Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63896390639163926393 ... 14809>
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 22:49

fler написав:
  BIGor написав:
  fler написав:Далі Пуйло захопив країну за три дні.

Тобто якби Україна готувалася до війни - то захватили б за 3 дні? Як так, якщо коли не готувалися, то втратили тільки 25%? Де логіка?

BIGor, рука-обличчя, ви розумієте, що таке паніка (ми ж ваш сценарій розглядаємо, коли Зе попередив всіх про війну)? Вибачте, але крім конячого "дбл блд" нема слів..

люди давились до смерті в потягах, на дорогах троє суток з дітьми - хіба то паніка

ну а якби Київ в кільце взяли як марік, то таке
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 19 січ, 2024 22:50, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 22:50

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  Бетон написав:Всіх вітаю з другою річницею виступу зеленскього 19.01.2022: "а далі будуть городи, шашлики та зно"

Від щирого серця дякую вам. Саме завдяки вашому заспокоєнню я продав авто і "спокійно" робив ремонт квартири. Дружною сім'єю ми зустріли ранок 24, бо чомусь не було білетів на поїзд. Тю

Особенно циничным выглядит его позднейшее признание, что о планах вторжения он знал, но информацию решил закрысить...

Ну да. Он должен был выйти и сказать: "На днях война. Кто хочет, тикайте на Запад, без воєнного стану я це заборонити не можу. Кто не хочет за границу, эвакуируйтесь на Западную Украину. Советую сделать это всему левобережью."
Вот это было бы правильное поведение Президента?
Интересно, какие бы были результаты и где остановились бы российские войска после такого выступления.
Зато честно и "не обманул".

Да: должен был выйти и сказать. Второе предложение лишнее -- достаточно и первого.

Вас снова понесло на философию... Давайте и я пофилософствую: если на Референдуме большинство голосует за безоговорочную капитуляцию -- должен ли Президент принять это решение? Или может сказать "да ну вас нафиг -- Я решил до последнего украинца -- значит до последнего украинца!".

И ответ на вот тот второй вопрос ровно такой же: как ВСЕ СВОБОДНОЕ население решило бы -- такие бы и были результаты.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

smdtranz написав:я не пойму, вас не за*бало? сколько уже про те шашлыки можно

поки преЗЕдент і всі винуваті не сидять в тюрмах, чи хоча б десь на Кіпрі, але це можливо тільки після перемоги...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:04

_hunter написав:Да: должен был выйти и сказать

ИМХО про шашлики і далі мав говорити, але почати військові навчання в Херсонській, Харківській, Сумській областях...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:08

_hunter написав:Да: должен был выйти и сказать.

Граблі, граблі, граблі - улюблена тема бігати можновладцям-кварталівцям по них, відразу згадую 86-й чорнобильска катастрофа - повна тиша, ніякої інформації населенню, більше того парад на 1-е травня де марширують колони діток отримуючи конські дози радіації, а я все не доганяв - чому у спеку 1-го травня можновладці на трибунах стоять у капелюхах та в плащах застібнутих до самого верху, тож спекотно, але ж вони все про народ наш думали-переживали щоб без паніки радіоактивну пилюку хапали на повні груди, а потім після параду на шашлики. Шось змінилося, хтось порозумнішав? Совок в голові? Чи ті у кого совок в голові йому підказали про шашлики?
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:18

Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею :
Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біженок, які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців , або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство , будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне, але не гуманними методами , злочинними методами , робить педерація, Вона просто викрадає українських дітей і вивозить на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніше добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків. В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів , які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території. Щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.
Доповню : була надія що нас приймуть в цей 1.000.000.000 але щось пішло не так. Відповідно війна буде тривати максимально довго поки максимальна кількість українських молодих жінок не вийде в Європу і в західний світ, А максимальна кількість активних від чоловіків дітородного віку буде знищена. Тобто чим довше йтиме війна тим більше і тим краще точніше реалізація цих 2 задумів
Востаннє редагувалось yama в П'ят 19 січ, 2024 23:24, всього редагувалось 1 раз.
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:21

yama написав:Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею :
Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біжи Нок які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне не гуманними методами злочинними методами робить педерація, Вона просто накладає українських дітей і вивозять на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніша добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків, В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.

Вдягніть шапочку з фольги і лягайте спати.
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:25

kyk написав:
  yama написав:Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею :
Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біжи Нок які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне не гуманними методами злочинними методами робить педерація, Вона просто накладає українських дітей і вивозять на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніша добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків, В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.

Ну на жаль недовго мені планують дати поспати в ліжечку і шапочка з фольги на жаль не допоможе, від тих артилерійських обстрілів в окопах
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:51

kyk написав:

Так з яким саме твердженням не згодні?
Вкажіть та спростовуйте.
Цікаві саме аргументи.

В даному випадку уama-и можна лише уточнити: так що це за вашою думкою -- спеціальний задум з боку Європи чи "нема лиха без добра"?

Те, що з війни не на своїй території, майже всі, окрім нас, отримують значну компенсацію - це наявне.
А от розмір компенсації Україні викликає дискусії. Малувато мабуть раз вже про можливість воювати лопатами міністр заговорив.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 січ, 2024 00:04

unicdima написав:Наші "опозиційні" пропагандони знайшли ще одного му*** для пропаганди зриву мобілізації.
Обов'язково почитайте там коменти, свиноботів від російських і відрізнити не можна.
І таких пропагандонських відео на ютубі сотні.

А от дійсно питання: що краще - напівміри чи примус по повній?

З одного боку якщо напівміри не дадуть результату (тобто Україна програє ...), то такий підхід дійсно безглуздий.
З другого -- примус по повній (тобто результат за будь-яку ціну) так тоді Сралін взірець.

От у мене нема відповідей на це питання. Як тут пробалансувати, щоб і безглуздо людей та ресурси не закопати у землю, і щоб сралінізм не увійшов в обіход.

От у будівельника цікаві пропозиції. На вигляд раціональні.
Тільки їх проблема одна -- вони розраховані на якихось свідомих можновладців та обивателів.
Реальні ж просто не хочуть, тому і не будуть оте втілювати.
Тобто: як не підійдуть до дзеркала і ..., так і оце не будуть втілювати.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 63896390639163926393 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор