Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 60096010601160126013 ... 14691>
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:23

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Ну и понятно, что один человек даст 10 долларов и для него это будет означать, что отдал всё, что имеет, А другой даст 1000 и для него это будет практически незаметно.
Примітивна маніпуляція, ноги якої ще з совка...
1 Я 30 років пахав як папа карло і тепер для мене 1000 - це не помітно
2 Десяток таких як я ( з аналогічними стартовими позиціями , освітою,здоровьям ) сиділи на лавочках і забивали козла під пивко...
Тепер для них 10 доларів - це все що в них є...
3 Так є й такі хто отримав від батьків чи накрав чи бабка з марса передала... - але їх мізерна кількість навіть в порівнянні з такими як я...а якщо порівнювати з забиваючими козла під пивко - так та кількість взагалі менша статистично значимої похибки.

І де в цій історії щось про те що вони герої? бо віддали все що в них було
а я барига ?

Никакой манипуляции и "совок" не при чём. Просто реальность.
Но из этой реальности не следует, что Вы барыга. Никакой связи и я такого не писал.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:28

fler написав:"Армію дронів", "армію роботів", "армію РЕБ" пан вважає клоунадою?

Давайте про це розмовляти, коли ми ці армії побачимо в дії. Бо поки що це якщо не клоунада, то пусті балачки, яких вже було предостатньо: і кава в Ялті, і Крим влітку, і мілліард дерев
  fler написав:Зброю українського виробництва, якою ми зараз збиваємо вже й кацапольоти - туди ж?

Ви зараз або знов марите, як при "загибелі" делімханова і кадирова, або видали державну таємницю.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:31

ЛАД написав:
  antey1969 написав:............
Это бы разрушило одномоментно гигантскую коррупционную вертикаль, вызвало бы одобрение подавляющего большинства населения и расширило возможности мобилизации.

Глубоко ошибаетесь.

Но эту бестолковую, сосущую ресурсы, раздражающую население и путающуюся под ногами надстройку никто трогать не собирается.

А в какой стране распускали власть на время войны?
В США, Англии, где-то ещё?

А что, там были экзистенциональные угрозы? Ясное дело, что элиты и их окружение не горят желанием идти на фронт. В клятом совке депутатов мобилизовывали аж гай шумел.
Рады - это не исполнительная власть. Без них на местах легко обойдутся.
Хотя, если участники форума против такого решения и всеми фибрами своей души за консервацию имеющейся системы, тогда мне сказать нечего.
Разве что могу предложить вызвать оркестр на палубу, как в известном блокбастере.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:45

Успіх написав:...........
Мова йде про ЗАМІНУ!
Заміну втомлених/виснажених(у всіх значеннях чих слів), на НЕ втомлених/на нових!

І це треба було починати робити зразу після 6міс. повномасштабної!
Робити заміну поступово... - так, щоб за рік замінити всіх, чи майже всіх(залишати фронтовиків лише за власним бажанням)

Я ще розумію - перших три місяці думали, що швидко все закінчиться....
Але далі - потрібно було вмикати мозок!!!
Невже, серед 450 депутатів ніхто ще тоді не зміг подумати про це?!
..............
Що, не було і немає мізків?
.............
Ну як?
Як так?!

Вы забыли после 6 месяцев вскоре освободили Харьковскую область. Чуть позже Херсон. Была эйфория и ждали весеннего контрнаступления и "кофе на набережной". При этом, думаю, хорошо знали о сложности мобилизации и надеялись "пропетлять".
Но... весна плавно перетекла в лето, а лето... закончилось ничем.
Вспомните свои весенние посты. Вы и тогда хотели домой, но настроение было заметно другое. Если бы наступление удалось, сегодня была бы совсем другая ситуация и другое настроение.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:48

whois2010 написав:
  ЛАД написав:Не притворяйтесь... умником.

Не хаміть. Ви ж не холява, вам не личить.
  ЛАД написав:
То, что Вы рассказываете: "Зараз взагалі на підприємствах брак працівників на будь-які посади", это где? О нехватке квалифицированных работников ещё слышал, о "на будь-які посади" - не, не слышал. Единственный вопрос в зарплате.

Умник , я перестану дерзить после того как увижу ваш отчет о первом бое , в котором вы поучаствуете . Надеюсь и запах опишите .
А пока вы использованный памперс с полным наполнением , позволяющий себе писать глупости космического масштаба, особенно про работу .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:52

whois2010 написав:
  ЛАД написав:То, что Вы рассказываете: "Зараз взагалі на підприємствах брак працівників на будь-які посади", это где? О нехватке квалифицированных работников ещё слышал, о "на будь-які посади" - не, не слышал. Единственный вопрос в зарплате.

Приклади з життя: центральна Україна, харчове виробництво. Не вистачає критично технологів, вантажників нема геть - все тягають жінки та охорона, вакантна посада майстра цеху (стать не важлива), не вистачає пекарів, составителя суміші і т.д. Як бачите, не всі працівники висококваліфіковані потрібні.
Києв, підприємство зв'язку. Не вистачає монтажників-лінійників, інженерів електрозв'язку. Там же не можуть знайти бухгалтера.

Так треба ж всіх мобілізувати, тому і не оформлюються офіційно, і йти не хочуть, бо після першого офіційного робочого дня, повинен явитись в ТЦК
А хлопці які повернуться з "0" - підуть вантажниками? За 10 тис.грн.
Замкнуте коло
Forkop

Подякував: 4 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:54

Bobua написав:Правда?
Зображення

https://m.facebook.com/photo.php/?photo ... 1769317883

Шрифт дуже чіткий і не видно погнутості паперу... :(

Эта страница недоступна
Возможно, ссылка не работает или страница удалена. Проверьте правильность ссылки, по которой вы пытаетесь перейти.

Коли ви вже перестанете їсти помиї ...

Якщо тобі сьогодні буде краше спати, то скажу.
Сьогодні зранку в моєму місті, в районі готелю Градецький ТЦК проводило різдвяну акцію
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:57

Навіть в грі у шахи - і то думаю на декілька ходів наперед!

ЛАД написав:
  Успіх написав:...........
Мова йде про ЗАМІНУ!
Заміну втомлених/виснажених(у всіх значеннях чих слів), на НЕ втомлених/на нових!

І це треба було починати робити зразу після 6міс. повномасштабної!
Робити заміну поступово... - так, щоб за рік замінити всіх, чи майже всіх(залишати фронтовиків лише за власним бажанням)

Я ще розумію - перших три місяці думали, що швидко все закінчиться....
Але далі - потрібно було вмикати мозок!!!
Невже, серед 450 депутатів ніхто ще тоді не зміг подумати про це?!
..............
Що, не було і немає мізків?
.............
Ну як?
Як так?!

Вы забыли после 6 месяцев вскоре освободили Харьковскую область. Чуть позже Херсон. Была эйфория и ждали весеннего контрнаступления и "кофе на набережной". При этом, думаю, хорошо знали о сложности мобилизации и надеялись "пропетлять".
Но... весна плавно перетекла в лето, а лето... закончилось ничем.
Вспомните свои весенние посты. Вы и тогда хотели домой, но настроение было заметно другое. Если бы наступление удалось, сегодня была бы совсем другая ситуация и другое настроение.
Все то так, але...
Але я то людина без ВО, простий хлопака :D
А там же зібрані 450 високоосвідчених людей! + всякі "воєводи": Будановці/Марченки/Залужні!
Мали б думати стратегічно!
Мали б придумати декілька варіантів/планів на різний розвиток подій!

Тобто, кожен з них мав собі задати питання: "а чьо пля, єслі нет?"©

п.с.
І тут ще кажуть "треба голосувати за нормальних, а не за клоунів!"
А де, де плять тих нормальних взяти, якщо вони всі з одної ями?! Вигрібної ями...
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 25 гру, 2023 15:59, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:58

antey1969 написав:
  ЛАД написав:
  antey1969 написав:............
Это бы разрушило одномоментно гигантскую коррупционную вертикаль, вызвало бы одобрение подавляющего большинства населения и расширило возможности мобилизации.

Глубоко ошибаетесь.

Но эту бестолковую, сосущую ресурсы, раздражающую население и путающуюся под ногами надстройку никто трогать не собирается.

А в какой стране распускали власть на время войны?
В США, Англии, где-то ещё?

А что, там были экзистенциональные угрозы?

В Англии 1940 вполне были.

Ясное дело, что элиты и их окружение не горят желанием идти на фронт. В клятом совке депутатов мобилизовывали аж гай шумел.
Рады - это не исполнительная власть. Без них на местах легко обойдутся.
Хотя, если участники форума против такого решения и всеми фибрами своей души за консервацию имеющейся системы, тогда мне сказать нечего.
Разве что могу предложить вызвать оркестр на палубу, как в известном блокбастере.

Вопрос как раз не в консервации. Нам как раз надо менять законы, которые зачастую имеют мало общего с сегодняшней реальной жизнью.
Местные советы - судить не берусь, возможно Вы правы. Я, кстати, не знаю, подлежат ли они мобилизации или у них бронь.
А оркестр на палубу... Не надо о грустном.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 гру, 2023 15:59

Bobua написав:Правда?
Зображення

https://m.facebook.com/photo.php/?photo ... 1769317883

Шрифт дуже чіткий і не видно погнутості паперу... :(

Ссылка недействительна или только для участников группы
Там такой же бред про "ухЫлянтов" пишут как и в легегдарном высере Кишака-пол-носа про блокпосты на каждом перекрёстке с 28 декабря?
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 60096010601160126013 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей