Schmit написав:Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.
ну а порошенко профукав склади на сотні тисяч боєприпасів, так він теж агент русні виходить чи як? по вашому зеленський - агент кремля, а залужний, ним призначений, з ним бореться? труси = хрестик, а то вже шизофренія якась.
якби він був агент кремля то призначав би таких, як міноборони лєбєдев і йому подібні. а не залужного
stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?
Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання. Хоча б одне. І хоча б за попередній випадок.
Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.
Ще раз: совдепгебня відпочиває. В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".
Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ. Які будуть наступні звинувачення?
Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года Простая статистика
stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов. Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?
Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання. Хоча б одне. І хоча б за попередній випадок.
Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.
Ще раз: совдепгебня відпочиває. В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".
Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ. Які будуть наступні звинувачення?
Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года Простая статистика
Тобто замість відповідей на мої питання ви згенерили тепер ще й прохання (чи це була вимога?) до мене, що мені зробити.
Соглашение было подписано на фоне успешной боевой операции «Джихад» вооружённых сил Чеченской Республики Ичкерии, в августе 1996 года установивших контроль над городами Грозный, Аргун, Гудермес, а также неудовлетворительного состояния материально-технического обеспечения российских войск и недостаточно хорошей организации их действий
stm написав:ПС: уже есть оф.подтверждение что рэб наш может глушить шахед и отклонять от курса часть ракет. Вы это тоже пропустили, бывает. Хотя это показатель трудолюбия украинцев.
На жаль, це офіційне повідомлення, скоріш за все означає, що вже не можуть саджати. Спуфінг цивільних GPS давав можливість саджати. Але разом з тим, "засвітити" це ворогу - означає також дати можливість шкидко вирішити цю проблему. Тому тут є два варіанти: або наші дибіли "засвітили" свій спосіб і ворог швидко її вирішить, або наші не повні дибіли, і "засвітили" після того, як ворог уже вирілив цю проблему.
stm написав:Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года Простая статистика
Тобто замість відповідей на мої питання ви згенерили тепер ще й прохання (чи це була вимога?) до мене, що мені зробити.
Гебня відпочиває.
Это просьба, будьте так любезны. Это ж гордость за украинцев и их трудолюбие. Почему такая просьба где нет проблем однозначно вызывает такое негодование?
Schmit написав:Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.
ну а порошенко профукав склади на сотні тисяч боєприпасів, так він теж агент русні виходить чи як? по вашому зеленський - агент кремля, а залужний, ним призначений, з ним бореться? труси = хрестик, а то вже шизофренія якась.
якби він був агент кремля то призначав би таких, як міноборони лєбєдев і йому подібні. а не залужного
Склади, де ракети до градів валялись під відкритим небом, вберегти від диверсій дронами мігло хіба чудо, на яке українці повсякчас надіються. Стосовно агентів - я нікого так не називав, це придумали ви. Ніякий Зе не агент, а просто некомпетентний, недалекоглядний... і як показав час - необучаємий "політик".
Премьер Денис Шмыгаль заявил, что Кабмин не планирует повышать тариф на электричество для населения этой зимой.
Ранее народный депутат, член парламентского Комитета по вопросам энергетики и жилищно-коммунальных услуг Сергей Нагорняк заявил, что тариф на электроэнергию для населения может вырасти вдвое, и что он может составлять чуть меньше 6 грн за кВт-ч.
Экономическая правда
...езэ!
читайте уважно -ЗИМОЮ в Україні тарифи завжди піднімали з 1квітня(1 травня, або 1 червня-це найкраший варіант, тепло, сонце світить з 4ранку і до 21.30)
Премьер Денис Шмыгаль заявил, что Кабмин не планирует повышать тариф на электричество для населения этой зимой.
Ранее народный депутат, член парламентского Комитета по вопросам энергетики и жилищно-коммунальных услуг Сергей Нагорняк заявил, что тариф на электроэнергию для населения может вырасти вдвое, и что он может составлять чуть меньше 6 грн за кВт-ч.
Экономическая правда
...езэ!
читайте уважно -ЗИМОЮ в Україні тарифи завжди піднімали з 1квітня(1 травня, або 1 червня-це найкраший варіант, тепло, сонце світить з 4ранку і до 21.30)
BIGor написав:Якщо зробити екскурс в історію, то як я памятаю (поправте мене якщо не правий), чеченці якось припинили першу кампанію?
Припинили, але завдяки тому, що дали мзди россіянам ...
рфія безпечна тільки коли вона "на колінах" або "лежача". Як тільки встає з колін, то починає на когось нападати. Не можуть жити як нормальні люди.
stm написав:
detroytred написав:
stm написав:Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года Простая статистика
Тобто замість відповідей на мої питання ви згенерили тепер ще й прохання (чи це була вимога?) до мене, що мені зробити. Гебня відпочиває.
Это просьба, будьте так любезны. Это ж гордость за украинцев и их трудолюбие. Почему такая просьба где нет проблем однозначно вызывает такое негодование?
Тому що в нього немає адекватного сприйняття. Через це він у мене давно в ЧС і я не відповідаю йому, лише іноді. Тут ніхто ні в чому його не переконає - простіше зайця навчити палити.))