Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62196220622162226223 ... 15695>
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 02:58

Andrey2512 написав:Господа, зрады всё больше и больше. Что происходит? https://www.telegraph.co.uk/news/2024/01/06/tired-volodymyr-zelensky-looks-too-weak-to-achieve-victory/

Tired Zelensky looks too weak to achieve victory

По сути это не слабость Зеленского, а слабость Украины.
Між Зеленським та іншими політичними лідерами, такими як колишній президент Петро Порошенко та мер Києва Віталій Кличко, зростає публічне розбіжність, оскільки гра в звинувачення будується на невдачах у війні досі. Що ще гірше, Зеленський і головнокомандувач генерал Валерій Залужний також, здається, конфліктують. Коли Залужний визнав, що війна зайшла в глухий кут, Зеленський публічно дорікнув йому.

Это не вина Зеленского, а его беда. Точнее беда Украины.
То, о чём я уже писал: "У победы много отцов, а поражение — сирота".
И "правительство национального единства" тут не поможет. Это видно и на свежем примере Израиля. Даже в условиях, что о поражении им говорить не приходится, в худшем случае, об отсутствии окончательной победы.
Статья, как будто, написана по материалам нашего форума.
Говорится и о "мирном соглашении" и даже о "референдуме" по этому поводу.
И о явно недостаточной поддержке Запада:
Байден та європейці досі відмовлялися спорядити Україну для перемоги у війні.

И о том, что "нет никаких признаков того, что президент США или лидеры Западной Европы действительно в это верят" ( в то, что "українці воюють не лише за свою країну, а й за всю Європу, яка сама опиниться під загрозою з боку Москви, якщо Путін досягне успіху у цій війні", хотя "Це, безумовно, правда").
И о том, что "він не висунув жодної реальної стратегії". Хотя, вообще-то, "реальную стратегию", если верить форумчанам, должно было бы предложить военное руководство, а не Зеленский, никогда не служивший в армии и, возможно, не имеющий никакого военного образования.
Но, судя по всему военное руководство не предлагает ничего другого, кроме продолжения текущей политики - мобилизация, вооружение и контрнаступление.
Зеленський може бути виснажений майже дворічною війною, але тепер він повинен зосередитися на відновленні ініціативи.

В общем, статья вполне в духе Капитана Очевидность.
Возвратить инициативу, конечно, нужно. Вот только как это сделать?
Предложений не слышу ни от военных, ни от политиков.
Уход в жёсткую оборону это не возвращение инициативы, хотя и стратегия. Вот только не известно, как к этому отнесутся наши "партнёры" и будут ли продолжать вооружать нас хотя бы так же как было.

P.s. Цитирую по переводу, приведенному alibob"ом. По-видимому, гуглоперевод.
Там, кстати, в предпоследнем абзаце звучит: "Також неадекватно говорити Заходу...". Русский перевод звучит несколько иначе: "Недостаточно также говорить Западу...". Думаю, это точнее, хотя в оригинале звучит: "Nor is it adequate to tell the West..."
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 04:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

wild.tomcat написав:
  detroytred написав:З телефону пише Успіх. І крапка.
Сам розбереться...

зловживати користуванням телефоном "в тих місцях" теж як би не дуже...

Много чего запрещено, тот же Signal, или использовать личные авто при выполнении боевых заданий. По факту все кладут на этот бред. У каждого взвода есть Старлинк, который тянут максимально вперёд, взаимодействие идёт через Signal, и массово используют личные авто или авто волонтёров, которые они дали неофициально без постановки на учёт. Лодки для переправ половина подарочные, хотя положено ставить на воинский учёт все имущество, которое используется в воинской части.
Если делать всё как положено какими то бюрократическими пердунами, давно бы войну проиграли.
Тут к нам в боевую часть на передовой приезжали какие-то антикоррупционеры и требовали списки военных, которых зарегистрированы как ФОП с целью проверить не получают ли они какой-то лишний доход, воюя на передовой.
Так что Долярчик, который пишет в момент свободный от дежурств, выглядит гораздо нормальней, чем антикоррупционер в промежутках между сбросами КАБов заползший на командный пункт в поисках ФОПов. Армейский маразм хуже обстрелов, срочно в 4 часа ночи доложить, докладываю, сообщение прочитывается в 9 утра. Зачем спрашивается. Опять вот доложил в 4 утра, сейчас 5 утра, не могу заснуть, доклад никто не прочитал.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 07:55

Хотаб
Так Ви самі його за який сорт отут постійно маєте? Навіть не за третій, а за десятий.
Тому я і запитував: "Навіщо Ви це робите? Навіщо?".

Тому результат не дивує.
До того ж Флай вказав на факт. Стосовно Європи.

Воно може було б так при любому ставленні (до Флая); або, як каже Флай, "підходу до життів".
А може й ні.

До речі, я майже не сумніваюся, добереться ТЦК до Флая, то буде він нормально служити. А думати він може, що хоче.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 07 січ, 2024 08:00, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 07:58

detroytred ,

Так Ви самі його за який сорт отут постійно маєте? Навіть не за третій, а за десятий.

Бо я людей наскрізь бачу. І тут не помилився.

Тому результат не дивує

Ви по легенді стільки прочитали, а в простій ситуації сплутали причину і наслідок.

До речі, я майже не сумніваюся, добереться ТЦК до Флая, то буде він нормально служити.

А я вже бачу, що він відразу перейти на той бік.
«Європа у 2СВ здалась і навіть співпрацювала з рейхом»..
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2529 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 08:08

Хотаб
Я відштовхуюсь лише від життєвих фактів, які особисто знаю.
І ці факти мені показують, що зараз відмінно служать громадяни з думками ще похлеще, ніж у Флая.

До речі, які думки у майбутніх 500 тис. призваних, як Ви гадаєте?

Це я до того, що не згодні з думками іншого, то, якщо хочеться, треба пояснювати, переконувати, відстоювати своє бачення, але ж не сортувати його в...
І тим паче зарання приписувати йому якісь ганебні або злочинні дії.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 09:14

До речі, які думки у майбутніх 500 тис. призваних, як Ви гадаєте?

Там всі різні. Як можна говорити про «думки 500 тис»?

Я більш ніж впевнений, що є більш ніж 500тис прекрасних кандидатів. Але селекція звичайно що вибере рандомно, і потраплять в ЗСУ різні.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 07 січ, 2024 09:32, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2529 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 09:19

pesikot написав:
  freeze написав:Пути Господни неисповедимы, но похоже я теперь морская пехота.

Неожиданно ...

отнюдь...

бо там всі бригади -це морська піхота (при єдиному керівництві менше затримок на взаємодію з різними радами військ)
prodigy

Подякував: 3366 раз.
Подякували: 3354 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 09:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

freeze написав:...Много чего запрещено, тот же Signal...
Со знакомым общался через Telegram до того момента, как им запретили иметь на телефоне это приложение. После этого используем другие мессенджеры. Вряд ли, что запрещали им WhatsApp, Signal.

Но любой мессенджер, которым используется военным, должен быть правильно настроен по безопасности, как и телефон. Тогда риски ухода с телефона важной информации будут минимальные.
Howl

Подякував: 586 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 09:26

fler написав:Процедуру виключення Дональда Трампа з виборчих списків президентських виборів ініціювали в 34 штатах США. За даними видання, у ряді випадків відповідні позови в судах було відхилено, але у понад 20 штатах процеси розгляду доказів продовжуються. Повідомляється, що як мінімум у 20 штатах це питання залишається невирішеним.
https://kontrakty.ua/article/232591
Пишуть про кандидата від респів "Рама с вамі", який хоче вивести США з НАТО :?

Хто в темі по виборам у США?

треба дочекатись праймариз (5 березня більше 20 штатів, і ще 6 лютого декілька)
по підсумкам цього можна аналізувати і робити прогнози

Календар на 2024
Кокуси в Айові - січень (40 делегатів)
Праймаріз у Нью-Гемпширі - січень (22 делегати)
Праймаріз у Неваді - 6 лютого (26 делегатів)
Праймаріз у Південній Кароліні - 24 лютого (50 делегатів)
Праймаріз у Мичигані - 27 лютого (55 делегатів)
Супервівторок – 5 березня (800 делегатів) (Алабама, Аляска, Каліфорнія, Мен, Массачусетс, Мічиган, Північна Кароліна, ОК, Теннесі, Техас, Юта, Вермонт, VI)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 січ, 2024 09:30

freeze написав:Пути Господни неисповедимы, но похоже я теперь морская пехота.

а должность залишитась та сама?
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 62196220622162226223 ... 15695>
Форум:
+ Додати
    тему