Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 66066607660866096610 ... 14609>
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 12:59

sashaqbl фпв. Фабрічний.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав: фпв. Фабрічний.
Що прям знайшов щілину і залетів всередину? Чи просто спікірував десь поряд?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:06

sashaqbl написав:
  detroytred написав:Авіаційна. Далекувато від бліндажів.

То чому ви зібралися вчити людей в бліндажах? Чи що перевіряти?

В сенсі я зібрався? Я?
Це мене перенавчать ...
Це мене василі до бліндажу направляють-то.

До речі, знаю випадки, як по завданню г-ла перевіряючі фотографують банку з огірками в бліндажі, правда в тилу. Там, де її не повинно бути. Навчусь і я цьому...

Перевірити документацію в ротного, комбата теж треба))), як там списання, розслідування і т.д.
А Бандерлогу хто волати буде - "наказую пабєдіть!"

Це ж не мене питайте, а тих, хто мене до бліндажу направляє.

А чо? Можна і на комбата танкового чи стрілецького батальйону перенавчити))
Як раз під граничний вік навчусь, досвід отримаю і звільнять. Ну накосячу на живих людях, так революційним матросам головне їх власна мета.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:12

detroytred то яка все ж таки ваша ВОС?
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:13

whois2010 написав:
  Успіх написав:
  whois2010 написав:Він навпаки каже вашому обранцю, що потрібно мобілізувати 500к для врятування рядового Бакса
Коли каже?
Через 22міс?
Реально - "Соколине Око"!
А чому не наголошував це після першого півріччя повномасштабної?
І так щомісяця мав нагодошувати/діяти!

А не тепер, коли вже догорає хата - чіхає голову і каже: "треба викликати пожежників! Але для початку, їх ще треба набрати/навчити!")))))
Ну реально ж цирк(але не смішний!)

Та схожих питань можно задати безліч:
- чому раніше 2022р не готувалися до війни
-чому не готувалися, коли з усіх прасок кричали, буде війна. Керівник ЦРУ особисто до зеленого сонечка приїздив зі звітом
- чому раніше, до 2022р, не виготовили достаню кількість ракет, снарядів, набоїв, дронів
- чому Зе будував дороги, а не армію
-чому ви обрали в 2019 році "оце", а з нас тепер питаєте?

Продолжу Ваши вопросы.
Чому до 2020 року слабенько "готувалися до війни"? (Сподіваюсь, Ви не
будете стверджувати, що в 2020 армія і країна були більш готові до війни,
ніж у 2022?)
Чому "те, що ми обрали у 2014 році не збільшив армію", наприклад, вдвічі?
Чому "те, що ми обрали у 2014 році" не дуже сильно будував армію, при цьому
і дороги теж не будував?
Ще можливе питання - як би зараз возили все (в т.ч. і "ракети, снаряди,
набої" та інше) з Європи, якби не ті дороги? По ґрунтовках?
Чому до 2020 року "не виготовили достатню кількість ракет, снарядів,
набоїв, дронів"?
Міг би і ще накидати питань, але досить і цих.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Чому "те, що ми обрали у 2014 році не збільшив армію", наприклад, вдвічі?
Чому "те, що ми обрали у 2014 році" не дуже сильно будував армію, при цьому
і дороги теж не будував?
Ще можливе питання - як би

Нахіба ви повторюєте питання на які отримали відповіді вчора? Нахіба поширюєте брехню?
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:19

холява написав:
  Успіх написав:
  холява написав:а ми чекаємо добрих новин від вас і бандерлога що хвороби пройшли
Доброго ранку!
Вже краще, але ще кашляю і голова частенько поболює.

Нічого, це не вперше, за 23міс. мені не вдається нормально вилижатись в спальнику з застудою))

Все буде Україна!

п.с.
Взагалі, то б здалось за 23міс. пройти НОРМАЛЬНО ВЛК, а не якесь опитування одного чела))
Як мінімум, треба щоб оглянули/просвітили легені, серце, шлунок...

Ви не ображайтесь на то що я напишу .....
Ну пройдете ВЛК , візьмуть анализ сечь, крові що забажаєте , напишуть , так е гастрит ,деякий шум у серці , не дай Бог якісь затемнення в легенях ..........і поїдете зворотнє з папірцем де буде написано що то не впливає на загальний стан , а для доброго стану виписані пігулки і направляєтесь під нагляд лікара частини .
На його розсуд .
Та таке мені приблизно і казали, коли восени я хотів поїхати з одними хлопцями на ВЛК...
А ще казали - "ну ще раз тебе визнають "обмежено-придатним", може й десь переведуть в інший підрозділ... - тобі це треба?"
То я так і не поїхав...
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:21

Глава фракции "Слуга народа" в парламенте Давид Арахамия предложил устроить военные учения для всех госслужащих и народных депутатов – на общих условиях с другими украинцами, но не на все рабочее время. Об этом он сказал 25 января во время дискуссии "2024: сценарии для страны", сообщило LB.ua.

По словам парламентария, это может мотивировать украинцев не бояться мобилизации и проходить обучение.

По мнению Арахамии, нужно разъяснить украинцам, как именно происходит мобилизация, поскольку "многие думают, что после получения повестки и прохождения ВВК сразу отправляют в "учебку", где нет достаточного обучения, а затем сразу – на фронт". Чтобы мотивировать украинцев не бояться мобилизации и проходить обучение, политик предлагает чиновникам проходить обучение в военных учебных центрах вместе с другими украинцами.

"Мы сейчас работаем с Министерством обороны, чтобы была кампания нормальная. Я считаю, что все госслужащие должны идти в "учебку", жить, не какие-то там VIP-группы, и депутаты тоже. Я точно. Я на самом деле идеолог этого. Мы должны там учиться: каждый в разных группах с обычными людьми. Должны с ними есть, общаться, тогда все увидят, что это не так страшно. Более того, я не завидую командиру "учебки", где будет много депутатов и там будут плохо учить. Вы же понимаете, что просто они сотрут его, будут кадровые изменения, пока не наладят какой-то уровень обучения. Все учебки по стране надо занять. Я считаю, что это надо. Министры тоже должны, замминистров, руководители департаментов. Хотя бы part-time, но учиться", – сказал он.

прочитав це, відразу на думку прийшла відома пісня 1985р (Part-time lover)

Call up, ring once, hang up the phone
To let me know you made it home
Don't want nothing to be wrong with part-time lover
If she's with me i'll blink the lights
To let you know tonight's the night
For me and you my part-time lover
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3339 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:23

sashaqbl написав:то яка все ж таки ваша ВОС?

Якщо точності "авіаційна" недостатньо, то, звиняйте, я і так зарікався, що не буде від мене більше ні слова про себе.

А Вам навіщо це?
Якщо з якимось моїми думками не згодні, то заперечуйте. Для мене не існує аргументації а-ля "а я мільйонер, а ти ні; тому я правий".
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лют, 2024 13:31

Социологическая компания Russia Field представляет третью волну всероссийского телефонного опроса, посвященного выборам президента.
87% опрошенных скорее намерены идти на президентские выборы, но 62% не обсуждают их ни с друзьями, ни с родственниками.

Приоритетные темы, которые избиратели хотят услышать от кандидатов в президенты — это социальные вопросы (27%), уровень жизни граждан (17%), зарплаты и пособия (16%).

Тема СВО — только четвертая (12%). При этом, отвечая на вопрос о том, какое решение должен в первую очередь принять президент после победы на выборах, россияне на первое место ставят «Завершить СВО» (26,4%), а повышение доходов уходит на второе место (9,9%).

Интересно, что популярностью не пользуются ответы про моральные ценности и про политику в отношении мигрантов. Лишь 1% хочет слышать обсуждение мигрантской темы в предвыборной кампании или желает, чтобы избранный президент в первую очередь принимал решения в этой сфере. Первоочередными решения в сфере духовных ценностей считает и вовсе 0,7% опрошенных.

что означает что в приоритетных темах сво 4я, а в списке дел 1я? Народу "сво" как кость поперёк горла, тема которую надо закрыть. За 2 года Киев не взят, не взяты узнаваемые Харьков и Одесса (по крайней мере на рф что-то про них слышали).

Интеграцией оккупированных территорий тамошний народ вообще не интересуется. "Крымской радости" от включения Донецка и Луганска в состав рф не было. Скорее недовольство. "Мало им помогали, так ещё и в состав федерации включили". У путена нет вариантов, кроме как закончить бессмысленную для своего народа войну.

вспомнился интересный момент на совбезе РФ от 21.02. 2022,
глава службы внешней разведки Сергей Нарышкин предложил дать международным партнерам немного времени, чтобы они повлияли на Киев, но после уточняющих вопросов Путина даже оговорился и заявил, что поддерживает "предложение о вхождении "Донецкой и Луганской народных республик" в состав РФ".

Но Путин его поправил, что речь идет о "признании независимости".
То есть включать их никто не собирался и бац включили. Такая непоследовательность говорит о том, что путин сам не знает зачем всё это происходит и к чему идёт.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 лют, 2024 23:10, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 66066607660866096610 ... 14609>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему