а де можна подивитись на паспорт рф ермака та татарова?
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПротив раши надо воевать на с саблями и на белом коне, а современным и дальнобойным оружием. А живая сила - это должны быть хорошо обученные воины - спецназовцы назовём их так.. А так получается мы уничтожаем их, а они нас. Только живой силы у них намного больше. Так же спец. группы должны уничтожать на их территориях семьи военных, которые бомбят и обстреливают мирных жителей. У них должен быть страх, что семьи военных под прицелом и будут уничтожены в машинах, на отдыхе или в ТЦ. Как пуйло говорил про войну с чеченцами - уничтожать будем чеченцов в сартирах. Теперь нужно его словами та по населению раши.
![]()
Я би теж не повірив , але перед Новим роком телефонує знайомий , я в шпиталі у області , перелом ноги на бойовому виході, гіпс наклали, можеш приїхати автівкою завезти у Дніпро до потяга і чі може є костилі? Не зможу, нема.Приїхали його побратими з передка , привезли на вокзал і хутко назад а там вже я допомагав дострибати на одній нозі.Добре що на вокзалі є співробітник з інвалідним возиком а то дуже далеко вийшло би стрибати. Питаю, чому самотужки а Держава? він виматюкався..., а по прибутті додому до Київа ще потрібно особисто негайно з'явитися в штаб для оформлення паперів , добре що він хочь поблизу в області. ![]() ![]() Воронеж - 45. Банда тюремщиков тогда захватила этот обьект. Мне приходилось там служить и охранять этот ядерный городок. Про него тогда никто не знал и даже родственники не знали где служили ребята. Письма сначало читали офицеры кгб и только потом давали добро отправлять родным. Отпусков не было, форма ввс в глухом лесу. Увольнений не было, т.к ближ село за 30км. А это войско спокойно вошло туда и пуйло испугался сильно, что у банды окажется в руках ядерка, которую можно переносить в руках.
они показали, что внутри страны объекты сейчас охраняются на ляп...тяп...и можно их уничтожать там спец. обученными дивер.группами. У них должен быть постоянно страх, что их могут уничтожать на своей тер. Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Чет 11 січ, 2024 13:03, всього редагувалось 4 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦікавий коментар безуглої:
"ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту" Перечитайте разів 10, щоб зрозуміти чому є ухилянти, і з кожним днем їх ставатиме більше. ![]() Так можна загуглить Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину. Мені не потрібна ваша квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли ви: ⁃ Вимагаєте, щоб я мовчала, що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить в комітеті. ⁃ Проти приймати факт, як вас сприймає суспільство: просто закриваєте на це очі та продовжуєте котитися у своїх бульбашках. ⁃ Вимагаєте ставитися з «розумінням» до зради Завітневича, голови комітету. ⁃ Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо. ⁃ Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині. Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна! Я буду битися за все це усіма методами. Не буду зволікати. Знімаю з себе зобов’язання мовчати. Готова працювати з КОЖНИМ в парламенті і ззовні, хто: ⁃ розуміє ⁃ має сенси поперед особистих амбіцій та преференцій ⁃ має практичні ідеї ⁃ готовий боротися за зміни не для галочки ⁃ ненавидить росію ⁃ не боїться! З кожним в парламенті безвідносно до фракційної приналежності, з кожним громадянином безвідносно до політичних вподобань минулого і майбутнього. Ніщо не може забрати внутрішнє почуття честі і гідності. І часу немає. ⁃ Я написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга Народу». ⁃ Підтримую Президента. ⁃ Залишаюсь мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами. ![]() помню, что аналогично большинство самых_читающих_в_мире"савецких людей ржали даже в конце 80х над кейсами, типа:" а где можно посмотреть Пакт Молотова-Риббентропа с секретными протоколами о разделе Европы и союзничестве большевизма с нацизмом ? - Выфсьоврьоти!"
![]() Всі вони з одного поля...
Звичайно, що я з цим погоджуюсь. Але, нажаль, фантастика поверхом вище ![]() Та й робити це все було у перше півріччя повномасштабної... А от що тепер? Як тепер вийти з положення? Я розумію, що длбйби допустили до такого... І я всіх у цьому звинувачую і Зе, і За, і інших "воєводів", від яких ще недавно "пісяли окропом", накшталт Марч..., чи Буд... і їм подібних... Якщо Зе - колишній актор і не шарить у військових справах - то всі вищезгадані "воєводи" мали ж НАПЕРЕД продумати всі варіанти розвитку подій! А головне, щось ніхто з них ще рік-півтора тому не трубив по всіх ЗМІ, що потрібно буде замінювати через рік служби фронтовиків, бо вони будуть фізично і морально виснажені! Відповідно і потрібно ще тоді було мобілізувати в певній мірі/відповідну кількість людей щомісяця! Як же так - вони військові!!! Генерали!!! І не знали БАНАЛЬНИХ речей???! Не подумали наперед???! А тут вже не рік, а вже другий рік добігає кінця!!! Карл!!! А вони тільки тепер зачухались??? Вони точно ГЕнерали???! От кого в першу чергу треба кліщами за яйця брати! А то тільки стрілки переводять один на другого... Востаннє редагувалось Успіх в Чет 11 січ, 2024 14:27, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуUnicdima, "Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині.
Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна!" Якшо для Вас іпсо і пропаганда рашки офіційний текст від Слуги Народу , Безуглої (заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. ) то що тут сказати? Самі себе з'їдять ![]()
а чого ж ти спочатку вирвав слова з контексту? все з вами брехунами ясно.
|
|