Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68466847684868496850 ... 14517>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 16:41

mephala написав:
  fox767676 написав:
  mephala написав:
а чому на податки саме ваших? він сирота і не було батьків які також би платили?

За ваших - ви питайте

Якщо у 20 років вистачало грошей сплачувати за контракти на навчання, то у 40-50 тим більш повинно вистачити на військовий збір, інакше незрозумілі інвестиції у навчання, ні з боку держави, ні збоку сім'ї

начали за здравие, закончили за упокой.
нащо ви змінили тему на військовій збір коли я вказав вам на ваші твердження що він вчився за податки саме ваших батьків?
що за безкультур’я змінювати тему розмови і навіть не примружуватися.

Що я змінив ?
Я закінчив 2 виша без військової кафедри за грощі сім'ї, ще 10+ екщаменаційних сертифікатів міжнародних вендорів. Не наполягаю на кордонах 1991. Плачу податки, великий військовий збір, пропоную закріпити це законодавчо.
Умовний опонент-одноліток отримав за держбюжет вищу освіту з військовою кафедрою, але має довідку що встиг медично поїзноситися, при цьому платить мізерні податки\донати але турбопатріотично вимагає від інших як не кордонів 1991, то хоча б захисту його нерухомості, а "гроші дасть США на захист демократія, вони завжди дають гроші захисникам демократії"
Спробуйте мене переконати, що якщо США гроші не дасть, то додаткове навантаження мусить брати не опонент а я.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 16:48

_hunter
еще раз - когда вы будете добровольно работать пожарником и вас отправят в пекло пожара его тушить вы тоже будете рассказывать что у вас есть конституционные права и вы никуда не пойдете? спать в каптерке будете а на пожар ни ни.
так и тут - если в стране случился пожар то вас отправят туда где его нужно гасить.
не хотите быть пожарником (гражданином Украины) - нужно было думать раньше и увольняться (менять гражданство)
27 статья она вообще про другую ситуацию а не про то что вас отправят в опасную зону по должностным обязанностям. а защищать страну и есть должностные обязанности каждого гражданина.
в данной ситуации можно только разглагольствовать почему это одни исполняют свои обязанности а другие нет (монако, судьи и их семиьи, прокуроры и их семьи и прочие хитросделанные) - но это никак не тема 27 статьи Конституции.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 16:49

Ostrv написав:
  Ukrainian написав:Німеччина купила непридатні БТРи для ЗСУ за високими цінами — розслідування BILD
Ціни держпідряду були завищені втричі: на світовому ринку БТРи від TAG коштують близько 200 000 євро, а міноборони ФРН заплатило за них по 600 000 євро за штуку", — пишуть журналісти.
Вони (БТРи — Ред.) виявилися абсолютно непридатними для передової в Україні та взагалі для використання у бойових умовах. У них тонка обшивка, немає протимінної та осколкової броні від артилерійського, ракетного та мінометного вогню. Поставлені APC захищають лише від ручної зброї та підходять для тилових операцій", — йдеться в матеріалі.

Нам совершенно все равно почем они там у себя покупают если это для нас и нам за это не надо платить, хоть за сто тыщ миллионов, это их дела. ) Другое дело, если нам дали другие ттх, но для этого у нас целое министерство есть с толпами икспэрдов.

Не всё равно.
За те же деньги они могли бы поставить больше оружия.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 16:50

барабашов ,

Я как и папа с дедушкой не вошёл в высшую касту людей способных на мёртвую петлю,ибо не могу влезть в узкий кокпит боевых стрижей, поэтому будем пока жирной тыловой крИсой

А какая тут взаимосвязь? Под 150 кг прекрасно помещаются в окопы и делают стремительную военную карьеру. Не кокпитом единым..
И да, не надо жалобить что родословной не вышел. Моя - еще прозаичнее. И вообще, люди с «родословной» не идут в принципе в военку, а если и идут, то увольняются едва получив диплом, чтобы рубить бабло сразу с юных лет, не откладывая этот вопрос на старость.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 16:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:здесь многие путают войну 16в с войной 21в. В наше время за деньги не купишь технологиии (если тебе не хотят их продать). Иначе бы давно купили и расстреляли крымский мост, порт новороссийск и нефтедобычу.

За х5-х10 від ринкової вартості все продадуть. Просто в нас нема грошей.
І в мене гіпотеза, що за підрив газопроводів, атаки на танкери в Новоросійську нам пояснили, що перестануть давати гроші.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:03

Hotab написав:барабашов ,

Я как и папа с дедушкой не вошёл в высшую касту людей способных на мёртвую петлю,ибо не могу влезть в узкий кокпит боевых стрижей, поэтому будем пока жирной тыловой крИсой

А какая тут взаимосвязь? Под 150 кг прекрасно помещаются в окопы и делают стремительную военную карьеру. Не кокпитом единым..
И да, не надо жалобить что родословной не вышел. Моя - еще прозаичнее. И вообще, люди с «родословной» не идут в принципе в военку, а если и идут, то увольняются едва получив диплом, чтобы рубить бабло сразу с юных лет, не откладывая этот вопрос на старость.

Да нет у меня и 120 уже, какие 150
И в окопы мне нельзя, спина, колени, артриты с артрозами, годы ж прожиты не зря
Да и потом вус не та, чтоб в окопы прыгать, ну разве с комбригом в блиндаже план стирания оркоконтрнаступа из за горизонта перетереть(есть одногруппник комбриг)
А вот пример Геринга в НСДАП в рейхе показывает, что ВВС страны являются мощным драйвером для молодёжи стать патриотом своей страны, ну вы помните асов Геринга с почти 300ми "звёздочками" на Фоккерах и Мессерах, может возьмёте процесс под свой контроль?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:06

барабашов ,

спина, колени, артриты с артрозами,

может возьмёте процесс под свой контроль?

К Холяве… без наркоза.
Обещаю занести в палату апельсины.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:19

_hunter написав:еще раз -- в пожарники бусики не возят (пока?). Как начнут -- можно будет о чем-то говорить.

вы путаете совершенно два разных события.
в пожарники (стали гражданином Украины) вы попали с легкой руки родителей.
и вот вы всю жизнь пожарником проспали в каптерке а во время пожара решили рассказывать что вам это не нравится и ничего вы тушить не пойдете. так раньше нужно было думать и увольняться (выходить из гражданства).
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:31

fox767676 написав:............
Я дослідник
Досліджую випромінювання у тепляк суспільних паразитів
пора б вам на білоруський кордон для початку
Я не розумію чому успіхи повинні захищаи ваші кавлірки навть не за дякую

Можна поцікавитись, на якому кордоні особисто Ви досліджуєте випромінювання у тепляк?
І особисто Вашу кавалірку успіхи захищають за "дякую"? Щось я не чув від Вас подяк Успіху.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2024 17:44

ЛАД написав:
  fox767676 написав:............
Я дослідник
Досліджую випромінювання у тепляк суспільних паразитів
пора б вам на білоруський кордон для початку
Я не розумію чому успіхи повинні захищаи ваші кавлірки навть не за дякую

Можна поцікавитись, на якому кордоні особисто Ви досліджуєте випромінювання у тепляк?
І особисто Вашу кавалірку успіхи захищають за "дякую"? Щось я не чув від Вас подяк Успіху.

були подяки колективні захисникам, і Успіха я майже не тролю., якщо в нього і були прєгрєшєнія, то людина вже виросла духовно та інтелектуально, це помітно.
Бандерлог та Бобуа взагалі мої кумири, поки є такі люди Україна не загине, ні слава, ні воля.
Приймаю участь у всіх зборах віртуально знайомим військовослужбовцям, у фонди бригад ЗСУ та спецрахунки за 2 роки віддав вже мабуть прикиївську кавалірку.
Хочу щоб люди приблизно аудиторії цього форума(45+), не прикривались аспірантурами та медичними довідками, а робили приблизно те саме. Тоді й цілі у війні стануть більш осяжними
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 лют, 2024 18:30, всього редагувалось 2 разів.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

#<1 ... 68466847684868496850 ... 14517>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор