|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 20 лют, 2024 15:45
fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 20 лют, 2024 15:49
хочуть зачистити “Покоління “Х”, щоб пенсію не виплачувати в найближчому майбутньому, такий лайфак від небожителів, залишилося вирішити що робити з 60+, куди їх відправити, щоб пенсію не платити
Востаннє редагувалось Примат в Вів 20 лют, 2024 15:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Примат
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 15:50
Banderlog написав:fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.
Приєднатися можна до кого завгодно. Не зрозуміло, чому Європа розглядається як виключний споживах українських харчів. Є весь час голодна Африка, є перенаселенна Азія. Нехай бюргери їдять свої ковбаски, а українську сою сомалійці, на кошти ООН.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 20 лют, 2024 15:53
Я так розумію, що Борисенко написав це із самоіронією, сарказмом і з сумом одночасно. Він же теж 74 року народження. Тобто і про себе також, напевне.
-
Hennady
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 15:54
Примат написав:хочуть зачистити “Покоління “Х”, щоб пенсію не виплачувати в найближчому майбутньому, такий лайфак від небожителів, залишилося вирішити що робити з 60+, куди їх відправити, щоб пенсію не платити
Так вони дуже скоро помруть самі без постійної підтримки "бесполєзного покоління Х", подвійний профіт.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лют, 2024 16:01
Letusrock написав: Shaman написав:просовувати саме рашистські наративи
в чому мій наратив?
це речення стосувалося не вас особисто, чого ви так на нього зреагували?  коли побачу, вкажу, якщо буде рашистський наратив Shaman написав:й що через півроку стало правдою?
провал контрнаступу, який читався ще до його початку, беззаконня від ТЦК, бусифікація, про яку спочатку волали "брехня, вороже іпсо", утопічність та безнадійність кордонів-91 та війни до останнього, ефект від санкцій, і т.д.
й де тут брехня? результати контрнаступу не влаштовують? - так це війна. з підходом, що все пропало - треба було здаватися ще в лютому 2022 - але не здалися, й надалі будемо чинити спротив. безнадійність кордонів 1991? - а які варіанти. Раша все одно чекає лише на капітуляцію. ефект від санкцій має місце. якщо особисто ви його не хочете бачити - то хто вам лікар все, що ви перерахували не має відношення, що у нас півроку про щось вводили в оману. відео з бусиками відразу попадало в інети. але у всіх верескливих так й не побачив відповіді - а як проводити мобілізацію? Shaman написав:й тикати носом всіх шукачів хароших руських.
а хто їх шукає? я особисто вживу ніколи не бачив жодного руського, ні хорошого ні поганого (хіба десь на вулицях Європи, але перехожі не відсвічували що вони руські)
це теж не про вас, але такі в нас є  Shaman написав:1500 полонених в Авдіївці - це факт? чи військовополонені на збитому Іл
за полонених Авдіївки щось пропустив а стосовно Іл незрозумілою була позиція нашої сторони що й породило різні версії[/quote] руські десь хвалилися такою кількістю полонених в Авдеївці - звісно маячня. по Іл - позиція - ми уточнюємо інформацію - якраз єдина можлива в таких випадках. й зараз, наша позиція - вважаємо, що полонених не було. рашистська - були полонені. ваша думка яка? моя - українська позиція мені зрозуміла, питань немає. не треба плутати спеціальні панічні повідомлення й свободу слова, дуже важливий формат подачі інфо. я цю різницю бачу чітко. ви вдаєте, що ні. я буду вам підказувати 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 20 лют, 2024 16:04
Banderlog написав:fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.
до ЄС. мало що поляки не хочуть. є правилами, треба їх виконувати. можемо їх в ЄС замінити, якщо вони не хочуть 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 20 лют, 2024 16:38
sens написав:ПРИГОТУВАТИСЯ Вт 20 фев, 2024 06:57 🚨 Нероби теж мають платити податки Офіс Президента України розглядає ініціативу, яка може змінити підходи до працевлаштування та податкової системи в країні. Міркують над введення податку на нероб. 🔍 Деталі ініціативи: Цільова аудиторія: Йдеться про приблизно 1 мільйон чоловіків мобілізаційного віку, які наразі не зайняті в Збройних Силах України та не мають офіційного місця роботи, а отже, не сплачують податки. Мета: Ініціатива спрямована на стимулювання громадян до офіційного працевлаштування та внеску в державний бюджет через податки. Розмір податку: Обговорюється можливість встановлення податку в розмірі 1500 грн на місяць, що потенційно може додати до бюджету до 1,5 млрд грн. Наслідки невиплати: Громадяни, які ухилятимуться від сплати, можуть бути обмежені в праві користування державними послугами, керуванні автомобілем, виїзді за кордон, а також ризикують арештом та конфіскацією майна. 💡 Важливо: Сплата податку на нероб не звільняє від можливої мобілізації. 📜 Ця ініціатива може стати частиною законопроєкту про економічну мобілізацію, що розробляється владою. Відповідно до оцінки юристів, введення такого податку може мати низку правових наслідків: Грошова проблема: Як саме стягуватимуть кошти з безробітних? Соціальні виплати: Існує ризик позбавлення людей, які не сплачуватимуть податок, соціальних виплат
оброк (подушне) наступне покращення: барщина (трудодні, трудова повинність)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 20 лют, 2024 16:42
В 50000/місяць - 5000/місяць ПДВ сплачене мною як платником ПДВ ... Але є дурні(на мій погляд) які вважають що якщо вони купили якісь товари з ПДВ - то це ПДВ платять вони...
Що ж тоді я також заявлю Що крім тих 60 000/рік ПДВ яке я сплатив як Платник ПДВ , я ще плачу 300 000 як людина яка витрачає зароблене... Це влаштовує..
Передостаннє Я дуже радий що є люди які платять з зарплати 50 000 грн податків... Залишається познайомитись з цим одним з 3000 громадян України які задекларували доходи в 1+млн грн ( 3000 - це офіційна статистика податкової)
Letusrock Фотка по перевезенню техніки - красива... Як я розумію за неї ( маю на увазі перевезення) - заплатили...
Мене цікавить А який середній розмір сплати податків Ваш особистий в цьому перевезенні? Чи просто отримуєте як фотограф...
І останнє Я вважаю що в Україні приблизно 10 000 000 осіб ( з яких 5 000 000 військовозобовязані) сплачують по 10 000 грн/місяць в середньому прямих і непрямих податків. Я як ФОП з трьома найманими( як мене тут обізвали) сплачую в середньому на себе і своїх найманих по 15 000-20 000( місяць на місяць не приходиться)....
Мене цікавить Коли прийде той час, коли ті хто платить БІЛЬШЕ від мене - підтримають МОЮ ПОЗИЦІЮ/Заклик - щоб ті які платять по 10 000 - спробували сплатити більше?
А то якось дивно виглядає Ті хто по їх словам платить більше від мене - вимагає щоб я не закликав інших платити більше..
Якийсь розрив шаблону
Чи сором очі їсть і щоб ЇМ не було СОРОМНО за свої низькі сплати - вони просто пробують мене дискредитувати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 20 лют, 2024 16:45, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 20 лют, 2024 16:44
Letusrock
ні, це все ненормально. але особисто я не можу запропонувати рішення, як саме треба проводити мобілізацію. й розумію, навіщо вона потрібна - щоб те, що ви описали не стало реальністю в нових окупованих містах. й повірте, там вже ніхто не буде жалітися на це... будуть дякувати, що живі...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1