|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:07
prodigy написав:про 204ту бригаду
Зашли и без одного выстрела всё забрали. Хотя бы для приличия приняли бы бой. Могли бы написать, что встретили дружелюбно братьев по оружию, обогрели, напоили и побратались. А потом договорились разойтись с миром. И вам хорошо и нам.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:08
ЛАД написав: prodigy написав:......... в сети читав , що у країни має бути план Б (план А-США надають 60млрд), коли допомоги від США в 2024 не буде... - це по перше-гроші орків (300 млрд дол заарештованих у різних країнах)
А нам их кто-то отдаёт?
США почали переговори з союзниками на тему використування арештованих активів (пише NT) у 1990р 50млрд у Іраку конфіскували і через ООН передали Кувейту (та іншим)
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 08 лют, 2024 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:10
ЛАД написав: flyman написав:............. Я знав що Любарський не зайде, бо критикує владу від Бога. Про євреїв дивно таке чути, якраз вони там тисячі років блукали, то Єгепет, то Вавилон, то Іспанія, то ВКЛ, а сучасній державі Ізраїль ще нема і сотні років.
Любарский "не зашёл" по другим причинам и я вкратце объяснил, почему. Подробнее, не буду, здесь это никому не интересно. Поверьте, я могу оценить рациональное зерно (если оно есть) даже у человека, который мне, в общем, не нравится. Или не нравятся какие-то его взгляды. О евреях я написал - им помогла сохраниться отличающаяся религия и то, что они за неё держались. У украинцев ничего принципиально отличного от других европейских народов нет, поэтому при рассеянии растворятся относительно быстро. Возможно, ошибаюсь.
"нам на руском удобнєє", ці розсмокчуться моментально
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:14
BvB написав:Так я не проти. Конкретно мені що треба зробити щоб ви були задоволені? Вчинити злочин повʼязаний з військовою службою, щоб розжалували до «солдат» з наступною відправкою на полігон на 2-3 місяці для освоєння ВОС «стрілець-гранатометник»?
Так ніби ж відправка на перенавчання офіцерів запасу на більш востребувану ВОС не являється злочином...
пілоти це "перший сорт", єто другоє
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:18
vitaliiangel написав:.......... получается прикольная ситуация в мирное время их содержали, давали звания, в расцвете сил отпустили на пенсию, а когда пришла война оказывается, это свадебные генералы. Мы должны ими гордится, а не посылать в окоп. Я думал зарплаты/пенсии военным платятся за то, чтобы в назначенное время они были готовы стать на защиту. Ан нет им платят за погоны (читай за ум и красоту)
"зарплаты военным платятся за то, чтобы в назначенное время они были готовы стать на защиту", когда они в рядах армии. Так же, как гражданским зарплату платят, пока они работают. И никакому владельцу/директору фирмы не придёт в голову в случае каких-то осложнений предъявлять претензии и вызывать на работу человека, который давно ушёл с фирмы. А пенсии военным так же, как и всем, платят за прошлую работу. И получение пенсии ни к чему не обязывает. Даже при уходе на пенсию не в 60 лет, а раньше. Как, например. сталевары, работники рентгенкабинетов и др. В т.ч. военные и пенсионеры МВД.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:19
flyman , Перший сорт
прикинь, так і є.. але у тебе в айтішній хвірмі пілот (якщо прийде) буде стригти газон біля охвісу . А ти, весь сіньор, в ЗСУ якщо не вистачить розуму піти до Мадяра на БПЛА, будеш в окопі одним оком з кращою сітківкою цілитися через приціл АК-74. Таке життя.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:24
Hotab написав:прикинь, так і є..
все кто делил людей на сорта заканчивали как верхушка 3го рейха. Реальность больно вправляет мозги.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:25
Успіх написав: холява написав:Іншої думки не побачив
Вітаю! А я не побачив відповіді на свої питання: скільки часу потрібно чекати на прийняття закону ДЕмобілізації? І чи там внесли поправку - 18-24міс хто відслужив, йде на дембель?
не раніше виборів і зняття з паузи Констиції, тобі нести цей хрест
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:28
vitaliiangel написав: Hotab написав:прикинь, так і є..
все кто делил людей на сорта заканчивали как верхушка 3го рейха. Реальность больно вправляет мозги.
Віталя, у тебе погано з алегоріями. Нема таких посвідчень «особа 1 сорту». Нема нашивок на лацкан «особа нижчого сорту». Нема окремих законів під осіб першого сорту. Та про спалювання в газових камерах осіб нижчого сорту. Є умовний поділ в суспільстві на престижні і непрестижні професії. Є вартість підготовки спеціаліста. Є різні вимоги до різних професій. І чим жорсткіші ці вимоги і чим дорожче і важче досягти якоїсь професії , тим умовно вищий сорт спеціаліста. Чому це треба пояснювати? Доречі, хоч Кендел все одно не сприймає що я кажу, але таких як він (звісно з його слів, я не знаю істину) які багато до війни заробляли і багато платили податків, я б не чіпав на фронт поки є нероби. Але це не моя чашка чаю.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:40
Игорь Алексеевич написав: prodigy написав:про 204ту бригаду
Зашли и без одного выстрела всё забрали. Хотя бы для приличия приняли бы бой. Могли бы написать, что встретили дружелюбно братьев по оружию, обогрели, напоили и побратались. А потом договорились разойтись с миром. И вам хорошо и нам.
"братство по оружию" було всі 23 роки...ви не знайомі з цим як воно працює? ваша бригада розташована в Криму, і ви полковник (тобто закінчили військовий внз десь у 1984, потім Афган), і ваш однокашник (ваш кращий друг(кум, і дружка на свадьбі) служить поруч у Тамані і його рідна сестра тепер ваша дружина , то він дзвонить і пропонує те і те Якщо менти у нас були майже 90% продажні, то військові всі були прихильниками майдану? (особисто у Криму) про 25 бригаду вам відомо? 25 окрему повітряно-десантну бригаду розформують за те, що здала зброю сепаратистам.
Про це повідомив спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов, відкриваючи засідання Ради.
"Я хочу вас проінформувати, що 25 окрема повітряно-десантна бригада, військовослужбовці якої виявили боягузтво і здали зброю, буде розформована, а військові, які винуваті в цьому, відповідатимуть перед судом", - сказав Турчинов.
При цьому він зазначив, що вже дав відповідні доручення Міністерству оборони і Генеральній прокуратурі.
середу, 16 квітня,2014 під Краматорськом група військових на танках і бронетранспортерах з українськими прапорами була заблокована місцевими жителями на залізничному переїзді в селищі Пчолкіному. Згодом більш ніж п'ятдесят українських солдатів 25 окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади Сухопутних військ пішли із селища Пчолкіного, залишивши своє озброєння. Військові залишили 16 одиниць броньованої техніки, затвори та бойки від автоматів. На кожній бронемашині тільки в одного солдата залишився автомат у повній боєготовності.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1