Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Le}{us написав:Куди? Головна причина краху гривні, падіння попиту на головну статтю нашого експорту - металургію. Металургі зараз всі завантежені на лютий - березень. Та ну й куди вже нам падати? Найменша з/п в Європі. Білорусь девальвувала на 26%, Росія на 36% а ми на 80%. Їхній експорт вже не конкурує з нашим. Ви що гадаєте що це ще не дно? Ми що Ботсвана якась...
с цифрами в эпоху дикого капитализма надо дружить)))
главная причина девальвации гривны - резкий вывод капитала а теперь и долги
гривна девальвировала не на 80% а на 40%
как говориться почувствуйте разницу
Андрей_В написав:с цифрами в эпоху дикого капитализма надо дружить)))
гривна девальвировала не на 80% а на 40% как говориться почувствуйте разницу
ага, падіння попиту на метал та його ціна, також були причиною, експорт здох.
а тепер порівняйте фючерси на цей час тут щодо боргів то і в 2000 в нас їх було що в сучки блох
щодо девальваціїї
рашенський рубль, пік 22 зараз 30 = (30-22)/22*100= 36.3%
укр гривня пік 4.8 зараз 8 = (8-4,8 )/4.8*100= 66.6%
бульбаши взагалі 26%
тобто гривня в рази, порывнянно з найближчими соседями
Андрей_В написав:с цифрами в эпоху дикого капитализма надо дружить)))
гривна девальвировала не на 80% а на 40% как говориться почувствуйте разницу
ага, падіння попиту на метал та його ціна, також були причиною, експорт здох. а тепер порівняйте фючерси на цей час тут щодо боргів то і в 2000 в нас їх було що в сучки блох щодо девальваціїї
рашенський рубль, пік 22 зараз 30 = (30-22)/22*100= 36.3% укр гривня пік 4.8 зараз 8 = (8-4,8 )/4.8*100= 66.6% бульбаши взагалі 26%
тобто гривня в рази, порывнянно з найближчими соседями
Le}{us написав:Навіть більше, з зупинкою майже повністю будівництва в Україні, все більше і більше буде накопичуватись "відкладений попит", в майбутньому це може викликати навіть галопообразний ріст цін
Дружище, ваши посты подкупают своей новизной Каждые 30-40 страниц появляется какой-нибудь персонаж с идеями что токодорожает, про отложеный спрос и т.д. Рекомендую сделать экскурсию на страниц 60 назад и прочитать всё что писали. А то я думаю многи уже устали объяснять одно и тоже.
Le}{us написав:Навіть більше, з зупинкою майже повністю будівництва в Україні, все більше і більше буде накопичуватись "відкладений попит", в майбутньому це може викликати навіть галопообразний ріст цін
Дружище, ваши посты подкупают своей новизной Каждые 30-40 страниц появляется какой-нибудь персонаж с идеями что токодорожает, про отложеный спрос и т.д. Рекомендую сделать экскурсию на страниц 60 назад и прочитать всё что писали. А то я думаю многи уже устали объяснять одно и тоже.
Le}{us написав: Куди? Головна причина краху гривні, падіння попиту на головну статтю нашого експорту - металургію. Металургі зараз всі завантежені на лютий - березень. Та ну й куди вже нам падати? Найменша з/п в Європі. Білорусь девальвувала на 26%, Росія на 36% а ми на 80%. Їхній експорт вже не конкурує з нашим. Ви що гадаєте що це ще не дно? Ми що Ботсвана якась...
Дружище, ваши посты подкупают своей новизной Каждые 30-40 страниц появляется какой-нибудь персонаж с идеями что токодорожает
Друже Апісосн , можу Вам відповісти Вашою ж фразою:
Каждые 30-40 страниц появляется какой-нибудь персонаж с идеями что .... житло буде коштувати по 300 в Києві ( чій , логіст , логік , зараз турбіна ) і так вже на протязі року і що Чи не порадите Ви цим персонажам перечитати 60 сторінок , а то рік вже пройшов , а до 300 ще далі ніж було .