Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 67716772677367746775 ... 14483>
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 19:51

Shaman написав:є ще така думка з приводу оцих всіх виправданнь, чому я не там

Про мобілізацію, страх і лицемірство
Боятися — це нормально. Боятися мобілізації - це природньо. Для людини дійсно природньо триматися подалі від війни. І тому можна зрозуміти, що штовхає чоловіків і жінок бути в Європі.

Але от що не має виправдання — це нице намагання виправдати свій страх демагогією про «корупцію в Україні», про те, що «немає за що воювати», про те, що «діти чиновників не воюють»

Страх — це нормально. Брехня і лицемірство, під якою намагаються приховати страх — ось що погано.

Мобілізація потрібна не Зеленському чи Сирському, депутатам чи чиновникам. Вона потрібна простим українцям, які можуть не пережити прихід у власне місто чи село російської армії. Мобілізація — це супер непопулярне. І влада б залюбки уникла її, якби був інший варіант.

Ухвалити для себе рішення бути зараз подалі від війни — це право кожної людини. Але поширювати демотивуючі тези, які дуже перекликаються з російською пропагандою, це вже ницо і недостойно. Якщо ти вже втік з України, то просто визнай, що ти зробив це заради себе. І не шукай суспільно прийнятне пояснення, не аргументуй це боротьбою за справедливість.

трошки жорсткувато, але дійсно же втомили ця зрада та закиди, чому не я. маю надію, що може це хоч трохи зменшить оцей потік виправдань. хоча в когось навпаки запалає й шапка, й десь нижче спіни.

а потім ще вийде хтось у білому, напише "а, боягузи, коли замість мене?" - й все продовжиться... :D

А напишіть будь-ласка, чому не Ви?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 19:52

Hotab написав:whois2010 ,
Передавав на вимогу тцк Рено Кангу 2012р.

Примусово забрали, чи ви добровільно пожертвували з символічною компенсацію?

Лист-вимога від тцк. Весь транспорт комерційний, на обліку. Не памʼятаю точно формулювання, але не якесь конкретне авто вимагали, а взагалі « згідно закону». Наша ще пристойна автівка була, а з районів фермера такий непотріб пригнали, що ппц. Авто мають повернути по завершенню бойових дій. Якщо авто загине, держава компенсує 12 тис
Ці красені ще пів року ганяли на цивільних номерах і мені прийшло пʼять штрафів за превищення швидкості на камеру.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 19:56

whois2010 ,
Весь транспорт комерційний, на обліку. Не памʼятаю точно формулювання, але не якесь конкретне

Я це знав, вчили в «школі». Але не знав, що це дійсно працює.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 20:15

Успіх ,

Але на зоні є ЧІТКІ ТЕРМІНИ для зеків! :lol: :mrgreen:

До 60р - це не чіткий термін? :D
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 20:15

ЛАД написав:
Може тому, щоб у супротивника не було навіть думки про напад+скоріш за все не мали точних данних про потужності союзу. Пам'ятаєте Хрущовське: "у нас ракети виготовляють на конвеєрі як ковбасу!"
Але все це здогадки. А факт те, шо можливість знищити СРСР на протязі десь 15 років була, і нею не скористалися. Якби у Гітлера, Сталіна, Кіма чи Мао були такі можливості, я навіть боюся припускати наслідки.

"на протязі десь 15 років" не было.
Видимо Вы из-за недостатка времени не прочитали даже те 2 или 3 ссылки. которые я приводил.
И Вы очень плохого мнения о западных разведках.
А "ракети виготовляти на конвеєрі як ковбасу!" начали уже в 60-е. Так же, как и ЯЗ.
И если нет намерений нападать, то нет и смысла в 10-кратном преимуществе в количестве ядерных зарядов.[/quote]

Ми ходимо по колу. Інформацію по вашим посиланням давно для мене не новина але що вона нам дає-конкретні думки та дії конкретних людей, приблизно те ж саме, що у вас одна думка по цьому питанню а в мене інша. Ні я ні ви ні Холл чи навіть Енштейн на пару з Бором не можемо претендувати на "абсолютне" знання. Відносно "абсолютними" можна вважати тількі факти. А факти ви й без мене знаєте-тривала перевага в десятки разів була але її не реалізували.
Спробую пояснити це на такому прикладі:
1)Можна купити кілька каністр палива, поставити їх в багажник авто і поїхати в подорож.
В цьому випадку ви знаєте, що той бензин або дизпаливо буде неодмінно використана найближчим
часом.
2)В поза минулому році я купив 200 літрів бензину для генератора і досі його не використав та не
маю наміру це робити принаймні до кінця війни або конкретних блекаутів.
Ресурс один але які різні застосування. При чому в другому випадку кількість палива в рази перевищує разові покупки по варіанту 1. А моєму сусіду навпроти паливозаправник тоді ж привіз аж 2ооо літрів солярки для його потужного генератора. Просто в нього більше грошей і він може собі це дозволити. Чи свідчить це про якісь лихі мої наміри відносно типового мешканця квартири з малолітражкою під вікном, або мого сусіда відносно мене?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 20:32

барабашов написав:Где в этом вашем рассказе фигурируют 15млн семье плохого очкастого пацана,который отлично виден в тепловизор? Или спишут как "безвести", а там пущай родня когти об асфальт порвёт?

а их сейчас не платят даже если признают погибшим. денег нет но вы держитесь.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 20:55

fler написав:
  lapay написав:Сподіваюсь, що рпв без додаткових умов буде досягнутий ще цього року,...

lapay написав:Поки буде рпв, ...

Шо ви носитесь із цим міфічним "рпв", як дурень з писаною торбою? РПв 2014-2021 рр на Донбасі вас нічого не навчили? Ви так і не зрозуміли, що рпв надасть більше переваг ворогу, чим нам? Кацапня оговтається, накопичить сили+зброю і піде знов у наступ.
Крім того, до вас не доходить, що людей з окупації потрібно визволяти, поки вони ще живі та їх майно ще не віджали остаточно (як це сталося в ЛНР і ДНР)? Ви на цих людей буй поклали?

Знову 25? :shock:
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 21:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

alibob написав: Ну 15млн сім'ї не "То той хто формує в нас внутрішні резерви" буде платити.

Про 15 млн реальные истории из жизни нашего бата.
1. Родители погибшего отказываются подать документы на выплаты со словами мне от вашего государства ничего не надо.
2. Не можем добиться от матери погибшего документов, со словами вы жулики, хотите узнать личные данные.
Возможно в этих двух случаях уже старость родителей и не четкость мышления. Но в результате несколько месяцев не можем подать на выплату.
3. Часто начинаются трения между членами семьи. Жена и мама погибшего враждуют, у одной есть необходимый документ, у другой есть другой необходимый документ, в результате, чтобы насолить друг другу, они не дают нам документы, и так полгода, уговоры и призывы к благоразумию не действуют. Подать на выплаты не можем.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 21:15

Байден - лучший друх України?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 22:02

Schmit написав:Байден - лучший друх України?

А если по аналогии, в какой еще войне ( корейской, вьетнамской и пр.) была наперёд известна точная цифра затрат «для победы» ?
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

#<1 ... 67716772677367746775 ... 14483>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор