|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 19 лют, 2024 16:41
mephala написав: fox767676 написав: mephala написав:а чому на податки саме ваших? він сирота і не було батьків які також би платили?
За ваших - ви питайте Якщо у 20 років вистачало грошей сплачувати за контракти на навчання, то у 40-50 тим більш повинно вистачити на військовий збір, інакше незрозумілі інвестиції у навчання, ні з боку держави, ні збоку сім'ї
начали за здравие, закончили за упокой. нащо ви змінили тему на військовій збір коли я вказав вам на ваші твердження що він вчився за податки саме ваших батьків? що за безкультур’я змінювати тему розмови і навіть не примружуватися.
Що я змінив ? Я закінчив 2 виша без військової кафедри за грощі сім'ї, ще 10+ екщаменаційних сертифікатів міжнародних вендорів. Не наполягаю на кордонах 1991. Плачу податки, великий військовий збір, пропоную закріпити це законодавчо. Умовний опонент-одноліток отримав за держбюжет вищу освіту з військовою кафедрою, але має довідку що встиг медично поїзноситися, при цьому платить мізерні податки\донати але турбопатріотично вимагає від інших як не кордонів 1991, то хоча б захисту його нерухомості, а "гроші дасть США на захист демократія, вони завжди дають гроші захисникам демократії" Спробуйте мене переконати, що якщо США гроші не дасть, то додаткове навантаження мусить брати не опонент а я.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лют, 2024 16:48
_hunter еще раз - когда вы будете добровольно работать пожарником и вас отправят в пекло пожара его тушить вы тоже будете рассказывать что у вас есть конституционные права и вы никуда не пойдете? спать в каптерке будете а на пожар ни ни. так и тут - если в стране случился пожар то вас отправят туда где его нужно гасить. не хотите быть пожарником (гражданином Украины) - нужно было думать раньше и увольняться (менять гражданство) 27 статья она вообще про другую ситуацию а не про то что вас отправят в опасную зону по должностным обязанностям. а защищать страну и есть должностные обязанности каждого гражданина. в данной ситуации можно только разглагольствовать почему это одни исполняют свои обязанности а другие нет (монако, судьи и их семиьи, прокуроры и их семьи и прочие хитросделанные) - но это никак не тема 27 статьи Конституции.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лют, 2024 16:49
Ostrv написав: Ukrainian написав:Німеччина купила непридатні БТРи для ЗСУ за високими цінами — розслідування BILD Ціни держпідряду були завищені втричі: на світовому ринку БТРи від TAG коштують близько 200 000 євро, а міноборони ФРН заплатило за них по 600 000 євро за штуку", — пишуть журналісти. Вони (БТРи — Ред.) виявилися абсолютно непридатними для передової в Україні та взагалі для використання у бойових умовах. У них тонка обшивка, немає протимінної та осколкової броні від артилерійського, ракетного та мінометного вогню. Поставлені APC захищають лише від ручної зброї та підходять для тилових операцій", — йдеться в матеріалі.
Нам совершенно все равно почем они там у себя покупают если это для нас и нам за это не надо платить, хоть за сто тыщ миллионов, это их дела. ) Другое дело, если нам дали другие ттх, но для этого у нас целое министерство есть с толпами икспэрдов.
Не всё равно. За те же деньги они могли бы поставить больше оружия.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 19 лют, 2024 16:50
барабашов , Я как и папа с дедушкой не вошёл в высшую касту людей способных на мёртвую петлю,ибо не могу влезть в узкий кокпит боевых стрижей, поэтому будем пока жирной тыловой крИсой
А какая тут взаимосвязь? Под 150 кг прекрасно помещаются в окопы и делают стремительную военную карьеру. Не кокпитом единым.. И да, не надо жалобить что родословной не вышел. Моя - еще прозаичнее. И вообще, люди с «родословной» не идут в принципе в военку, а если и идут, то увольняются едва получив диплом, чтобы рубить бабло сразу с юных лет, не откладывая этот вопрос на старость.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 19 лют, 2024 16:53
vitaliiangel написав:здесь многие путают войну 16в с войной 21в. В наше время за деньги не купишь технологиии (если тебе не хотят их продать). Иначе бы давно купили и расстреляли крымский мост, порт новороссийск и нефтедобычу.
За х5-х10 від ринкової вартості все продадуть. Просто в нас нема грошей. І в мене гіпотеза, що за підрив газопроводів, атаки на танкери в Новоросійську нам пояснили, що перестануть давати гроші.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 лют, 2024 17:03
Hotab написав:барабашов , Я как и папа с дедушкой не вошёл в высшую касту людей способных на мёртвую петлю,ибо не могу влезть в узкий кокпит боевых стрижей, поэтому будем пока жирной тыловой крИсой
А какая тут взаимосвязь? Под 150 кг прекрасно помещаются в окопы и делают стремительную военную карьеру. Не кокпитом единым.. И да, не надо жалобить что родословной не вышел. Моя - еще прозаичнее. И вообще, люди с «родословной» не идут в принципе в военку, а если и идут, то увольняются едва получив диплом, чтобы рубить бабло сразу с юных лет, не откладывая этот вопрос на старость.
Да нет у меня и 120 уже, какие 150 И в окопы мне нельзя, спина, колени, артриты с артрозами, годы ж прожиты не зря Да и потом вус не та, чтоб в окопы прыгать, ну разве с комбригом в блиндаже план стирания оркоконтрнаступа из за горизонта перетереть(есть одногруппник комбриг) А вот пример Геринга в НСДАП в рейхе показывает, что ВВС страны являются мощным драйвером для молодёжи стать патриотом своей страны, ну вы помните асов Геринга с почти 300ми "звёздочками" на Фоккерах и Мессерах, может возьмёте процесс под свой контроль?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лют, 2024 17:06
барабашов , спина, колени, артриты с артрозами, …
может возьмёте процесс под свой контроль?
К Холяве… без наркоза. Обещаю занести в палату апельсины.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 19 лют, 2024 17:19
_hunter написав:еще раз -- в пожарники бусики не возят (пока?). Как начнут -- можно будет о чем-то говорить.
вы путаете совершенно два разных события. в пожарники (стали гражданином Украины) вы попали с легкой руки родителей. и вот вы всю жизнь пожарником проспали в каптерке а во время пожара решили рассказывать что вам это не нравится и ничего вы тушить не пойдете. так раньше нужно было думать и увольняться (выходить из гражданства).
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лют, 2024 17:31
fox767676 написав:............ Я дослідник Досліджую випромінювання у тепляк суспільних паразитів пора б вам на білоруський кордон для початку Я не розумію чому успіхи повинні захищаи ваші кавлірки навть не за дякую
Можна поцікавитись, на якому кордоні особисто Ви досліджуєте випромінювання у тепляк? І особисто Вашу кавалірку успіхи захищають за "дякую"? Щось я не чув від Вас подяк Успіху.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 19 лют, 2024 17:44
ЛАД написав: fox767676 написав:............ Я дослідник Досліджую випромінювання у тепляк суспільних паразитів пора б вам на білоруський кордон для початку Я не розумію чому успіхи повинні захищаи ваші кавлірки навть не за дякую
Можна поцікавитись, на якому кордоні особисто Ви досліджуєте випромінювання у тепляк? І особисто Вашу кавалірку успіхи захищають за "дякую"? Щось я не чув від Вас подяк Успіху.
були подяки колективні захисникам, і Успіха я майже не тролю., якщо в нього і були прєгрєшєнія, то людина вже виросла духовно та інтелектуально, це помітно. Бандерлог та Бобуа взагалі мої кумири, поки є такі люди Україна не загине, ні слава, ні воля. Приймаю участь у всіх зборах віртуально знайомим військовослужбовцям, у фонди бригад ЗСУ та спецрахунки за 2 роки віддав вже мабуть прикиївську кавалірку. Хочу щоб люди приблизно аудиторії цього форума(45+), не прикривались аспірантурами та медичними довідками, а робили приблизно те саме. Тоді й цілі у війні стануть більш осяжними
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 лют, 2024 18:30, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
|