|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:19
detroytred написав:Малюй далі єралашики, де Моісей - це час. Якої дурні ти тільки не вигадаєш.
Спробуй проаналізувати Якщо тобі й мені дати однакову кількість грошей в сумі 1 млн грн - хто швидше зможе вийти на прибутковість ти чи я? 10 млн - а тут хто ? 100 млн - і тут ? То на якій сумі відбудеться злам де я почну програвати а ти вигравати? Тобто на якій сумі мій практичний досвід стане програвати твоїм прочитаним сторінкам? І чому це відбудеться... І після того як зрозумієш що такий екстремум відсутній - може з більшою повагою станеш відноситись до практики. ПС а кейс Гетьманцева я тобі привів для того , щоб ти побачив як висококваліфікований економіст в своїх рішеннях програє простому практику...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:22
detroytred написав:Бюджет - це наше спільне, усіх. В кожного там своя частка. Коли погоджуєшся з перерозподілом від себе комусь - це фактично твій вклад.
А якщо перерозподіл має мінусове значення? Тобто не вкладаєш в бюджет а отримуєш...тоді як?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:23
budivelnik написав:І після того як зрозумієш що такий екстремум відсутній - може з більшою повагою станеш відноситись до практики.
От треба бути таким самовпевненим... Ефектів масштабування ніхто не відміняв. Купу разів бачив як при 2 працівниках і мільйоні капіталу бізнес процвітає, а при 20 працівників і 10 млн - банкрутує.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 21 січ, 2024 12:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:23
За 2023 рік експорт на рф впав на 170 млрд дол. (майже 30%), з яких падіння за основними позиціями (мінеральні продукти, в т.ч. нафта й газ) склало 35%. При цьому імпорт зріс на 27,9 млрд дол. (10%).
ПС. В Мико на цьому тижні ходять по квартирах поліція+військові.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:27
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:І після того як зрозумієш що такий екстремум відсутній - може з більшою повагою станеш відноситись до практики.
От треба бути таким самовпевненим... Ефектів масштабування ніхто не відміняв. Купу разів бачив як при 2 працівниках і мільйоні капіталу бізнес процвітає, а при 20 працівників і 10 млн - банкрутує.
Я не про те... Я також бачив море людей які чудово вміли керувати 10 людьми - і повністю валили керування 20... Я про інше Є я з досвідом кервання капіталами десь в обємі 10 млн грн Є дейтройт з вичитаними знаннями... Тому я його й запитав Якщо він такий розумний то чому точно програє мені в керуванні 1-10 млн ..( бо він вже програв) І якщо програє в керуванні 1-10 млн ..то чи допоможуть йому знання отримані з книжки виграти на якихось інших сумах...І якщо він вважає що зможе ефективніше керувати - то на чому базуються ці його переконання?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:29
_hunter написав: Hotab написав:katso , те кто пришли после объявления мобилизации в прессе - те и есть моб резерв. Другого нет.
Напомните вашу позицию , относительно того, что если вы лично не желаете, и желающих нет, то надо сдаваться, или что? (Тема о «хай профессиональные только» не вкатывает, так называемая профармия мирного времени 200 т чел, половины из которых уже нет. А всякие «полиции» - это такие же профессионалы, как и вы. То есть никакие. А нам противостоит минимум 0.5 млн только на территории Украины. И второй вопрос: а если вас и ваше имущество таки защитят от оккупации , то ваш вклад и ваша благодарность в чем будет измеряться?
В отношениях с державой все очень интересно: вот случился, например, в квартире пожар -- или машину, например, угнали. -- как вы думаете -- бравая пилиция будет днями и ночами не спать -- бегать машину искать? а пожарный -- если за первую минуту не потушит -- будет сам ремонт делать? Или держава всю стоимость скомпенсирует? Я это к чему: у державы есть четко определенная конечность своих обязательств. Но от граждан по какой-то странной причине требуется "стоять до конца"... Ну и да: если имущества на територии нету -- можно об этом какую-то справку от державы получить и погранцам ее показать, что бы выпустили?  -- потому как "вирю в ЗСУ" -- это хорошее колдунство, но "у Морских Котиков -- стволы побольше будут" 
Але довідку треба за парудесят років... А ще краще -- від народження.  Бо якщо майно було, але в 14 чи 22 (коли запахло горілим) було продане й закинуте в крипту -- то це теж майно...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:36
Bobua написав: _hunter написав:В отношениях с державой все очень интересно: вот случился, например, в квартире пожар -- или машину, например, угнали. -- как вы думаете -- бравая пилиция будет днями и ночами не спать -- бегать машину искать? а пожарный -- если за первую минуту не потушит -- будет сам ремонт делать? Или держава всю стоимость скомпенсирует? Я это к чему: у державы есть четко определенная конечность своих обязательств. Но от граждан по какой-то странной причине требуется "стоять до конца"... Ну и да: если имущества на територии нету -- можно об этом какую-то справку от державы получить и погранцам ее показать, что бы выпустили?  -- потому как "вирю в ЗСУ" -- это хорошее колдунство, но "у Морских Котиков -- стволы побольше будут" 
Але довідку треба за парудесят років... А ще краще -- від народження.  Бо якщо майно було, але в 14 чи 22 (коли запахло горілим) було продане й закинуте в крипту -- то це теж майно...
Щоб отримати довідку - треба написати заяву А щоб написати заяву - треба знати букви... А якщо знаєш букви - бінго , вже 500 000 Державі винен яка оплатила твоє навчання в середній школі... Так що як не крути - а чучелом чи тушкою -допомагати ЗСУ все одно прийдеться... На крайняк через інфляцію збереження Держава все одно розполовинить.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:49
budivelnik написав: detroytred написав:Малюй далі єралашики, де Моісей - це час. Якої дурні ти тільки не вигадаєш.
Спробуй проаналізувати Якщо тобі й мені дати однакову кількість грошей в сумі 1 млн грн - хто швидше зможе вийти на прибутковість ти чи я? 10 млн - а тут хто ? 100 млн - і тут ? То на якій сумі відбудеться злам де я почну програвати а ти вигравати? Тобто на якій сумі мій практичний досвід стане програвати твоїм прочитаним сторінкам? І чому це відбудеться... І після того як зрозумієш що такий екстремум відсутній - може з більшою повагою станеш відноситись до практики. ПС а кейс Гетьманцева я тобі привів для того , щоб ти побачив як висококваліфікований економіст в своїх рішеннях програє простому практику...
Твій практичний досвід у самозбагаченні не має ніякого відношення до практичного досвіду регуляторів ринку по розвитку цього самого ринку. Скільки можна-то по колу? Я практичного досвіду і в багатьох галузях не маю. Але це ніяк не заважає мені обрати точку зору когось з практиків з них. Зрозумій нарешті -- спори стосовно макроекономіки були, є і будуть навіть між визнаними практиками. Це нормальне явище. Ти озвучив свою отсєб'ятину... Ну і нехай. Я озвучив свою точку зору на підставі вивченого досвіду отих практиків. Ну і нехай. Крапка. Не видумуй і не тули далі аргументів, які не мають відношення. Також і з Гетьманцевим. Я тобі десь доказував, що дипломовані фахівці тим паче а-ля наш Гетьманцев не може помилятися? Або що ти не можеш побачити його помилки? Завжди дивись на предмет дискусій... У тебе це класичний демагогічний підхід -- підміна предметів обговорення, увод в бік, вигадки опоненту і т.д. Ще раз -- я підкреслюю твої лише наявні елементарні помилки. На яких ти будуєш. А не розмірковую з тобою над смаком бананів, які я не їв. У тебе позиція невизнаного генія... Який суперечить навіть абетці. Вигадуйте скільки хоч. Твоє право. Як і моє мати іншу думку.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 січ, 2024 12:59
budivelnik написав: Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:І після того як зрозумієш що такий екстремум відсутній - може з більшою повагою станеш відноситись до практики.
Я не про те... Я також бачив море людей які чудово вміли керувати 10 людьми - і повністю валили керування 20... Я про інше Є я з досвідом кервання капіталами десь в обємі 10 млн грн Є дейтройт з вичитаними знаннями... Тому я його й запитав Якщо він такий розумний то чому точно програє мені в керуванні 1-10 млн ..( бо він вже програв) І якщо програє в керуванні 1-10 млн ..то чи допоможуть йому знання отримані з книжки виграти на якихось інших сумах...І якщо він вважає що зможе ефективніше керувати - то на чому базуються ці його переконання?
Подивись --- ти вигадав нові предмети... Не було розмови про моє вміння керувати 10 млн. грн. і тим паче про допомогу знань МАКРО-економіки країни для розвитку свого мікро-капіталу. Взагалі не було мови про вміння керувати капіталом. Тим паче моє вміння. Предметом було --- що потрібно для розвитку ринку, розвитку економіки країни. Відповіді на ці питання дають практики макроекономіки --- кейнси, фрідмани, бальцеровичі. А не твоє -- просто з часом захотіти більшості розвивати приватний бізнес (а-ля просто перестать стрелять). Ну скільки-то можна вигадувати? Підміняти предмети. У тебе прикольна аргументація. То пропонував на кулаках, то хто краще стріляє, тепер хто краще зможе керувати капіталом.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 січ, 2024 13:19