|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 24 гру, 2023 16:57
Дюрі-бачі написав:Питання не в грошах, а в принципі їх виплати. Не держава повинна довести, що заплати щось солдату незаконно, а в нас військовий, або його родичі, мають пройти всі круги пекла бюрократії, щоб довести, що він виконував завдання. Коли наші герої із 128 бригади, які поранені при отриманні медалей, досі не можуть отримати компенсацію, бо хтось не написав "бойове розпорядження".
Так это все звенья одной цепочки: почему должны доказывать? -- потому, что "обязанность". Потому, что у верхушки отношение -- не "герои", а "долг Родине". Тут почему-то слово "крепостные" очень не любят -- но оно очень сильно подходит.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 24 гру, 2023 17:00
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:базово - це як? за Родину, за Путина в повний зріст під Авдіївкою? 
Базово -- это значит ставка 200к деревянных -- без всяких приколов вроде "боевых" (оно же "за Родину, за Путина в повний зріст під Авдіївкою?").
звідки така обізнаність про зп підарів? ви гадаєте, треба підняти зп, й питання вирішене? щось мені підказує, що ні...
А мне что-то подсказывает, что вопрос если и не решится -- сильно упростится. Но проверять это предположение украинские власти конечно же не будут (с) 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 24 гру, 2023 17:15
Shaman написав:ви гадаєте, треба підняти зп, й питання вирішене?
Ні, а от контракт: "я йду на передову на 6 місяців, держава мені платить 600к, з яких 100 к авансом. Життя застраховане на 15 млн, здоров'я на ..." - вирішить багато чого.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 24 гру, 2023 17:21
До кінця війни ніякого дембеля... Законопроект про мобілізацію можуть зареєструвати у Верховній Раді найближчими днями — Умєров
📍Ми готуємо матрицю відповідальності, або матрицю мобілізації, яка має бути зрозуміла суспільству.
📍Якщо аргументації буде достатньо, щоб суспільство це сприйняло, ми будемо, наприклад, просити призов з 25 до 60 років.
📍Слово "демобілізація" ми можемо використовувати тільки після того, як закінчиться війна.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 гру, 2023 17:29
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:ви гадаєте, треба підняти зп, й питання вирішене?
Ні, а от контракт: "я йду на передову на 6 місяців, держава мені платить 600к, з яких 100 к авансом. Життя застраховане на 15 млн, здоров'я на ..." - вирішить багато чого.
можуть запропонувати матрицю відповідальності за мобілізацію
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 24 гру, 2023 17:31
_hunter написав:ви гадаєте, треба підняти зп, й питання вирішене? щось мені підказує, що ні...
А мне что-то подсказывает, что вопрос если и не решится -- сильно упростится. Но проверять это предположение украинские власти конечно же не будут (с)  [/quote] Следующий раз , в церкви ,закажу панихиду родственникам , погибшим ребятам , и буду просить ГОСПОДА , чтобы раба Божьего "hunter" назначили виноватым . Чтобы " никогда он не ходил по полям минным в полный рост , чтобы его душа вознесясь на небо , всегда была рядом с нашим форумом и мы его вспоминали , мол вознесся над всеми ." Целый день ,на Святой Вечер , никогда не участвуя в боевых действиях ,всем рассказывать , что нужно делать во время боевых действий . ...... как у вас с самокритикой ? Особенно меня впечатлило "украинские власти конечно же не будут (с) " Это вы путина цитируете ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 24 гру, 2023 18:03
Banderlog написав:Тепер іще прикол, не знаю як в інших містах, в чернівцях в тцк є команда не трогати таксі. Багато хто катається спеціально, щоб не попасти.
у таксі є таксіська солідарність, якщо зелені причепляться, тут же наїде купа колег.
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 гру, 2023 18:04
и смысл от этих процентов? я же надеюсь вы понимаете что это может быть как прибавка в 1650 грн так и в 1650 млн грн. судьи он получают от 100К без никаких надбавок и чет никто по интернетам не стерит.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 гру, 2023 18:08
Xenon написав:До кінця війни ніякого дембеля... Законопроект про мобілізацію можуть зареєструвати у Верховній Раді найближчими днями — Умєров
📍Ми готуємо матрицю відповідальності, або матрицю мобілізації, яка має бути зрозуміла суспільству.
📍Якщо аргументації буде достатньо, щоб суспільство це сприйняло, ми будемо, наприклад, просити призов з 25 до 60 років.
📍Слово "демобілізація" ми можемо використовувати тільки після того, як закінчиться війна.
Пляяяяяяяяяч! Що ж ви мені... - ні не так)) - щож ви Умєр.ову вени перерізаєте? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 24 гру, 2023 18:24
холява написав: _hunter написав:А мне что-то подсказывает, что вопрос если и не решится -- сильно упростится. Но проверять это предположение украинские власти конечно же не будут (с) 
Следующий раз , в церкви ,закажу панихиду родственникам , погибшим ребятам , и буду просить ГОСПОДА , чтобы раба Божьего "hunter" назначили виноватым . Чтобы " никогда он не ходил по полям минным в полный рост , чтобы его душа вознесясь на небо , всегда была рядом с нашим форумом и мы его вспоминали , мол вознесся над всеми ." Целый день ,на Святой Вечер , никогда не участвуя в боевых действиях ,всем рассказывать , что нужно делать во время боевых действий . ...... как у вас с самокритикой ? Особенно меня впечатлило "украинские власти конечно же не будут (с) " Это вы путина цитируете ?
Схоже, що цей "хантер" пише з кацапії..
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-