та да...
но , думаю, точно что-то похожее было во время планирования второй иракской. И как раз республиканцы были у власти.
|
|
![]() та да... но , думаю, точно что-то похожее было во время планирования второй иракской. И как раз республиканцы были у власти.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТік ток і Гордона можна ?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуБогдан Кротевич. Он же Тавр.
Емоційно, не дипломатично. Але за*бало якщо чесно . Я розумію- всі «генії» стратегій, тактик і т.п. Думка якогось майора з 10 річним досвідом війни може бути не цікава. Але, як і завжди, на кону життя людей та існування нашої держави, тому спробую донести своє бачення. Не можна битись лоб в лоб з армією рф. Та і взагалі, з будь якою армією, як пʼяні алкаши обмінюватись прямими ударами - це глупо. Чому ми постійно впираємось в одну і ту саму помилку?! Не технологічний прогрес нас врятує, вам хоч мільйон хаймарсів дай - важливо як ви будете їх використовувати! Всі знають приказку «Війна -х*ня, головне МАНЕВР»! Маневри бл*ть принесуть перемогу. Не наступи на 5 ліній оборони в лобову, не закидання бригадами напрямок основного удару противника ! Їх більше, розумієте?! Маневр- удар у фланг бл *ть. Я писав про це ще в січні 23 року, - висновки не зроблені. Може я дурак, але буду битись головою о цю непробивну стіну, доки не пробʼю! Пишу прямо - обріжте наступаючі сили противника з флангу! Всі штурмові та механізовані підрозділи якісніше проведуть наступальні дії на напрямку де противник НЕ очікує, ніж будуть потерпати під постійними обстрілами, не маючи змоги взагалі ніхріна зробити, окрім просто затримати час. Сунь-цзи перечитайте, Клаузевіца там, згадайте що монголи зробили з китайською стіною, а німці з лінією Мажино ! Малюю прямо схеми по Авдіївці, бо прямі натяки ніхто походу не розуміє! Я хочу щоб мої друзі дожили до перемоги, і я хочу цієї перемоги ! Може нарешті і ви захочете її досягнути! ПС То, что обсуждали ещё до контрнаступа, если идти в лоб могут не только лишь все, но нет, попробовали. Такое ощущение, что после освобождения Херсона настольную китайскую книжку про войну убрали в самый дальний ящик. Либо командование на себя взяло политическое руководство и понеслась.... Не знаю как там по потерям в Авдеевке сейчас, но со стороны очень напоминает Бахмут. ПС С ним (Тавром) интересное есть интервью. Кто сдавал города на юге. Чтоб не смотреть расскажу суть. В Марике, вместе с Азовом и всеми смежниками было спецподразделение Корд. Так вот, во время защиты города им позвонили и сказали,чтоб весь Корд сваливал из Марика, чтоб переоделись в гражданку и выбирались из города вместе с гражданскими ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСегодня имел разговор с двумя военными, и один и второй подтвердили инфу про Сырского. здесь два варианта, либо они все через пару рук знают о его "заслугах" перед личным составом, либо в ЗСУ ходят преувеличенные слухи, как это всегда бывает.
![]() Можна конкретизувати бо я щось не дуже розумію ваш натяк . Можна сказати так - «хтось там говорить що…» або «плітки чув що…» ===================== Я цивільна людина тому в погонах не розрізняю. Бачив сьогодні жирного Борова з животом=талією 155 сантиметрів, як мінімум , у камуфляжі , у черевиках Lowa, у мирному Львові , на новій пошті , з новеньким iPhone 15 про , з модним годинником тактичним, зразу видно що він щойно повернувся з фронту у короткотермінову відпустку ( іронія, смайлик що блює) . Зрозуміло що це тиловий щур з чотирьма зірочками Востаннє редагувалось yama в Чет 15 лют, 2024 00:07, всього редагувалось 3 разів.
![]() Отже наступне коло....
![]() Успіх
Ще ніхто не зробив , коли призвуть ще заплановану кількість мобілізованих , тоді зарплату платити перестануть , бо в нас єдина У світі така величезна армія в такій Відносно не великій країні де платять зарплату . Варіанти два: 1)або отримуєте нових побратимів і позбавитесь зарплатні, 2) самі але із зарплатнею І ніхто вас не відпустить такого сценарію нема - дивіться правді в очі, наймовірніше це варіант 1) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуИнтересно когда будут пояснения для широких масс чем же обеспокоены американские законодатели в контексте намерения РФ разместить ЯО «в космосе». Вроде бы для применения против спутников.
![]()
Наверное, ещё меньше. Если верить Госстату, то у нас на 01.01.2021 19.195.376 мужчин (более свежих данных нет). Их них от 0-18 3.842.167 и старше 60 - 3.653.755. Итого от 18 до 60 - 11.699.454 человек ( Дальше приходится считать по диаграмме По ней получается, что от 18 до 25 у нас 1.372.815 мужчин. Тогда от 25 до 60 у нас всего 10.326.639 мужчин. Т.е почти на 800.000 меньше, чем заложено в расчёте Укрправды.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|