Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 65916592659365946595 ... 14587>
Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:10

Schmit написав:Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.

ну а порошенко профукав склади на сотні тисяч боєприпасів, так він теж агент русні виходить чи як? по вашому зеленський - агент кремля, а залужний, ним призначений, з ним бореться? труси = хрестик, а то вже шизофренія якась.

якби він був агент кремля то призначав би таких, як міноборони лєбєдев і йому подібні. а не залужного
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:16

detroytred написав:
  stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов.
Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?

Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання.
Хоча б одне.
І хоча б за попередній випадок.

Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.

Ще раз: совдепгебня відпочиває.
В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".

Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ.
Які будуть наступні звинувачення?

Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года :)
Простая статистика :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:19

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Улыбнуло. Я ещё о гражданах Украины напишу предложение. До 28 февраля весь бизнес сформирует годовую отчётность за 2023 год. У части бизнеса будет прибыль и дивиденды, часть из которых пойдут на тот малый % благотворительных фондов.
Развитие дронов и рэбов это подтолкнёт, как думаете?

Думаю, що вам треба спочатку відповісти на моє питання.
Хоча б одне.
І хоча б за попередній випадок.

Либтеся, як хочете і скільки хочете. Навіщо тільки інформувати про це.

Ще раз: совдепгебня відпочиває.
В порівнянні з вами. Вона хоча б прямо одразу визнавала -- "вопросы задаю здесь только я".

Вау! Вже наступне згенерили, що я пропустив про РЕБ.
Які будуть наступні звинувачення?

Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года :)

Тобто замість відповідей на мої питання ви згенерили тепер ще й прохання (чи це була вимога?) до мене, що мені зробити.

Гебня відпочиває.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:19

BIGor написав:
  pesikot написав:
  Успіх написав:Та тут простих два варіанти:
- або йдіть воюйте/замінюйте нас
- або нах зав'язуйте війну

Третього варіанту НЕМА!!!

Не буде припинення війни
Вони прийшли нас тут вбивати

Я кидав посилання на Ягідне

Якщо зробити екскурс в історію, то як я памятаю (поправте мене якщо не правий), чеченці якось припинили першу кампанію?

Припинили, але завдяки тому, що дали мзди россіянам ...
Хасавюртовские соглашения

Соглашение было подписано на фоне успешной боевой операции «Джихад» вооружённых сил Чеченской Республики Ичкерии, в августе 1996 года установивших контроль над городами Грозный, Аргун, Гудермес, а также неудовлетворительного состояния материально-технического обеспечения российских войск и недостаточно хорошей организации их действий

Проте, а потім була друга чеченська ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:ПС: уже есть оф.подтверждение что рэб наш может глушить шахед и отклонять от курса часть ракет. Вы это тоже пропустили, бывает. Хотя это показатель трудолюбия украинцев.

На жаль, це офіційне повідомлення, скоріш за все означає, що вже не можуть саджати.
Спуфінг цивільних GPS давав можливість саджати. Але разом з тим, "засвітити" це ворогу - означає також дати можливість шкидко вирішити цю проблему.
Тому тут є два варіанти: або наші дибіли "засвітили" свій спосіб і ворог швидко її вирішить, або наші не повні дибіли, і "засвітили" після того, як ворог уже вирілив цю проблему.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:31

detroytred написав:
  stm написав:Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года :)

Тобто замість відповідей на мої питання ви згенерили тепер ще й прохання (чи це була вимога?) до мене, що мені зробити.

Гебня відпочиває.

Это просьба, будьте так любезны. Это ж гордость за украинцев и их трудолюбие. Почему такая просьба где нет проблем однозначно вызывает такое негодование?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:33

trololo написав:
  Schmit написав:Можна ще від'ємно підготуватись до війни на тлі чи не цілого року конкретних попереджень різноманітних розвідок, так, щоб 25% території здати за "три дні", а Київ з Харковом - ледве втримати завдяки Залужному і героїзму простих українців.

ну а порошенко профукав склади на сотні тисяч боєприпасів, так він теж агент русні виходить чи як? по вашому зеленський - агент кремля, а залужний, ним призначений, з ним бореться? труси = хрестик, а то вже шизофренія якась.

якби він був агент кремля то призначав би таких, як міноборони лєбєдев і йому подібні. а не залужного

Склади, де ракети до градів валялись під відкритим небом, вберегти від диверсій дронами мігло хіба чудо, на яке українці повсякчас надіються.
Стосовно агентів - я нікого так не називав, це придумали ви. Ніякий Зе не агент, а просто некомпетентний, недалекоглядний... і як показав час - необучаємий "політик".
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 16:36

prodigy написав:
  Kudrjavuy написав:https://www.epravda.com.ua/rus/news/2024/01/31/709374/
.....
Напомним:

Премьер Денис Шмыгаль заявил, что Кабмин не планирует повышать тариф на электричество для населения этой зимой.

Ранее народный депутат, член парламентского Комитета по вопросам энергетики и жилищно-коммунальных услуг Сергей Нагорняк заявил, что тариф на электроэнергию для населения может вырасти вдвое, и что он может составлять чуть меньше 6 грн за кВт-ч.

Экономическая правда

...езэ!

читайте уважно -ЗИМОЮ
в Україні тарифи завжди піднімали з 1квітня(1 травня, або 1 червня-це найкраший варіант, тепло, сонце світить з 4ранку і до 21.30)

https://news.finance.ua/ua/ekspert-rozp ... c-oho-roku

https://www.google.ru/search?q=%D0%B1%D ... 64&bih=812
??????????????????????

Зима в умовах війни. Ділимося лайфхаками
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 17:05

Kudrjavuy написав:
  prodigy написав:
  Kudrjavuy написав:https://www.epravda.com.ua/rus/news/2024/01/31/709374/
.....
Напомним:

Премьер Денис Шмыгаль заявил, что Кабмин не планирует повышать тариф на электричество для населения этой зимой.

Ранее народный депутат, член парламентского Комитета по вопросам энергетики и жилищно-коммунальных услуг Сергей Нагорняк заявил, что тариф на электроэнергию для населения может вырасти вдвое, и что он может составлять чуть меньше 6 грн за кВт-ч.

Экономическая правда

...езэ!

читайте уважно -ЗИМОЮ
в Україні тарифи завжди піднімали з 1квітня(1 травня, або 1 червня-це найкраший варіант, тепло, сонце світить з 4ранку і до 21.30)

https://news.finance.ua/ua/ekspert-rozp ... c-oho-roku

https://www.google.ru/search?q=%D0%B1%D ... 64&bih=812
??????????????????????

Зима в умовах війни. Ділимося лайфхаками

для чого це ?
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3336 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 01 лют, 2024 17:19

pesikot написав:
  BIGor написав:Якщо зробити екскурс в історію, то як я памятаю (поправте мене якщо не правий), чеченці якось припинили першу кампанію?

Припинили, але завдяки тому, що дали мзди россіянам ...

рфія безпечна тільки коли вона "на колінах" або "лежача". Як тільки встає з колін, то починає на когось нападати. Не можуть жити як нормальні люди.
  stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Так давайте найдите свои позитивные посты про ГУР и СБУ за 2 года :)

Гебня відпочиває.

Это просьба, будьте так любезны. Это ж гордость за украинцев и их трудолюбие. Почему такая просьба где нет проблем однозначно вызывает такое негодование?

Тому що в нього немає адекватного сприйняття. Через це він у мене давно в ЧС і я не відповідаю йому, лише іноді. Тут ніхто ні в чому його не переконає - простіше зайця навчити палити.))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 65916592659365946595 ... 14587>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор