detroytred написав: З.и. Да. Я пишаюся громадянами України.
Ви там між собою розберіться-то.
Детройт, давайте вместе разбираться почему из позитивных новостей по городам оркостана ни одного хвалебного поста нашему ГУР и СБУ от вас не последовало?
вибір завжди є. піти у відставку, підписати мир з путіним на його умовах, розвалити військове керівцництво. на його місці умовний бойко чи тимошенко би не воювали. якби він був агентом кремля, ми би це помітили за 2 роки
навіть якби до 2022 ми мобілізували економіку для армії на 100% (так, щоб всі вопили що диктатура і т.д.), все одно не наздогнали би росію ні по кількості людей, ні по кількості зброї. навіть якби цим займались всі починаючи з ющенка.
"Це надзвичайно вдала операція. Мова йде не лише про два вже можна стверджувати знищених десантних катери, достатньо сучасних як для російського флоту. Окрім знищеного БТР і втрат серед особового складу, це також носії зенітно-ракетних комплексів, які мали прикривати інші судна Чорноморського флоту РФ", - сказав представник ГУР в ефірі телемарафону. https://www.unian.ua/war/u-gur-rozkrili ... 52871.html
Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете? ПС: уже есть оф.подтверждение что рэб наш может глушить шахед и отклонять от курса часть ракет. Вы это тоже пропустили, бывает. Хотя это показатель трудолюбия украинцев.
Востаннє редагувалось stm в Чет 01 лют, 2024 16:03, всього редагувалось 1 раз.
вибір завжди є. піти у відставку, підписати мир з путіним на його умовах, розвалити військове керівцництво...
Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.
stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?
Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання. Хоча б одне. І хоча б за попередній випадок.
Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.
Ще раз: совдепгебня відпочиває. В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".
Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ. Які будуть наступні звинувачення?