|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 24 січ, 2024 09:51
Hotab написав:detroytred , суспільство не хоче відправляти нікого. Це давно зрозуміло. Всі хочуть жити і бути здоровими, це природньо і зрозуміло. Загроза, яку несе рашизм, вона: 1. Колективна , а не індивідуальна. А колективна завжди не така страшна, як йти на небезпеку одному (в окоп) 2. Вона на думку деяких ще невідомо прийде чи ні, бо - хтось тішить себе надією, що «мураєв прийде замість Зеленського і все буде так само» - « моя кавалірка прийде в нагоді для оренди і офіцеру ФСБ . Може ще і більше заплатить.» - каруселити можна і в росіі - а в росії пенсії ще більші Тому, крім примусу нема іншого шляху. І не буде. Альтернатива - втрата країни.
Як думаєте, людьми переможемо Росію? Чи треба робиити ставку на виробництво зброї?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 24 січ, 2024 09:54
Hotab написав:Тому, крім примусу нема іншого шляху. І не буде. Альтернатива - втрата країни.
Не погоджусь.... Ми маленька країна...Якщо примушувати то треба в 2 рази більше ресурсів( якось треба забезпечити цей примус) Тому вихід один - домовлятись...Давати можливість кожному на своєму місці ставати більш ефективним... При цьому звісно що виявиться що є якийсь відсоток тих хто ніде нічого робити не хоче.. От тоді, тільки цю незначну категорію ( а не всіх 40 млн) - можна буде пробувати примушувати..і то не обовязково відправляючи їх на фронт..є й дома море необхідних робіт..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 січ, 2024 09:59
BIGor , Чи треба робиити ставку на виробництво зброї?
Це навіть не предмет обговорення. Мова йде про пожежу, яка є зараз. Ще кілька місяців без поповнення - і фронт може розсипатись. Мова не про замінити долярчика, його ніхто не буде міняти. Мова про створення міцності, щоб долярчики не опинились в котлах. Тому вихід один - домовлятись..
Воно то треба і так звичайно краще, але як домовитись, щоб хтось віддав сина чи батька. Чи чоловіка. Добровільно. Я не бачу таких прийнятних пропозицій. Або може ви маєте на увазі робити такі пропозиції, від яких неможливо відмовитись. Це теж все ж примус. Можна спробувати щось таке, як здається вище ви казали: Хто спроможний платити - платить ще більше. Тобто я віддаю не 50 кгрн, а 75 ,муха не 5, а 25 кгр (і хай не каже, що поїде в Грузію на 1%, не поїде нікуди) а на збільшені збори з податків вже солодшою цукеркою (не 100, а 200 кгрн щомісяця) і обовʼязково батогом (а це вже примус) відправити на фронт неефективних вітальєнів. Але це все одно примус.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 січ, 2024 10:42, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:03
Hotab написав:Ще кілька місяців без поповнення - і фронт може розсипатись.
Тут в мене легке дежавю... Питання адекватності ротацій поки що не вирішено навіть з тим 1 млн який є.... Не можу стверджувати , але в мене враження що на фронті всього 300 000 які ротуються між нулем і лінією в 20 км від нуля.... Тому якщо 1 млн збільшити до 1,5 млн... і правила ротації залишити сьогоднішніми - то якби просто погіршимо економічну ситуацію не покращивши військову.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:05
detroytred написав:Єдине більш менш справедливе рішення щодо мобілізації я бачу у принципі --- родина сама вирішує і відправляє когось.
Вы всё верно говорите, так наверное и должно быть. Но почему-то перед глазами стоят все эти хабарники, жирные чиновники и та несправедливость, которая сейчас в стране. Власть решила покаяться? Тогда пусть проводят новые выборы. А то пока 2 года одни поднимают кэш и на семейном совете решают куда ехать на отдых, другие гибнут в боях.
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:07
Hotab написав:Або може ви маєте на увазі робити такі пропозиції, від яких неможливо відмовитись. Це теж все ж примус.
Ми всі живемо виконуючи пропозиції від яких неможливо відмовитись... Той самий податковий чи кримінальний кодекси , релігійні чи конституційні обмеження... Просто суть питання Від мене отримують і навзаєм віддають( нехай навіть грамотою чи повагою) Чи мене силою отримують і далі вважаючи мене засранцем... В першому варіанті -витратять менше зусиль отримають більше В другому - не факт що те що отримають -зможе компенсувати витрати на отримання.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:11
budivelnik ,
Питання адекватності ротацій поки що не вирішено навіть з тим 1 млн який є....
Я думаю що 1 млн це якась спекулятивна цифра. Бо піхотних підрозділів в кавʼярнях Києва чи Льва все ж нема. А поняття силовик воно таке широке… Це і ППО-ник, і авіаційна бригада у Василькові, і навіть моряки в Одесі. Це і пожежні, і поліцейські, і слідчі. Теоретично можна загнати молодих поліцаїв на фронт (через учєбку, бо вони так само як і вітальони не вміють нічого), але тоді треба Успіха навчити в поліцію. Або навіть того ж вітальона насильно в поліцію чи пожежником вчити , бо поліцай чи пожежник міняти буде не Успіха, а вбитого. Можливо це все зробити? Я не впевнений. І не в цьому році точно. А скільки грошей треба? Може простіше вчити зразу вітальона на полігоні? І держава не втратить нічого, і затрати менші ніж всіх по колу перевчати.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 січ, 2024 10:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:18
Hotab написав:Я думаю що - 1 млн це якась спекулятивна цифра.
Погоджуюсь... Але дивлячись на якість сьогоднішніх рішень і заявки типу в мене 5-6 радників з якими я можу керувати країною.... не додають оптимізму... ба більше - це жорстка диктатура. А диктатура погана тим що навіть 5 найрозумніших мізків мають меншу кількість сірої речовини ніж 40 млн... Тому вміння віддати(поділитись) владою - це також подвиг...на який боневтік як видно йти не хоче, а ми за це будемо розплачуватись... ПС Ми не програємо Ми вже виграли утримавши Київ, через Дніпро навіть теоретично москалики не переправляться, а отже педерація на все життя отримає недружню воювничу країну з ядром в 0,5 млн бійців ЗСУ яка буде цю педерацію кошмарити. Просто Перемога буває тотальна А буває така як сьогодні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:20
BIGor написав:Як думаєте, людьми переможемо Росію?
Схоже, що лише ви не знаєте відповідь на це питання. Час показав, що найефективніше - це перенести війну на рф. Атаки бпла на важливі об'єкти типу аеродромів, нафтобаз, терміналів тощо змусять відводити сили з фронту. Для нас це не потребує значних людських витрат, а результат може бути вагомим.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 січ, 2024 10:25
BIGor написав:Цікаві домисли про фізичну підготовку на 25% меншу у 40+. Тобто якщо людина в 27 без проблем пробіжить 3 км, то 40+ мають пробігти без проблем 2,25 км? Чи якщо 25 літні можуть без проблем не спати дві ночі підряд, то 40+ достатньо по 2 години сну на добу два дні підряд? Напевно вже свого батька відравили на війну?
Тому ті молоді і мають назву "НАДІЯ НАЦІЇ",,,, "ГЕНОФОНД НАЦІЇ " А ті що сьебнули за кордон , чі вихваляються тім що не в змозі пробігти 2, 25 чі мають 3 кг довідок про неспроможність , тім треба приділяти особливу увагу . Я не можу навіть усвідомити що напишуть "домашні " вояки , витвори про перемОги і геніальні думки яких я читаю на форумі . Які ж поради чі висновки треба очікувати ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-