Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62706271627262736274 ... 14780>
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:46

prodigy написав:
  барабашов написав:trololo
А те из подчинённых вашего обожаемого ZE, кто имеют рашкованский пачпорт 146%(шурма там, ермак, татаров, толпа иных запроданцев) - они ватные ухЫлянты или сцЫкливые?

Иисус говорит ему: паси овец Моих”.

они те, кто пасут овец

а де можна подивитись на паспорт рф ермака та татарова?
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Щось 2-3людини прокоментувало це☝️...
Тобто, тут попиту/запиту на позитив - немає?
Против раши надо воевать на с саблями и на белом коне, а современным и дальнобойным оружием. А живая сила - это должны быть хорошо обученные воины - спецназовцы назовём их так.. А так получается мы уничтожаем их, а они нас. Только живой силы у них намного больше. Так же спец. группы должны уничтожать на их территориях семьи военных, которые бомбят и обстреливают мирных жителей. У них должен быть страх, что семьи военных под прицелом и будут уничтожены в машинах, на отдыхе или в ТЦ. Как пуйло говорил про войну с чеченцами - уничтожать будем чеченцов в сартирах. Теперь нужно его словами та по населению раши.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:51

unicdima написав:
  drevlyanin написав:Так у вас що, нема родичів чи знайомих зараз у ЗСУ, що для вас це така дивина?
В лютому 2023 зять сестри вимушений був після виписки з київського шпиталю їхати самотужки в частину на донбас оформлювати папери, з гіпсом на нозі, запаленням легенів і температурою 38.6, бо погрожували статтєю за дезертирство!
А потім дивуються, шо навіть колишні добровольці не хочуть зараз іти до війська.
Звичайно в ЗСУ чимало адекватних командирів, але і довбодятлів вистачає+система організована так, як вказують Фріз та Бандерлог.

Не вірю, хтось десь бреше.

Я би теж не повірив , але перед Новим роком телефонує знайомий , я в шпиталі у області , перелом ноги на бойовому виході, гіпс наклали, можеш приїхати автівкою завезти у Дніпро до потяга і чі може є костилі? Не зможу, нема.Приїхали його побратими з передка , привезли на вокзал і хутко назад а там вже я допомагав дострибати на одній нозі.Добре що на вокзалі є співробітник з інвалідним возиком а то дуже далеко вийшло би стрибати. Питаю, чому самотужки а Держава? він виматюкався..., а по прибутті додому до Київа ще потрібно особисто негайно з'явитися в штаб для оформлення паперів , добре що він хочь поблизу в області. :(
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:57

Воронеж - 45. Банда тюремщиков тогда захватила этот обьект. Мне приходилось там служить и охранять этот ядерный городок. Про него тогда никто не знал и даже родственники не знали где служили ребята. Письма сначало читали офицеры кгб и только потом давали добро отправлять родным. Отпусков не было, форма ввс в глухом лесу. Увольнений не было, т.к ближ село за 30км. А это войско спокойно вошло туда и пуйло испугался сильно, что у банды окажется в руках ядерка, которую можно переносить в руках.
они показали, что внутри страны объекты сейчас охраняются на ляп...тяп...и можно их уничтожать там спец. обученными дивер.группами. У них должен быть постоянно страх, что их могут уничтожать на своей тер.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Чет 11 січ, 2024 13:03, всього редагувалось 4 разів.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:59

Цікавий коментар безуглої:

"ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту"

Перечитайте разів 10, щоб зрозуміти чому є ухилянти, і з кожним днем їх ставатиме більше.
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 13:22

unicdima написав:
  xio13 написав:Цікавий коментар безуглої:

"ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту"

Перечитайте разів 10, щоб зрозуміти чому є ухилянти, і з кожним днем їх ставатиме більше.

А повністю привести фразу не виходить?
Я завжди казав, що свинячо-ухилянтська пропаганда та кацапська працюють по одним методичкам, шаблонам.

Так можна загуглить https://www.facebook.com/bezuhlamariana ... cale=ru_RU
Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину.
Мені не потрібна ваша квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли ви:
⁃ Вимагаєте, щоб я мовчала, що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить в комітеті.
⁃ Проти приймати факт, як вас сприймає суспільство: просто закриваєте на це очі та продовжуєте котитися у своїх бульбашках.
⁃ Вимагаєте ставитися з «розумінням» до зради Завітневича, голови комітету.
⁃ Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо.
⁃ Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині.
Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!
Я буду битися за все це усіма методами. Не буду зволікати. Знімаю з себе зобов’язання мовчати.
Готова працювати з КОЖНИМ в парламенті і ззовні, хто:
⁃ розуміє
⁃ має сенси поперед особистих амбіцій та преференцій
⁃ має практичні ідеї
⁃ готовий боротися за зміни не для галочки
⁃ ненавидить росію
⁃ не боїться!
З кожним в парламенті безвідносно до фракційної приналежності, з кожним громадянином безвідносно до політичних вподобань минулого і майбутнього.
Ніщо не може забрати внутрішнє почуття честі і гідності.
І часу немає.
⁃ Я написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга Народу».
⁃ Підтримую Президента.
⁃ Залишаюсь мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 13:22

trololo написав:
  prodigy написав:
  барабашов написав:trololo
А те из подчинённых вашего обожаемого ZE, кто имеют рашкованский пачпорт 146%(шурма там, ермак, татаров, толпа иных запроданцев) - они ватные ухЫлянты или сцЫкливые?

Иисус говорит ему: паси овец Моих”.

они те, кто пасут овец

а де можна подивитись на паспорт рф ермака та татарова?
помню, что аналогично большинство самых_читающих_в_мире"савецких людей ржали даже в конце 80х над кейсами, типа:" а где можно посмотреть Пакт Молотова-Риббентропа с секретными протоколами о разделе Европы и союзничестве большевизма с нацизмом ? - Выфсьоврьоти!"
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 13:30

Всі вони з одного поля...

Игорь Алексеевич написав:
  Успіх написав:Щось 2-3людини прокоментувало це☝️...
Тобто, тут попиту/запиту на позитив - немає?
Против раши надо воевать на с саблями и на белом коне, а современным и дальнобойным оружием. А живая сила - это должны быть хорошо обученные воины - спецназовцы назовём их так.. А так получается мы уничтожаем их, а они нас. Только живой силы у них намного больше. Так же спец. группы должны уничтожать на их территориях семьи военных, которые бомбят и обстреливают мирных жителей. У них должен быть страх, что семьи военных под прицелом и будут уничтожены в машинах, на отдыхе или в ТЦ. Как пуйло говорил про войну с чеченцами - уничтожать будем чеченцов в сартирах. Теперь нужно его словами та по населению раши.

Звичайно, що я з цим погоджуюсь.
Але, нажаль, фантастика поверхом вище :roll:
Та й робити це все було у перше півріччя повномасштабної...

А от що тепер?
Як тепер вийти з положення?

Я розумію, що длбйби допустили до такого... І я всіх у цьому звинувачую і Зе, і За, і інших "воєводів", від яких ще недавно "пісяли окропом", накшталт Марч..., чи Буд... і їм подібних...
Якщо Зе - колишній актор і не шарить у військових справах - то всі вищезгадані "воєводи" мали ж НАПЕРЕД продумати всі варіанти розвитку подій!
А головне, щось ніхто з них ще рік-півтора тому не трубив по всіх ЗМІ, що потрібно буде замінювати через рік служби фронтовиків, бо вони будуть фізично і морально виснажені! Відповідно і потрібно ще тоді було мобілізувати в певній мірі/відповідну кількість людей щомісяця!

Як же так - вони військові!!! Генерали!!! І не знали БАНАЛЬНИХ речей???!
Не подумали наперед???!

А тут вже не рік, а вже другий рік добігає кінця!!! Карл!!!
А вони тільки тепер зачухались???
Вони точно ГЕнерали???!

От кого в першу чергу треба кліщами за яйця брати!
А то тільки стрілки переводять один на другого...
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 11 січ, 2024 14:27, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 13:31

Unicdima, "Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині.
Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!"

Якшо для Вас іпсо і пропаганда рашки офіційний текст від Слуги Народу , Безуглої (заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. ) то що тут сказати? Самі себе з'їдять
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 13:37

xio13 написав:Unicdima, "Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині.
Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!"

Якшо для Вас іпсо і пропаганда рашки офіційний текст від Слуги Народу , Безуглої (заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. ) то що тут сказати? Самі себе з'їдять

а чого ж ти спочатку вирвав слова з контексту?
все з вами брехунами ясно.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

#<1 ... 62706271627262736274 ... 14780>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 1 гість