Вы видели тех испанок? Все мало мальски симпатичные все с Украины) Или Румынии))
|
|
![]() Вы видели тех испанок? Все мало мальски симпатичные все с Украины) Или Румынии)) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВсе ж таки є певний прогрес за 100 років
![]() Hotab это что, допрос?
Надо освобождать. Кем? Хз, если честно кем. И есть ли у нас силы для его освобождения.
![]() Нет, не допрос. Ваша личная позиция интересна. Бытует мнение, что интерес освобождать должен быть в первую очередь как раз у тех, кого оккупировали. Ну типа «кому как не вам». Я участвовал до весны 2023. Херсон (у меня там квартира ) был освобожден осенью 2022. (Это на случай вопросов о моем личном интересе). Как вы относитесь к вышеупомянутому мнению? ![]() Hotab
Такое мнение «вас оккупировали - вы сами и освобождайте» бытует у недалёких людей, которых очень много. Уж от этого хуторства мы, наверное, никогда не избавимся. Знаю по себе и по своим землякам. УБД я получил еще далековато до 22 года и знаю каково это, когда возле твоего дома пожар, а чуть дальше от Востока у всех всё збс. Кстати, сейчас это возвращается, только вот условия более ужасающие. Получается, с 2014 до 2022 - ипитесь сами как хотите, потом голосование по приколу, а теперь «вас там крепят, вот сами там и воюйте». Я - дурак квартиру купил на окраине города, в 15 км от Широкино 😂 вот как хотелось верить в то, что всё будет ок))) а в других городах, в 2022 году, после нескольких прилётов некоторые свалили в Польшу ))) Кстати, я на службе.
![]() Откуда ж я знаю. Но наверное ж они не ради одного случая проголосовали целой Радой вот этот закон -
![]() budivelnik
За 2022 рік: Суми прямих податків згідно даних в кабінетах на tax.gov.ua, pfu.gov.ua, або відповідних звітах які можна сформувати через Дію, округлив вниз до 1000: фоп 5% - 106,000₴ фоп ЕСВ - 14,000₴ в/ч ПДФО - 175,000₴ в/ч ПФ - 150,000₴ Сумарно 445к, або 37к щомісячно (включаючи довоєнні січень та лютий) Податок на дохід з гривневих депозитів - 40,000₴ Курсовий податок (це коли пів-року здавав валютну виручку ФОП по штучному курсу 29.25 при реальному 40 і вище) - 350,000₴ ПДВ - 600,000₴, алгоритм розрахунку очевидний - це суми які були (чи будуть) перераховані податковому агенту для їх подальшой сплати державі, плюс часткова компенсація його збитків в результаті надання державі безпроцентного кредиту та адміністрування податку. грубо десь 20% від моїх вже оподаткованих доходів за відповідний період (так, саме доходів, тому що суттєві витрати за межами 0.01% світового ринку - 24.02.2022 були заборонені) Донати - $2000 за перші 2 тижні війни, перший час після мобілізації було трохи не до того..., після часткової відміни курсового податку - 20-30к грн щомісяця. Сумарно за 2022-й рік точно не менше 200,000₴. За 2023 - податки ще не рахував, але вже не ~1,400,000₴, а десь вдвічі менше, донати ~400,000₴ ![]() Де взяти гроші на війнуПРИГОТУВАТИСЯ
Вт 20 фев, 2024 06:57 🚨 Нероби теж мають платити податки Офіс Президента України розглядає ініціативу, яка може змінити підходи до працевлаштування та податкової системи в країні. Міркують над введення податку на нероб. 🔍 Деталі ініціативи: Цільова аудиторія: Йдеться про приблизно 1 мільйон чоловіків мобілізаційного віку, які наразі не зайняті в Збройних Силах України та не мають офіційного місця роботи, а отже, не сплачують податки. Мета: Ініціатива спрямована на стимулювання громадян до офіційного працевлаштування та внеску в державний бюджет через податки. Розмір податку: Обговорюється можливість встановлення податку в розмірі 1500 грн на місяць, що потенційно може додати до бюджету до 1,5 млрд грн. Наслідки невиплати: Громадяни, які ухилятимуться від сплати, можуть бути обмежені в праві користування державними послугами, керуванні автомобілем, виїзді за кордон, а також ризикують арештом та конфіскацією майна. 💡 Важливо: Сплата податку на нероб не звільняє від можливої мобілізації. 📜 Ця ініціатива може стати частиною законопроєкту про економічну мобілізацію, що розробляється владою. Відповідно до оцінки юристів, введення такого податку може мати низку правових наслідків: Грошова проблема: Як саме стягуватимуть кошти з безробітних? Соціальні виплати: Існує ризик позбавлення людей, які не сплачуватимуть податок, соціальних виплат ![]() В ЕС отношение к налогам строгое и все ухылянты платят налоги там. У нас они вероятно числятся безработными. Но, опять же, как отличить добросовестного) ухылянта от инвалидов живущих на выплаты государства, официально уехавших с тремя детьми, по уходу за инвалидами , уже давно живущих за границей и имеющих там уже и гражданство, но не сумевших или не посчитавших нужным отказаться от украинского ? Как их вычислить? Вангую опять инициативу по созданию электронного кабинета добросовестного плательщика налогов . Либо создания в налоговой еще одного подразделения с достаточно большим штатом для проведения работы по уточнению данных налогоплательщиков. Хотя как то не верится в эту инициативу. Администрирование этих поступлений будет гораздо дороже самих поступлений. Либо эта инициатива направлена на создание дополнительных бронированных мест) в налоговой.
|
|