ЛАД написав:Чому "те, що ми обрали у 2014 році не збільшив армію", наприклад, вдвічі? Чому "те, що ми обрали у 2014 році" не дуже сильно будував армію, при цьому і дороги теж не будував? Ще можливе питання - як би
Нахіба ви повторюєте питання на які отримали відповіді вчора? Нахіба поширюєте брехню?
1. Де брехня? 2. Чому Ви не написали про брехню whois2010? Вважаєте, що у нього все вірно? 3. Від whois2010 відповідь не отримав.
Бетон написав:Оплачивая полтора миллиона налогов в год як фізична особа: згоден втратити право голосу, як негідний цього права на користь військових, які цього заслуговують та чиновників, які відсиділись на мої кошти в тилу, пенсіонерів та студентів, які будуть існувати теж на мої кошти платників податків. Я згоден відмовитися від пенсії, бо я не проживу, як моя 87 річна бабуся, яка ділить 6 окороків, 3 пачки крупи рівно на місяць. Все це я згоден поміняти тільки на те, щоб держава до мене не лізла. Я взагалі не хочу нічого не від кого: ні медицини, ні послуг, ні освіти - не треба нічого. Я все куплю сам. Тільки підіть з нашого життя
Это невозможно. Причём независимо от названия государства. Но крик души понятен.
vitaliiangel написав:моделируем на 1 шаг дальше. Меньшинство, имея больший статус каждого голоса, приводит к власти диктатора, который обеспечивает легкую и беззаботную жизнь своих избирателей за счёт унижения и грабежа низкостатусных.
ну тоді спостерігаєм далі до чого ведуть більшість виборців 60+ та особи з синдромом Данінга-Крюгера без офіційної роботи..
сподіваюсь наш вова не на 20 років прийшов як у орків, хоча маю сумніви що до передачі влади.
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в П'ят 02 лют, 2024 13:54, всього редагувалось 1 раз.
vitaliiangel написав:моделируем на 1 шаг дальше. Меньшинство, имея больший статус каждого голоса, приводит к власти диктатора, который обеспечивает легкую и беззаботную жизнь своих избирателей за счёт унижения и грабежа низкостатусных.
тут питання як вже написав Бетон в тому що багато хто готовий відмовитись від частини прав щоб нарешті "держава до мене не лізла" звісно можуть бути ризики про які ви пишете, але вони вже є. При бажанні прямо зараз можна наплювати остаточно на конституцію, приймати будь-які закони, паралельно бусифікувати, прострілювати коліна, виламувати двері, конфісковувати і так далі
Востаннє редагувалось Letusrock в П'ят 02 лют, 2024 13:53, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Все це я згоден поміняти тільки на те, щоб держава до мене не лізла. Я взагалі не хочу нічого не від кого: ні медицини, ні послуг, ні освіти - не треба нічого. Я все куплю сам. Тільки підіть з нашого життя
Хех, тут щось аналогічне і я писав десь 5-6р. тому... Так мене за це так тутешні коршуни заклювали, що просто капець!
Тобто, по їх хотєлках, ти просто МУСИШ/ПРИРЕЧЕНИЙ жити в умовному акваріумі і ні кроку з нього!!!
Бетон написав:Все це я згоден поміняти тільки на те, щоб держава до мене не лізла. Я взагалі не хочу нічого не від кого: ні медицини, ні послуг, ні освіти - не треба нічого. Я все куплю сам. Тільки підіть з нашого життя
От Ви правий на всі 100.
Але практика... Оця практика... До Великої Депресії втручання держави в економіку та ін. сфери життя вільного янкі вважалося комуняцким проявом, рукою комуняків і всеяко поріцалось та відкидувалось. А потім бабахнула Велика Депресія... І погодились з кейнсіанством.
Можна забезпечити лише неофіційну окрему власну недоторканність. Про офіційну для широких верств населення вже давно навіть мова не йде.
ну тоді спостерігаєм далі до чого ведуть більшість виборців 60+ та особи з синдромом Данінга-Крюгера без офіційної роботи..
среди 60+ есть умные люди, среди 30+ есть дураки. Ограничениями по возрасту или трудоустройству от дураков избавится не получится. Придумайте что-то другое. Всё давно придумано. По социальному лифту должны подниматься самые умные. Но у нас в партийный список можно включить кого угодно и "выбранная народом" безуглая предложит законопроект 7351 https://chas.news/news/skandalnii-zakon ... ovnoi-radi
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 лют, 2024 13:58, всього редагувалось 2 разів.
Бетон написав:Оплачивая полтора миллиона налогов в год як фізична особа: згоден втратити право голосу, як негідний цього права на користь військових, які цього заслуговують та чиновників, які відсиділись на мої кошти в тилу, пенсіонерів та студентів, які будуть існувати теж на мої кошти платників податків. Я згоден відмовитися від пенсії, бо я не проживу, як моя 87 річна бабуся, яка ділить 6 окороків, 3 пачки крупи рівно на місяць. Все це я згоден поміняти тільки на те, щоб держава до мене не лізла. Я взагалі не хочу нічого не від кого: ні медицини, ні послуг, ні освіти - не треба нічого. Я все куплю сам. Тільки підіть з нашого життя
Это невозможно. Причём независимо от названия государства. Но крик души понятен.
А чем это плохо, если система не кастовая и каждый может выбрать в каком сословии ему больше нравится?