|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:36
На ворк юа много вакансий прикордонних служб. Если бы я пошёл в прикордонники, всех бы отпускал, жалко. Всегда было интересно, кто эти люди, идущие в прокуратуру, пограничники, полицию. Люди без эмпатии? Мертвые глаза?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:39
Banderlog написав: холява написав:Успіх Как я уже и писал , нигде не показываю удостоверение УБД . Отношение к нам , служившим не самое лучшее . Отхватить в кабину , значительно проще чем благодарность . Буде ще гірше. Після війни. Нас люблять за жєртвєнность :wink а лічно в мені її ні грама нема. Якщо б попав в тцк то лютував б акі дємон. Головне команду хорошу підібрати а там не важно скільки платять. Одне відвезення умовного сина будівельника замість тцк в підвал на заброшену стройку і можно їхати в ласвегас lol: главне щоб лишніх не було в цій тємі. Щоб домік в португалії тіки нам а не воєнкому. шютка. Но. Якщо зара не буде зміни законодавства а вся мобілізація як і решта війни буде йти на лічній ініціативі це ставить "активістів" поза закон. Тим що владу в тилу не дають військовим а виконувати задачі треба, породжується свавілля. Військова диктатура буде казкою порівняно з поєднанням цивільного і військового беззаконня. Якщо підключити в схему умовного будівельника як співробітника тцк то небеса содрогнуться :lol для продовження війни владу треба передавати військовим p/s пару годин тому бачив фотку Пишного в мілітаристській чорній рубашці на фоні шторок ,як в гей клюбі  ну якби то воно вам обяснити... чуйства протіворєчіві
А я ж казав не раз, що тут фронтовики приблизно однакове пишуть☝️)) А мені постійно закидують, що то лише Успіх таке пише! ЗАНУДНА ПОВЕДІНКА!©👍😁😁😁 Умовного сина будівельника будемо везти з чорним пакетом на голові? Щоб скаженніше в телефон кричав: "Тату рятуй!" То капець - нас і тримати тут/на фронті/ вже не можна і в ТЦК ми можемо сформувати загін "Скажена лють!" Що НЕволя робить з людьми?)) Як до такого допустили?))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:39
Це ж гірська річка, там течія не така як у Дніпрі, а зараз вона ще й дуже повноводна. Це дуже небезпечно перепливати зараз Тису.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:41
Была статья в сми. Контрабандисты, завидев патруль, быстро прыгнули в тису и переплыли на другой берег. Самое главное - не сцать, когда кричат, шо будут стрелять. Не стреляют. Мыж не КНДР.
-
wadimk
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:42
Не кримський міст, а Курська АЕС!
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:44
unicdima Ну место нужно найти глубокое. Там течение меньше. И кролем, кролем. По меляке опасно. Я, в свое время уснул в Десне. Лег на спину и уснул. Через метров 500 проснулся, на берег и в лагерь.
-
wadimk
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 19:55
detroytred написав: Прохожий написав:а как же "профессиональные военные мирного времени"? не хотят заменить? с дивана поучать удобней?
Так тебе, тебе, дурня цивільного, я і повчаю. Бо я зараз такий же цивільний, як і ти, але бувший всл. Показую, що фіг ти на нинішніх військових виїдеш. Ти вставай з свого дивану і вперед у військові. Халяви не буде. А там у війську може і зустрінемося. Я тебе вперед пропускаю,бо там такі, як ти кулеметники потрібні. Моя черга після тебе, розумієш?Може хоч там розкажеш про свій диван,бо мовчиш акі партизан, розпитавши про дивани інших. Три! Три питання задав, а досі на жодне до тебе не відповів. Що за диван-то такий в тебе?
ого, настоящий "военный мирного времени", десятилетиями сосал из бюджета и продолжает это делать а воевать есличё(война) должны гражданские потому как он военный только в мирное время... браво! кстати, успих с бобуа подскажите детройтред ухилянянт или нет?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 гру, 2023 20:03
beee написав:На границе сегодня уже не выпускают инвалидов 3 группы, многодетных. Граница встала. Досмотр часами делают.
При чем что показательно, никакие правила и законы не менялись - просто пришла негласная вказивка "придираться и не выпускать". Во времена Яныка такое помню называлось "темнык" и вызывало бурю негодования в оппозиционных СМИ....
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 гру, 2023 20:08
Faceless написав:Звідки ви знаєте, як воно там в гей клюбі?
Був. Окрім того іще був, в психлікарні, на зоні. тепер і на війні. І для того шоб не було подальших питань.  чіфір не пив, плєнних не різав, коників з гі-на не ліпив 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 гру, 2023 20:23
katso написав: beee написав:На границе сегодня уже не выпускают инвалидов 3 группы, многодетных. Граница встала. Досмотр часами делают.
При чем что показательно, никакие правила и законы не менялись - просто пришла негласная вказивка "придираться и не выпускать". Во времена Яныка такое помню называлось "темнык" и вызывало бурю негодования в оппозиционных СМИ....
Кого выпускать ? Сейчас все защищать Украину должны .Все кто имеют паспорт Украины ! А Янек сейчас кажется в россии деньги в Камазе пересчитывает . Жаль что вы ему не помогаете , богаче стали бы .......или пристрелили бы чтобы не делится.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-