|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:18
HotabВ добавлению к viewtopic.php?p=5683868#p5683868. Я никогда не обсуждал полководческие способности наших генералов. Как минимум потому, что не обладаю мало-мальски достаточной информацией. Но сильно подозреваю, что остальные форумчане знают не больше моего. Тем не менее не обсуждают, а выносят "окончательный приговор". vitaliiangelСпасибо за viewtopic.php?p=5683917#p5683917. Единственное замечание - нет ссылки. trololoЧестно говоря, меня удивил ваш спор. Вы тогда доказывали, что нельзя доверять левым сообщениям о снятии Залужного. И были правы. Но спорить, что его в принципе не снимут...
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5355 раз.
- Подякували: 4860 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:19
budivelnik , нажаль також песимістичний щодо цього рішення. Побачимо. Хочеться вірити в краще. ЛАД, я засуджую всіх «стратегів». Не лише вас. Якщо для вас це має значення Але найбільше мене, звичайно, бісять «прогнозісти». Причому буйні. Не просто «я так думаю», а такі що «невже ти не розумієш?? Ти що, не працював в ефективному бізнесі?? Ти що, не знаєш як бізнес рахує гроші?»
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 08 лют, 2024 20:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:21
ЛАД написав:Честно говоря, меня удивил ваш спор. Вы тогда доказывали, что нельзя доверять левым сообщениям о снятии Залужного. И были правы. Но спорить, что его в принципе не снимут...
ну я і так доначу, тому просто цього місяця стерненку піде трохи менше ніж звичайно  готовий був програти, особливо після повідомлення із сша про те що держдеп поставили до відома. але хотілось вірити що не так швидко, і не сирський
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1422 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:22
pesikot написав: Vadim_ написав: Hotab написав:[b Вадос, я не питаю чому ви не в ЗСУ (проїхали, питання давнє). Але ви своїх дітей на ранню та чималу пенсію відправили, чи ні? Якщо ні, то чому на солодку ниву не вмовили?
Моя дитина ще не повнолітня ...і ? І я ще не на пенсії. У мене питання, чьому професійні військові "пенсіонери" ухиляються від мобілізації в піхоту, захищати Батьківщину ?
Слух, то ти ще не на пенсії, то тобі 60+, то дитина у тебе неповнолітня Тобто всі твої дописи - це написати, як тобі вигідно. І брехнею не гребуєшь
А де ти?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:22
Назначение Сырского ожидаемо. Он присутствовал на всех фото с верховным за последние полгода в отличии от других, постоянно медийно ездил во все горячие точки и ТД и тп. Короче, можно сделать вывод, что готовили это назначение давно. Думаю русские аплодируют.. грусть печаль
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:26
budivelnik написав: ЛАД написав: vitaliiangel написав:---------------------- HotabА кто виноват, если мелкое предприятие (жертва) атакует и хочет поглотить крупное (агрессор) , и не удается противостоять успешно? Неужели есть реальные виновные? Или все же это объективная ситуация ---------------------- это происходит каждый день. Виноват тот, кто должен искать способы обойти фланговую аттаку с более сильным конкурентом. В бизнесе не может быть такого, что компания терпит убыток, но никто не виноват. Это колхоз. ........
Не всегда так. Если боксёра лёгкого веса выставить против супертяжа, он наверняка проиграет, чтобы он не делал. Если рядом с магазинчиком будивельника (условно) откроют супермаркет, то, что бы будивельник не делал, он прогорит.
Брехня... Вже 27 років , коло магазину Будівельника (20м від входу до входу)стоїть споруда в 700м2 торгових площ в якій за цих 27 років побували Універсам ще з часів совка , загнувся десь через 10 роки після моєї появи Вопак - мережевий магазин - загнувся через 10 років спроб конкурувати зараз Рукавичка - працює 5-тий рік, але приміщення прийшлось їм розділити на саму рукавичку і Діна( також загальноукраїнська мережа, колись називалась ДЦ) ..........
Не брехня. Советские универсамы загнулись практически веде. Причины не знаю, обсуждать не буду. Вопак и Рукавичка - не те весовые категории. У нас рядом с супермаркетами (любыми - Рост, Класс, Фоззи, Восторг) "магазинчиков" нет. Кроме узкоспециализированных, например, мясных. Рядом с АТБ тоже.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:27
hume написав:Назначение Сырского ожидаемо. Он присутствовал на всех фото с верховным за последние полгода в отличии от других, постоянно медийно ездил во все горячие точки и ТД и тп. Короче, можно сделать вывод, что готовили это назначение давно. Думаю русские аплодируют.. грусть печаль
да, мощна комбінація зе проти санича 
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1422 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:30
ЛАД написав:trololoЧестно говоря, меня удивил ваш спор. Вы тогда доказывали, что нельзя доверять левым сообщениям о снятии Залужного. И были правы. ЛАД, да и так понятно было, что Залужного снимут и все сообщения об этом были не левые. А правдивые Зеленский, который "мне пофиг на рейтинг", очень болезненно реагирует на рейтинги. Об этом я писал ещё до войны А тут Залужный с офигенным рейтингом. Такого "найвеличнишый" вынести не смог. Ведь он давно подбирает тех, кто будет лично ему обязан должностью. И Зеленскому пофиг на профессионализм назначаемых. Баканов тому пример
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:32
budivelnik написав: pesikot написав: Faceless написав:Ну 10к на ПЖ ж поставлено було. Але імхо це демонструє те, що ОП було пофіг, чи є адекватна заміна, чи ні - аби зняти Залужного. Бо при всіх можливих недоліках чи помилках Залужного, Сирський (не кіт) ще гірше. Але шоуменам в голові тільки шоу, інтриги, якісь рейтинги, що затьмарюють навіть інстинкт самозбереження.
"Сумно, б ..." (с)
На жаль це не сумно..це страшно. 1 Залужний не був людиною Зеленського. Він -Генерал, який служив... 2 Сирський також Генерал ..але посадою зобовязаний Зеленському..тому чекаємо дурних атак і недоцільних оборон бо так хоче ж*** президента.
1. Залужный не "зобовязаний посадою Зеленському"? 2. Сырский не служил? ПС Не повірите В четвертому кварталі 2023 року згорнув всі натяки на інвестиції в майбутнє і почав переводити бізнеси в режим виживання.
Интересно причины? Если не лень, напишите, пожалуйста.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 08 лют, 2024 20:32
ЛАД написав:У нас рядом с супермаркетами (любыми - Рост, Класс, Фоззи, Восторг) "магазинчиков" нет. Кроме узкоспециализированных, например, мясных. Рядом с АТБ тоже.
А у нас есть и много где. Может не в АТБ и прочих супермаркетах дело
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-