|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:45
Успіх написав: холява написав:Іншої думки не побачив
Вітаю! А я не побачив відповіді на свої питання: скільки часу потрібно чекати на прийняття закону ДЕмобілізації? І чи там внесли поправку - 18-24міс хто відслужив, йде на дембель?
Успіх , РОЗУМІЕШ, я за тебе , але Я не у ВР і точно не маю відношення до приймання відповідних законів .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:51
Hotab написав:mephala , речь зашла о том что отставных полканов нельзя в окопы так как у них погоны.
Це інша паралельна тема розмови. Так, по нинішнім законам не можна. І мабуть історія не знає таких випадків у жодній з країн на жодній з воєн. Якщо є приклади - поправте. Тільки через штрафбат за конкретні злочини. Проте «паркан» в цивільне життя також часто приходить охоронцем в АТБ або автостоянки.
а поменять законы? мобилизацию ж поменяли. возраст подняли. а тут какое то табу выходит. получается одних через колено ломают а другие неприкасаемые.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 15:56
fler написав: Ой+ написав: whois2010 написав:А як зараз в звані рядових або молодших лейтенантів в піхотах воюють люди, які в цивільному житті займали посади або мали місце в суспільному житті можливо вищі, ніж МВС-ні майори? Головні енергетики підприємств, відомі актори, банкіри, бізнесмени та навіть генпрокурор у минулому.
Щодо одного є тінь сумнівів:
Ми не знаємо, яку правду розповідає В.Бойко і з якою метою, але є речі, які викликають повагу до Луценка: - він пішов до військових лав із перших днів війни у 58(!) років (хоча міг би виїхати за кордон чи сидіти вдома); - він перебував в Миколаївській області, де часто і густо прилітало, тобто людина ризикувала життям на рівні з військовими; - він зробив чудову піар-компанію, показав українцям приклад для наслідування та зробив внесок у інфовійну на міжнародному рівні (це особливо важливо було на початку війни - донести до інших країн правду про агресію рф); - він використав свій досвід і зв'язки з колишньої посади на боротьбу з ворогом. Ви багато чиновників такого рангу знаєте, які в 50+ пішли хоча б у тероборону?
Доброго дня , квіточка ! ...............коли я побачив Луценка з булавою , ........... мене знудило , після того я про цю людину навіть згадувати не бажаю .....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:00
flyman написав: Успіх написав: холява написав:Іншої думки не побачив
Вітаю! А я не побачив відповіді на свої питання: скільки часу потрібно чекати на прийняття закону ДЕмобілізації? І чи там внесли поправку - 18-24міс хто відслужив, йде на дембель?
не раніше виборів і зняття з паузи Констиції, тобі нести цей хрест
Навіть, Ісусові Христові, і то допомогли нести його хрест! А ви, ухилянти - не бажаєте допомогти? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:03
ЛАД написав:"зарплаты военным платятся за то, чтобы в назначенное время они были готовы стать на защиту", когда они в рядах армии. Так же, как гражданским зарплату платят, пока они работают. И никакому владельцу/директору фирмы не придёт в голову в случае каких-то осложнений предъявлять претензии и вызывать на работу человека, который давно ушёл с фирмы. А пенсии военным так же, как и всем, платят за прошлую работу. И получение пенсии ни к чему не обязывает. Даже при уходе на пенсию не в 60 лет, а раньше. Как, например. сталевары, работники рентгенкабинетов и др. В т.ч. военные и пенсионеры МВД.
оно то вроде и так но только гражданского ниче не мешает призывать в окоп а погоны оказывается мешают. как по мне - лишать тогда погон после выхода на пенсию. что бы не мешали.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:05
Vadim_ написав: budivelnik написав: moveton написав:Украина все первые 30 лет своего существования была стабильно деградирующим болотом.
Брехня. Спочатку Україна пішла в сторону совка ( комуністи проголосували за відділення тому, що в ерефії комуністи програли , а тому українські боялись що їх нагнуть)-вибрали Кравчука Потім Вибрали Кучму - цей господарник( перша сходинка від комуністів(партбюро) до капіталістів(директори) Потім вибрали Ющенка- друга сходинка від червоних директорів до капіталістів-підприємців Потім сходинка вниз - Янукович ( ці були за співпрацю з росією , тому що для нихце ув практично єдиний ринок збуту продукції яку випускали вкрадені за кравчука заводи) Потім знову вверх - Порошенко - це взагалі повний капіталізм Потім сходинка в сторону - Зеленський( спроба популістів знайти ТОСЮ яка за них все зробить)... Як бачите як мінімум три сходинки за перших 30 років - ми пройшли.
Сходинка в сторону це падіння з драбини.
в будівельника спеціальні сходинки зі щаблинками в сторону
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:08
Hotab написав:vitaliiangel спроси у Детройта сколько раз в жизни он стрелял и когда крайний раз и поймешь, что ты с ним с одной подготовкой к окопу.
смысл не в стрельбе-а в том что человек минимум 20 лет варился в этой среде-военное образование,погоны,субординация и т.д.Он полюбому лучше чем комбайнёр оторванный от сиськи жены и видивший оружие последний раз в школе на уроке НВП.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:08
mephala , а поменять законы? мобилизацию ж поменяли. возраст подняли. а тут какое то табу выходит. получается одних через колено ломают а другие неприкасаемые.
Я думаю це може статись, коли вже не буде «непалканів». Коли питання встане саме так, що більше нема кому. . Бо зараз воно і близько так не стоїть. Просто вам важко зрозуміти, що цей умовний «палкан» державі повинен рівно стільки, як і ви. Не більше. Я скажу більше, більшість палканів ще і ображені на країну не менше ніж Віталя. Бо прожили все життя бідніше ніж він. І зараз бідніші ніж він. І дивляться на колег в кацапії, які багатші на порядок. Я зараз про все це збоку)) Як незалежний арбітр)) Бо я не бідніший, і я не «палкан» . Але у мене це все не завдяки державі)) смысл не в стрельбе-а в том что человек минимум 20 лет варился в этой среде-военное образование,погоны,субординация и т.
Не полегшує життя. Навпаки, сьогодні на війні субординація десь збоку. Послати накуй командира нормальна справа, якщо він дятел. холява , Доброго дня , квіточка !
Ото і ви туди, пане Холява! Давайте спочатку квітку хоча б розведемо, а потім почнемо смакувати  Я бачив, що апетитна. Але ж не вільна 
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 08 лют, 2024 16:21, всього редагувалось 3 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:12
mephala написав:оно то вроде и так но только гражданского ниче не мешает призывать в окоп а погоны оказывается мешают. как по мне - лишать тогда погон после выхода на пенсию. что бы не мешали.
Але ніт, не зривають. Навпаки, є практика, коли майор виходе на пенсію, йому "дарують" звання підполковника. Не знаю, як в МВС, а в СБУ була така практика. Маю знайомого "підполковника" на пенсії.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 16:39
Успіх написав: холява написав:Іншої думки не побачив
Вітаю! А я не побачив відповіді на свої питання: скільки часу потрібно чекати на прийняття закону ДЕмобілізації? І чи там внесли поправку - 18-24міс хто відслужив, йде на дембель? Через критичну нестачу піхоти в ЗСУ падає бойовий дух – WPКомандир батальйону Олександр каже: ""Їх треба кимось замінити. Їх ніким замінити, тому вони сидять там довше, їхній бойовий дух падає, вони хворіють або отримують обмороження. Вони вичерпуються. Їх немає ким замінити. Фронт тріщить. Фронт розвалюється"".
"Чому ми не можемо їх замінити? Тому що у нас немає людей, ніхто не йде в армію. Чому ніхто не йде в армію? Тому що держава не сказала людям, що треба йти в армію. Держава не змогла пояснити людям, що треба йти в армію. Ті, хто знав, що треба йти, вони вже всі розбіглися", – вважає він.
Вон воно як!
-
feecold
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-