detroytred написав: З.и. Да. Я пишаюся громадянами України.
Ви там між собою розберіться-то.
Детройт, давайте вместе разбираться почему из позитивных новостей по городам оркостана ни одного хвалебного поста нашему ГУР и СБУ от вас не последовало?
вибір завжди є. піти у відставку, підписати мир з путіним на його умовах, розвалити військове керівцництво. на його місці умовний бойко чи тимошенко би не воювали. якби він був агентом кремля, ми би це помітили за 2 роки
навіть якби до 2022 ми мобілізували економіку для армії на 100% (так, щоб всі вопили що диктатура і т.д.), все одно не наздогнали би росію ні по кількості людей, ні по кількості зброї. навіть якби цим займались всі починаючи з ющенка.
Бійці Головного управління розвідки Міноборони цієї ночі атакували дронами Смоленський авіаційний завод у Росії. Операція була вдалою, цілі вдалося вразити.
"Це надзвичайно вдала операція. Мова йде не лише про два вже можна стверджувати знищених десантних катери, достатньо сучасних як для російського флоту. Окрім знищеного БТР і втрат серед особового складу, це також носії зенітно-ракетних комплексів, які мали прикривати інші судна Чорноморського флоту РФ", - сказав представник ГУР в ефірі телемарафону.
💥Перша ВДАЛА спецоперація ГУР "Синиця" Як розвідники заманили пілота вОРОЖОГО МІ8 на бік України?
💥Зухвала операція ГУР! Ворог втратив ІЩЕ ОДИН СУ | Незламна країна | 5 канал | 4.1.24
Вдала спільна спецоперація ЗСУ та СБУ під Ростовом
Вдала операція СБУ: в бухті Новоросійська пошкоджено великий десантний корабель «Оленегорский горняк»
Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете? ПС: уже есть оф.подтверждение что рэб наш может глушить шахед и отклонять от курса часть ракет. Вы это тоже пропустили, бывает. Хотя это показатель трудолюбия украинцев.
Востаннє редагувалось stm в Чет 01 лют, 2024 15:03, всього редагувалось 1 раз.
вибір завжди є. піти у відставку, підписати мир з путіним на його умовах, розвалити військове керівцництво...
Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.
stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?
Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання. Хоча б одне. І хоча б за попередній випадок.
Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.
Ще раз: совдепгебня відпочиває. В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".
Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ. Які будуть наступні звинувачення?