Сьогодні повідомляють про знищення московитськіх су-34 та су-35. За останні кілька днів це вже шість аппаратів. Схоже, у ЗСУ з'явилася нова іграшка. Не можуть же Петріот декілька днів вздовж фронту тягати
тобто вчились на податки моїх батьків а зараз лейтенантики підгоріли на економічному фронті і щось вякають про іпсо і про занурення в тіньову економіку "щоб тільки ні копійки антинародному режиму" ось що з такою біомасою робити? Я знаходжу відповіді у теоретиків марксизму-ленінізму
whois2010 написав:Сьогодні повідомляють про знищення московитськіх су-34 та су-35. За останні кілька днів це вже шість аппаратів. Схоже, у ЗСУ з'явилася нова іграшка. Не можуть же Петріот декілька днів вздовж фронту тягати
схоже, що з того боку тактика асвабаждєнія КАБами наскільки вистачить сушок: "за цєной нє постоім"
Ostrv написав: В тяжелый период для государства оправданы любые экономические решения по стабилизации ситуации. Не мы первые. https://ru.wikipedia.org/wiki/Конфискация_золота_у_населения_США_в_1933_году. Так там только стабилизация финансовой системы была. А у нас выживание нации. Почувствуйте разницу!
Ми це розуміємо. А влада? Вже висловлював думку, що загалом по країні ніхто не бачить, що йде війна і влада намагається існувати в режимі мирного часу: капітальне будівництво доріг, кожен день корупціонні скандали (без судових вироків), недолугі телемарафони, музеї голодомора та бруківка. Але умовне золото при цьому має здати населення. Бо виживання...
тобто вчились на податки моїх батьків а зараз лейтенантики підгоріли на економічному фронті і щось вякають про іпсо і про занурення в тіньову економіку "щоб тільки ні копійки антинародному режиму" ось що з такою біомасою робити? Я знаходжу відповіді у теоретиків марксизму-ленінізму
>>> на податки моїх батьків я могу ошибаться, но кафедры были и платные/контрактные...
flyman написав:ви теж хочете підписатися в онфліфанс
то ти ще школяр
Я дослідник Досліджую випромінювання у тепляк суспільних паразитів пора б вам на білоруський кордон для початку Я не розумію чому успіхи повинні захищаи ваші кавлірки навть не за дякую
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 лют, 2024 13:03, всього редагувалось 1 раз.
Сума боргу становить 7 млрд грн на початок року, повідомили в Департаменты фінансової стабільності НБУ.
таку невеличку суму банки спроможні покрити самі (за рахунок прибутку у 2022-23)
треба скоротити кількість вишів у 3 рази, країні потрібні слюсарі, водії, електрозварники і ще 30 спеціальностей (де потрібен фізичний труд але труд кваліфікованого працівника)-на сьогодні у чоловіків немає можливості заробляти 1500 евро в Польші, то нехай навчають у пту(коледжах) зміни ветераном(бо середній вік сантехника/електрозварника 50+ ), тому є можливість знайти кошти на міністерство освіти в бюджеті 2024-179млдр грн (залиште 129)і вже маєте 50млрд
Новороссийск является главным черноморским нефтяным портом России, экспортирующим около 600 тыс баррелей в день. Это также главный пункт экспорта нефти из Казахстана, где заканчивается магистраль Каспийского трубопроводного консорциума с мощностью 1,2 млн баррелей в сутки.
Расстояние Новороссийск Одесса по прямой - 581 км. Ракеты дальностью 600км- что реально могло бы изменить настроние русских.
Далее нефтепереработка. Технике надо топливо. Там конечно география другая Башкортостан Самарская Иркутская Кемеровская Тюменская Омская, то есть в основном за уралом.
Ну и нефтедобыча Ханты-Мансийский АО. Ямало-Ненецкий АО. Это кратчайший путь к завершению войны.