Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 58495850585158525853 ... 14904>
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:29

Сьогодні день відкритих очей для мамкіних бізнесменів? :lol:
А я казав, що який бізнес, такий і бізнесмен. Ні знань нема, ні фактичної діяльності нема. Як і податків. Да і де воно візьметься, якщо жити на форумі. Бізнес працює, а не триндить.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2475 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:whois2010 , так, я в це вірю. Навіть з точки зору того, що ТЦК всліпу б не ризикнули нарватись на прокуратурських, чи СБУ, чи навіть військових. Всліпу так не роблять!!

здається ви раніше були проти свавілля від ТЦК

whois2010 написав:А чому не роблять? Чи ви гадаєте, у тцк є якісь моральні запобіжники? Були б прокуроськи, поцілували б чоботи, помили б авто, вибачились та пішли б пресувати пересічних.

пропоную розглянути ще один варіант, ще більш реалістичний : це піар-акція для бідних, щось типу "недоторканих немає", "воювати будуть усі", щоб пакування в буса виглядало менш несправедливим для пересічного
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:37

Re: Золоте кільце Орди

В селі, де в мене дача, рік назад мобілізували всіх алкашів, хто пройшов по здоров'ю. За ними не бігали по хатам, вони самі поїхали в райцентр, отримавші повістки. Повістки отримали всі, тільки фермери, в яких є земля і хазяйство, і досі складають їх в стопку.
Чому ж в раші немає проблем з мобілізацією? Тому що вислів "За МКАДом жизни нет" точно відзеркалює суть запоребрика. За Золотим Кільцем великих міст дійсно немає нормального життя. Там половина пролетаріїв/алкашей, яким нема чого втрачати, крім своїх ланцюгів (кредитів, судимостей, нікчемного життя).
От і виходить, що ми, українці, не дивлячись на своє ментальне постійне ниття, живемо краще, ніж квцапи.
Проблему з кадровим голодом захисників можна вирішити двома способами:
Перейти на контрактне поповнення армії. Так зробили Порошенко і навіть фюрер. Це найкращий варіант, але для цього треба зробити інвестиції в умови служби, зменшення втрат, в тому числі і досягненням режиму припинення вогню.
Інший шлях - посилити репресивну мобілізацію. Так легше і, попутно, можна надовго законсервувати владу, навіть вже непопулярну. Але так збільшується ризик зламу. Яник вже хотів всіх загнати в стійло, і де він? Якщо буде провал на фронті, то на Майдан вийде вже не студенти з палицями, а люди в пікселі зі справжньою зброєю, як це було в Азейбарджані.
Влада вибрала другий шлях - офіс простих рішень. Зеленський в Аргентині агітував новообраного президента приєднатись до свого мирного плану. Війна до кордонів 91 - серйозно? Чим і як брати Донецьк чи хоча б Токмак?
А що буде завтра, якщо вже сьогодні суттєво не вистачає зброї і фінансування? Щоб вирішувати всі ці складні питання, потрібна адекватна влала, але її не має, тому песпективи песимістичні і невтишні.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:37

А може самі ухилянти порушують закони? ;)

Ухилянти - це ж злочинці! :)
А зі злочинцями можна ще й не так поводитись! :lol:

Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком громадян України.

Але добре, що в нас тут "не такі" - не ухилянти!))
Вони всі вже давно 100500раз відмітились в ТЦК, і ще, про всяк випадок, майже кожен тут, має довідку, що не придатний :mrgreen:

А так, то вони б пішли, навіть, побігли на фронт - не сумнівайтесь! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 284 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:38

flyman написав:
  Hotab написав:Сьогодні день відкритих очей для мамкіних бізнесменів? :lol:
А я казав, що який бізнес, такий і бізнесмен. Ні знань нема, ні фактичної діяльності нема. Як і податків. Да і де воно візьметься, якщо жити на форумі. Бізнес працює, а не триндить.

Яку послугу ТЦК як фіз/юр особа прийшло отримати в сауну згідно Закону про захист прав споживачів, і там йому відмовили?

Вибирали місце для корпоратива :lol:

Там суть трішки в іншому була. Вітальонам сьогодні відкрили очі, що якщо назвався публічною сауною і став надавати платні послуги - перестав бути житлом , зі всім спектром прав і обмежень для проникнення. І не треба верещати «це приватна власність, покиньте терміново».
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:41

Hotab написав:
  flyman написав:
  Hotab написав:Сьогодні день відкритих очей для мамкіних бізнесменів? :lol:

Яку послугу ТЦК як фіз/юр особа прийшло отримати в сауну згідно Закону про захист прав споживачів, і там йому відмовили?

Вибирали місце для корпоратива :lol:

Там суть трішки в іншому була. Вітальонам сьогодні відкрили очі, що якщо назвався публічною сауною і став надавати платні послуги - перестав бути житлом , зі всім спектром прав і обмежень для проникнення. І не треба верещати «це приватна власність, покиньте терміново».

не деградуй до рівня долярчика, ти ж військова еліта, а не з IQ для миття снарядів
Востаннє редагувалось flyman в Сер 13 гру, 2023 12:43, всього редагувалось 3 разів.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010 написав:Добровільно не стою біля дверей ТЦК в черзі, але не отримавши повістку, чому я ухилянт на вашу думку?

Любой военнообязанный, зная о жутком некомплекте в рядах ЗСУ, и не стоящий в очереди в военкомат в такой тяжёлой ситуации, является уклонистом, просто признайте в душе это очевидный факт.
Можно назвать в мягкой форме ждуном. Ждун, может дождаться росгвардию в своем дворе, или получить повестку в ЗСУ и добросовестно пойти в ЗСУ. Он не проявляет инициативу, он плывет по течению, законопослушен, и всегда выполняет указания тех властей, кто контролирует район.
И я ни в коей мере не осуждаю таких людей, у меня есть несколько близких друзей и близких родственников, которые законопослушные ждуны, склад характера такой, хорошие, но не смелые.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:43

flyman , тобі з вітальонами надані пруфці . Від тебе тільки цокольне скиглення про айкью, кью -кью та інші черіамулєти.. Не цікаво(. Тщатєльнєє надо.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 13 гру, 2023 12:45, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:43

Hotab написав:

Ви шось або придумали, або прибрехуєте. Сауна не житло. Але це приватна власність. Це не дає право карателю зі зброєю вимагати відчинити якісь двері, тинятися по всіх приміщеннях, залякувати персонал.

Я не пам'ятаю, у вас питали, чи ні: ви ж не у військах зараз. То ви - ухилянт?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 12:46

Успіх написав:
Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком громадян України.

Я отримав від держави адмінпослуги, які я ж сам оплатив з податків, а за це я винен віддати своє життя. Нормальний обмін.
І до речи, облиш скиглення, бо здається ти відмовляєшся захищати Вітчизну та територіальну цілістність.
Забігаючи наперед скажу, коли отримаю повістку, буду десь поруч з тобою.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 58495850585158525853 ... 14904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему