи наперед скажу, коли отримаю повістку, буду десь поруч з тобою.
|
|