Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 58545855585658575858 ... 14926>
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 15:17

Schmit написав:Вибір був набагато більшим, а ви і багато інших побачили тільки цих два. Тому такий результат.

І хто ж отих інших кандидатів зачморив або не допоміг?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 15:41

whois2010 написав:Це все ми знаємо лише з слів самого пана Хотаба, так?
Ви тут ВСЕ знаєте з чиїхось слів.
Тому або не вірите нікому і самозабанюєтесь
Або вірите і тримаєте при собі те що вам не подобається, поки не було доведено що те що Вас не подобається - істина.

А так як довести тут практично ніхто нічого не може то....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 15:42

freeze написав:
whois2010 написав:Добровільно не стою біля дверей ТЦК в черзі, але не отримавши повістку, чому я ухилянт на вашу думку?

Любой военнообязанный, зная о жутком некомплекте в рядах ЗСУ, и не стоящий в очереди в военкомат в такой тяжёлой ситуации, является уклонистом, просто признайте в душе это очевидный факт.
Можно назвать в мягкой форме ждуном. Ждун, может дождаться росгвардию в своем дворе, или получить повестку в ЗСУ и добросовестно пойти в ЗСУ. Он не проявляет инициативу, он плывет по течению, законопослушен, и всегда выполняет указания тех властей, кто контролирует район.
И я ни в коей мере не осуждаю таких людей, у меня есть несколько близких друзей и близких родственников, которые законопослушные ждуны, склад характера такой, хорошие, но не смелые.

Фриз доброго дня
Не сравнивайте ситуации 24.02-1.04.22 допустим, тем более момент когда АЭС 75км от нас кацапы захватили и очередь из авто на вокзал на эвакуацию стояла 2км, и нынешнюю, когда даже вы пишите о "разминировании ногами военнообязанных" окуппированных территорий, а по марафону ночью постоянно показывают героев-калек, обьявляя многомиллионные сборы на протезы(а как же родина с её обязанностями перед её защитниками?)
Чем вы занимались допустим в феврале 22года,что смогли оторваться от основной работы и моментально полностью перейти на работу достаточно удалённую от места жительства(иначе б вы не подымали тему отпуска, сели б в Гранд Чирка или Соренто в камуфляже - 5 часов и дома, хоть каждые выходные, вы ж офицер, путёвку или распоряжение сами в принципе оформить себе в силах)? Кто теперь на той основной работе ваши функции выполняет, я так понимаю контроль?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 15:44

detroytred написав:А не як власник безпідставно забажав.
рассмотрите 3 примера. стоматолог в частном кабинете закрывает дверь изнутри, когда лечит пациента, чтобы посторонний не ворвался и не помешал.

Свадьба в ресторане, пускают только гостей по приглашению, чтобы не набежали бомжи на халявную еду.

Я знаю адвоката у него кабинет, вывеска, но без звонка и приглашения вы не войдёте. Во первых у него могут быть клиенты, во вторых он может работать с конфиденциальными документами, а тут будут ходить всякие и ему рассказывать.

Как это регламентируется Законом? Никак. Хозяин (или арендатор) помещения сам устанавливает правила допуска и режим работы. Таких примеров 100 тысяч. Нет никаких правовых норм как кому надо работать в частном бизнесе. Вы можете открыть сауну или ресторан только для своих друзей женского пола, вам никто не может это запретить.

detroytred написав:Але і те, що власник може зачинити або відмовити на грунтовних підставах - це те ж є. Правда, хочу-не хочу надавати, впускати до них не відноситься.
кто решает обоснованно собственник закрыл свою сауну или нет? Он сам и решает. Вы можете пожаловаться и больше не приходить. На этом ваши права на посещение чужого помещения заканчиваются.

Есть исключения - спасение чужой жизни, пожар и решение суда.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 13 гру, 2023 15:54, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:01

whois2010 ,
Це все ми знаємо лише з слів самого пана Хотаба, так?

Звичайно. А про вас ми знаємо з копій документів завірених нотаріусом?

Тобто, якщо вертольотів не буде в достатній кількості, Хотаб буде сидіти в Африках до перемоги. Зручно.

Мені буде зручніше ніж вам, навіть коли вертольоти будуть і я буду на вертольоті , а ви в окопі. Хто на що вчився. Для вас також всі двері відчинені. Тому звикайте відразу, що не всі рівні. Загалом як і в цивільному житті.

Але не розумію маніакального переслідування деяких форумчан з питанням "чого не в окопі?", коли сам там не знаходиться.

А мені не хочеться не дочекавшись вертольотів втратити країну. Бо піхоти нема, і фронт раптом в Києві. Причому, ще є питання справедливості, чому я захищав, а вітальтони і не захищають, і податків платять на стакан кави в місяць. .

кто решает обоснованно собственник закрыл свою сауну или нет?

Вона або зачинена для всіх, або відчинена для всіх. А тим більше, якщо я в часи роботи прийшов і вона дійсно працює. Розкажи мені безпідставно: «йди геть» до оголошеної години закінчення роботи . Лише якщо у тебе міцніші біцепси. Але це питання дискусійне.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 13 гру, 2023 16:06, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2475 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:06

Hotab написав:whois2010 ,
Це все ми знаємо лише з слів самого пана Хотаба, так?

Звичайно. А про вас ми знаємо з копій документів завірених нотаріусом?

Тобто, якщо вертольотів не буде в достатній кількості, Хотаб буде сидіти в Африках до перемоги. Зручно.

Мені буде зручніше ніж вам, навіть коли я буду на вертольоті , а ви в окопі. Хто на що вчився. Для вас також всі двері відчинені.

Але не розумію маніакального переслідування деяких форумчан з питанням "чого не в окопі?", коли сам там не знаходиться.

А мені не хочеться не дочекавшись вертольотів втратити країну. Бо піхоти нема, і фронт раптом в Києві. Причому, ще є питання справедливості, чому я захищав, а вітальтони і не захищають, і податків платять на стакан кави в місяць. .

кто решает обоснованно собственник закрыл свою сауну или нет?

Вона або зачинена для всіх, або відчинена для всіх. А тим більше, якщо я в часи роботи прийшов і вона дійсно працює. Розкажи мені безпідставно: «йди геть». Лише якщо у тебе міцніші біцепси. Але це питання дискусійне.

Ти хочеш сказати, що ТЦК прийшло помитися в сауну, а їм безпідставно відповіли що всі кабінки зайняті, місць нема, от вони вирішили, що безпідставно, і діяли згідно Закону про захист прав споживачів.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:10

flyman ,
Ти хочеш сказати, що ТЦК прийшло помитися в сауну, а їм безпідставно відповіли що всі кабінки зайняті, місць нема, от вони і діяли згідно Закону про захист прав споживачів

Муха, що я хотів сказати з питання роботи приватної сауни - я сказав вище. Доречі мій співрозмовник перестав реагувати на питання, чи вважає він себе досі правим, що можна безпідставно відмовити в обслуговуванні? Мабуть щось дійшло. І кричати «геть, це приватне», як мінімум в години роботи не стане вже.
Щодо роботи ТЦК , то вище сказали згідно яких законів вони діяли.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2475 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:11

холява написав:
  Letusrock написав:
  Успіх написав:Тому я спокійно міг ухилитись!
Але я - пішов!!!
НЕ ухилився!

тут є вплив шоку перших тижнів війни:
а) багато хто з тих що пішов тоді, тепер би спробував ухилитись
б) багато з тих що тепер ухиляються, тоді цілком могли піти
Відповідальні та мотивовані хлопці стали якби заручниками обставин, а ті хто тоді був 50/50 тепер став 1/99 (бо страх, корупція, несправедливість і т.д.)

Кто вам дал такую статистику ?

Обидно , что проведя 18 месяцев на войне, плавая в океане крови каждый день , спасая ребят которые даже не задумывались идти или не идти на войну

А якщо я не хочу плавати в "океане крови каждый день", то як?
Іншими словами я бачу сумніви в позиції "відвоювати Крим чи Маріуполь любою ціною", яка є у влади(Зе). Тим більше Маріуполь(а тим більше Крим) не сильно і був проти "Путин приди".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:25

Hotab написав:flyman ,
Ти хочеш сказати, що ТЦК прийшло помитися в сауну, а їм безпідставно відповіли що всі кабінки зайняті, місць нема, от вони і діяли згідно Закону про захист прав споживачів

Муха, що я хотів сказати з питання роботи приватної сауни - я сказав вище. Доречі мій співрозмовник перестав реагувати на питання, чи вважає він себе досі правим, що можна безпідставно відмовити в обслуговуванні? Мабуть щось дійшло. І кричати «геть, це приватне», як мінімум в години роботи не стане вже.
Щодо роботи ТЦК , то вище сказали згідно яких законів вони діяли.

Пан Хотаб, давайте зайдемо з іншого боку. В нас є суб'єкт господарювання та клієнт. Суб'єкт господарювання має, наприклад, публічну оферту, в якій оговорені умови надання послуги та умови припинення надання послуги і яка (оферта) викладена на офіційному сайті цієї юрособи. Між постачальником послуги і клієнтом виникає зв'язок: клієнт згоден з умовами надання послуг, що є у публічному доступі в оферті і за кошти (або як домовляться) купує цю послугу, а юрособа продає йому цю послугу належної якості.
Яку послугу хотіли придбати працівники ТЦК, коли шугали клієнтів закладу?
Чи були працівники ТЦК клієнтами? Тобто, чи хтіли вони придбати послугу згідно оферти? Якщо ні, то мав право заклад відмовити представникам ТЦК у знаходженні на території закладу, через те, що вони не клієнти і не планували отримати профільну послугу?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 13 гру, 2023 16:27

Успіх написав:https://youtube.com/shorts/6YIVfu3eBZU?si=y9zCW59btegIVohL

Напомни - у кого аватар лягуха душащая аиста(подсказка - он офицер запаса и может прокладывать переправы через Ингульцы с Кальмиусами)?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

#<1 ... 58545855585658575858 ... 14926>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор