Vadim_ написав:Українському пілоту було 23 роки. "Вічного тобі польоту, мій янголе. Я вірю, що ти все бачиш… https://www.unian.ua/war/zaginuv-ukraji ... 04594.html А наразі призов чі з 27 чі 25? Здорові хлопці і не в ЗСУ? Мене в СА запросила Родина в 18 , и если бы на пару лет ранее то на войну в Афган
С Афганистана в 1988 году начали выход и закончили в 1989 , если через два года то 90-91 ..... В какой же армии вы служили ?
Первую присягу давал народу СССР на плацу вч 15683, другу принудили дати народу Україні в окошке военкомата или не вернём паспорт. Вы в курсе что паспорт забирал военкомат при призыве на срочную , па закону? п.с. а вы где служили?
Vadim_ написав:Вы в курсе что паспорт забирал военкомат при призыве на срочную , па закону?
в академії паспорта були у командира роти в сейфі, солдату на руки військовий квіток (курсанту-курсантський квіток). десь у 1985р написали рапорт командиру щоб видав паспорт на тиждень (бо для подорожей аерофлотом потрібен паспорт, той не дуже хотів, але видав на канікули, потім повернули назад)
согласно Положению о паспорте моряка СССР, у моряка не могло находиться на руках два паспорта одновременно: гражданский и паспорт моряка. Паспорт моряка выдавался в обмен на предъявленный гражданский паспорт, который изымался и хранился в дипломно-паспортном отделе капитана порта, выдавшего паспорт моряка. Пока моряк находился в рейсе, его гражданский паспорт хранился в ДПО порта, уходил моряк в отпуск — шел в дипломно-паспортный отдел, сдавал свой паспорт моряка и получал гражданский. Если моряк планировался в рейс — отдел кадров пароходства выдавал ему специальную записку, которую моряк предъявлял в ДПО, сдавал свой гражданский паспорт и получал на руки паспорт моряка.
pesikot написав:Тобто, ти знаешь, що Путін хоче знищити Україну, але ти цікавишься на яких умовах він готовий припинити війну ? А-А-А-А
Така розмова, була б доречна до 24.02.2022 року. Але Путін не тільки хоче знищити Украіну, він це намагається робити От сьогодні зранку він це знов робив ракетними ударами
То, з якого дива він захоче припиняти цю війну ? Якщо він цю війну розпочав І припиняти цю війну він не буде Поки не отримає мзди або не здохне
Він намагається це робити з року так 2004. Коли він отруїв президента нашої держави. Нажаль більшість(і ти як я зрозумів) цього не замітили. А замітили це коли ракети почали падати на голову.
Звичайно що ця розмова не доречна. Я не збираюсь нікому нічого доказувати. Мене цікавить питання: на яких умовах він готовий припинити війну? Відповідь "припиняти цю війну він не буде" не підходить, тому що в такому разі не було б стамбульських перемовин, не було б і мінських угод в кінці кінців.
Дуже ставити таке запитання, після всього, що ти написав ... ну що ж
Ці умови неодноразово озвучувались - визнання "теріторіальних реалій", демілітарізація, денацифікація, нейтральний, позаблоковий статус
визнання "теріторіальних реалій" - віддати рашистам, як мінімум, Донецьку, Луганську, Запоріжську, Херсонську області та Крим
демілітарізація - знищення української армії
денацифікація - знищення всього українського. Бо для кожного рашиста, все українське - це нацистське
нейтральний, позаблоковий статус - щоб Україна не мала ніяких самостійних стосунків з іншими країнами. Проте рашисти будуть в Україні, як у себе вдома
Ну а потім, будуть вимоги обрати Медведчука президентом. Далі, щоб віддали рашистам Харьківську, Миколаївську та Одеську області
_hunter написав:А если не 75000 а 400000? И якщо не погодимось на капітуляцію - в наступних 2 роки всеравно втратимо 5 000 000 додатково емігрувавших...
то да -- вполне Допомогли нам данні помісячних втрат щоб прийняти рішення?
Історія нічому тебе не вчить
Голодомор 1932-1933 років, що знищити українців, а потім завезти россіян. Які через 80 років будуть волати, та мої діди тут 500 років жили
Депортація українців з ЗУ 1939 року
Депортація українців з ЗУ 1944 року
Звірста та вбивста мирних українців в лютому-березні 2022 року
Тому вважати, що капітуляція України може зберегти життя українців - це примара. Якщо не повна дурість
Якщо капітуляція відбудеться, не дай Боже, то рашисти продовжать знищувати українців. Але вони робити це будуть, як вони це люблять - завзято, жорстоко і безкарно
Хоттабыч , про своїх ..... Після 60 випускають без проблем . Ті що молоді , в Польщі , і звідти плигають в рейс . Посадка не в Европі , десь в Азії , чі в Китаї , Південній КореЇ .Контейнеровози чі автомобилевози . Підписують 4 місяці .На 6 місяців відмовляются .
І це чувак ( лейтенант-двухгодичник) з *Автомобильной и Электрогазовой Роты* В якого *САУшники, оружейники*))
Зам по ІАС приймає рішення додавати в спірт керосін... Да його б навіть без авіапригоди з якимось ЛА за таке ... Да хрін би хто його хоч в кубі отакий наказ виконав.
А комісії спирт? Да їй натурального азейбарджанського кон'яку з Шамхору, Далляру, куди борти літають і з бочок у каністри лл'ють по 10 руб. літра, давали.