|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 19 січ, 2024 22:49
fler написав: BIGor написав: fler написав:Далі Пуйло захопив країну за три дні.
Тобто якби Україна готувалася до війни - то захватили б за 3 дні? Як так, якщо коли не готувалися, то втратили тільки 25%? Де логіка?
BIGor, рука-обличчя, ви розумієте, що таке паніка (ми ж ваш сценарій розглядаємо, коли Зе попередив всіх про війну)? Вибачте, але крім конячого "дбл блд" нема слів..
люди давились до смерті в потягах, на дорогах троє суток з дітьми - хіба то паніка ну а якби Київ в кільце взяли як марік, то таке
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 19 січ, 2024 22:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 409 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 19 січ, 2024 22:50
ЛАД написав: _hunter написав: Бетон написав:Всіх вітаю з другою річницею виступу зеленскього 19.01.2022: "а далі будуть городи, шашлики та зно" Від щирого серця дякую вам. Саме завдяки вашому заспокоєнню я продав авто і "спокійно" робив ремонт квартири. Дружною сім'єю ми зустріли ранок 24, бо чомусь не було білетів на поїзд. Тю
Особенно циничным выглядит его позднейшее признание, что о планах вторжения он знал, но информацию решил закрысить... Ну да. Он должен был выйти и сказать: "На днях война. Кто хочет, тикайте на Запад, без воєнного стану я це заборонити не можу. Кто не хочет за границу, эвакуируйтесь на Западную Украину. Советую сделать это всему левобережью." Вот это было бы правильное поведение Президента? Интересно, какие бы были результаты и где остановились бы российские войска после такого выступления.Зато честно и "не обманул".
Да: должен был выйти и сказать. Второе предложение лишнее -- достаточно и первого. Вас снова понесло на философию... Давайте и я пофилософствую: если на Референдуме большинство голосует за безоговорочную капитуляцию -- должен ли Президент принять это решение? Или может сказать "да ну вас нафиг -- Я решил до последнего украинца -- значит до последнего украинца!". И ответ на вот тот второй вопрос ровно такой же: как ВСЕ СВОБОДНОЕ население решило бы -- такие бы и были результаты.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:00
smdtranz написав:я не пойму, вас не за*бало? сколько уже про те шашлыки можно
поки преЗЕдент і всі винуваті не сидять в тюрмах, чи хоча б десь на Кіпрі, але це можливо тільки після перемоги...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:04
_hunter написав:Да: должен был выйти и сказать
ИМХО про шашлики і далі мав говорити, але почати військові навчання в Херсонській, Харківській, Сумській областях...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:08
_hunter написав:Да: должен был выйти и сказать.
Граблі, граблі, граблі - улюблена тема бігати можновладцям-кварталівцям по них, відразу згадую 86-й чорнобильска катастрофа - повна тиша, ніякої інформації населенню, більше того парад на 1-е травня де марширують колони діток отримуючи конські дози радіації, а я все не доганяв - чому у спеку 1-го травня можновладці на трибунах стоять у капелюхах та в плащах застібнутих до самого верху, тож спекотно, але ж вони все про народ наш думали-переживали щоб без паніки радіоактивну пилюку хапали на повні груди, а потім після параду на шашлики. Шось змінилося, хтось порозумнішав? Совок в голові? Чи ті у кого совок в голові йому підказали про шашлики?
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:18
Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею : Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біженок, які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців , або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство , будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне, але не гуманними методами , злочинними методами , робить педерація, Вона просто викрадає українських дітей і вивозить на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніше добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків. В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів , які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території. Щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення. Доповню : була надія що нас приймуть в цей 1.000.000.000 але щось пішло не так. Відповідно війна буде тривати максимально довго поки максимальна кількість українських молодих жінок не вийде в Європу і в західний світ, А максимальна кількість активних від чоловіків дітородного віку буде знищена. Тобто чим довше йтиме війна тим більше і тим краще точніше реалізація цих 2 задумів
Востаннє редагувалось yama в П'ят 19 січ, 2024 23:24, всього редагувалось 1 раз.
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:21
yama написав:Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею : Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біжи Нок які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне не гуманними методами злочинними методами робить педерація, Вона просто накладає українських дітей і вивозять на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніша добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків, В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.
Вдягніть шапочку з фольги і лягайте спати.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:25
kyk написав: yama написав:Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею : Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біжи Нок які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне не гуманними методами злочинними методами робить педерація, Вона просто накладає українських дітей і вивозять на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніша добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків, В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.
Ну на жаль недовго мені планують дати поспати в ліжечку і шапочка з фольги на жаль не допоможе, від тих артилерійських обстрілів в окопах
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 19 січ, 2024 23:51
kyk написав: yama написав:Я вже писав про це неодноразово , Ще на самому початку повномасштабного вторгнення, багато де і повторюся ,але мені ніхто Не довіряє вважаючи це маячнею : Війна вигідна Європі для покращення демографічної ситуації в Європі за рахунок українських біжи Нок які там залишаться і будуть народжувати дітей від європейців або навіть українські діти інтегруються легко в європейське суспільство будучи вивезеними туди добровільно. Віддалено щось подібне не гуманними методами злочинними методами робить педерація, Вона просто накладає українських дітей і вивозять на свою територію силоміць, а Європа робить це розумніша добровільно і разом з мамами. Паралельно йде звільнення території України і зменшення її населення через винищення активної групи чоловіків, В плані після війни має залишитися тільки певна кількість пенсіонерів які самі помруть і якась невелика кількість молоді яка буде обслуговувати сільське господарство на даній території щодо педерації Її територія точніше люди на її території також не входять в так званий золотий 1.000.000.000 і теж підлягають частковому винищенню активного молодого населення.
Так з яким саме твердженням не згодні? Вкажіть та спростовуйте. Цікаві саме аргументи. В даному випадку уama-и можна лише уточнити: так що це за вашою думкою -- спеціальний задум з боку Європи чи "нема лиха без добра"? Те, що з війни не на своїй території, майже всі, окрім нас, отримують значну компенсацію - це наявне. А от розмір компенсації Україні викликає дискусії. Малувато мабуть раз вже про можливість воювати лопатами міністр заговорив.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 січ, 2024 00:04
unicdima написав:Наші "опозиційні" пропагандони знайшли ще одного му*** для пропаганди зриву мобілізації. Обов'язково почитайте там коменти, свиноботів від російських і відрізнити не можна. І таких пропагандонських відео на ютубі сотні.
А от дійсно питання: що краще - напівміри чи примус по повній? З одного боку якщо напівміри не дадуть результату (тобто Україна програє ...), то такий підхід дійсно безглуздий. З другого -- примус по повній (тобто результат за будь-яку ціну) так тоді Сралін взірець. От у мене нема відповідей на це питання. Як тут пробалансувати, щоб і безглуздо людей та ресурси не закопати у землю, і щоб сралінізм не увійшов в обіход. От у будівельника цікаві пропозиції. На вигляд раціональні. Тільки їх проблема одна -- вони розраховані на якихось свідомих можновладців та обивателів. Реальні ж просто не хочуть, тому і не будуть оте втілювати. Тобто: як не підійдуть до дзеркала і ..., так і оце не будуть втілювати.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|