напишіть назву 5 останніх книг які ви прочитали в січні
у мене був приятель, який читав по 5-6 книг на день ( товстенних, 250-350 сторінок), брав у бібліотекара і 5-6 томів і наступного дня вже повертав назад
Не вірю, одну можливо , я по молодості якось прочитав таке(350) за два чі три дні , десь з 15-00 до 02-00, але ще потрібно було і на навчання ходити. Можна взять и 10 и завтра повернути, не прочитавши.
sens написав: 3. Примусове відчуження майна, приватизованого у період дії воєнного стану,допускаєтьсявиключно в місцевостях, на території яких ведуться бойові дії, та здійснюється за рішенням Головнокомандувача Збройних Сил України, без погодження з органами, зазначеними у частині першій цієї статті.
У вас майно приватизовано під час дії воєнного стану та знаходиться на території де йдуть бойові дії? Тоді так- діє стаття 4 пункт 3.
Бойові дій не на всій території Украіни! але воєнний (надзвичайний) стан діє на всій території !
Ви розрізняєте різницю чому де бойові дії, там требе рішення Головнокомандувача, а де немає бойових дій там рішення місцевих органів.!!
ЗАКОН УКРАЇНИ Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану
примусове відчуження майна - позбавлення власника права власності на індивідуально визначене майно, що перебуває у приватній або комунальній власності та яке переходить у власність держави для використання в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану
Востаннє редагувалось maza5 в П'ят 09 лют, 2024 20:23, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:prodigy , молодці. Що тут додати. Але це все ж виняток, так круто стартонути на новому місці.
Цікаво , а ще існують ті, хто віддалено з умовної Німеччини працює на Україну і платить в Україні податки? Чи їх прорахували, позбавивши виплат, і вони кинули роботу?
я працюю на Україну, не отримую виплат, і плачу податки в Україні. якщо дійде до блокування рахунків і т.і., то прийдеться знайти роботу на умовній Німечинні і 500к+ податків бюджет втратить, і імовірно назавжди
Ну якщо там на виплатах, а в Україні (дистанційно) працювати . Німці це вже прораховують? Є обмін інфо?
Не знаю. Теж цікаво, як це має бути по закону. Припустимо, ФОП в Україні сплатив податки. Чи потрібно платити додатково в Німеччині, як фізична особа, що отримала дохід? P.S. Невже там так багато допомоги дають, що є сенс кидати нормальну роботу в Україні?
Hotab написав:prodigy , молодці. Що тут додати. Але це все ж виняток, так круто стартонути на новому місці.
Цікаво , а ще існують ті, хто віддалено з умовної Німеччини працює на Україну і платить в Україні податки? Чи їх прорахували, позбавивши виплат, і вони кинули роботу?
я працюю на Україну, не отримую виплат, і плачу податки в Україні. якщо дійде до блокування рахунків і т.і., то прийдеться знайти роботу на умовній Німечинні і 500к+ податків бюджет втратить, і імовірно назавжди
Вам з такими сумами сплат в держ.бюджет бронь не світить?
Невже там так багато допомоги дають, що є сенс кидати нормальну роботу в Україні?
500 євро на дорослу морду в Німеччині. З дитиною там ще майже стільки ж. . Я не знаю, вчитель середньої школи стільки отримує? Є йому сенс дистанційно вчителювати ризикуючи втратити німецькі виплати, , аніж спокійно лежати на спині рік?
Станом на 17:36 було відомо про загибель двох мирних мешканців унаслідок російського удару, ще одна жінка може перебувати під завалами, четверо осіб отримали поранення, повідомляє ОГП.
що питати?? що незрозуміло??? Що китайський новий рік повинні святкувати камунокитайці та їх історичні васали - шльондри-москалі-христопродавці. До чого тут українці? Люди віддають життЯ щоб тут не було цього тоталітарного сатанізму з калачакрами та чортами-драконами
Bobua написав:Дані прості. У моїй бригаді Карпатські та всілякі інші західноукр. Якщо знаєте про свої рідні бригади, набрані в рідних місцях, і які на фронті -- то можете створити перелік з посиланням на їхні сторінки. Можете ж? Чи ні? Мені було би приємно знати, що місцеві теж масово воюють за Україну. Це надало би хоч якогось сенсу останнім двом рокам втраченого життя...
До речі, справді - переважно тут з Західних областей( з Волині, Львівської/Хмельницької...) і рідше трапляються з Одеської, Сумської, Харківської, Київської області... і дуууууже-дуже рідко трапляються з окупованих територій!(я тільки раз на одних натрапив з-під Маріуполя)
3 штурмовая и Азов просто забирает Киевскую область и Харьков. В Киевской области похоронок приходит не меньше Львовской, поверьте...