Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68586859686068616862 ... 14464>
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:45

fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

хочуть зачистити “Покоління “Х”, щоб пенсію не виплачувати в найближчому майбутньому, такий лайфак від небожителів, залишилося вирішити що робити з 60+, куди їх відправити, щоб пенсію не платити
Востаннє редагувалось Примат в Вів 20 лют, 2024 15:50, всього редагувалось 1 раз.
Примат

Подякував: 24 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:50

Banderlog написав:fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.

Приєднатися можна до кого завгодно. Не зрозуміло, чому Європа розглядається як виключний споживах українських харчів. Є весь час голодна Африка, є перенаселенна Азія. Нехай бюргери їдять свої ковбаски, а українську сою сомалійці, на кошти ООН.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я так розумію, що Борисенко написав це із самоіронією, сарказмом і з сумом одночасно. Він же теж 74 року народження. Тобто і про себе також, напевне.
Hennady

Подякував: 28 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:54

Примат написав:хочуть зачистити “Покоління “Х”, щоб пенсію не виплачувати в найближчому майбутньому, такий лайфак від небожителів, залишилося вирішити що робити з 60+, куди їх відправити, щоб пенсію не платити

Так вони дуже скоро помруть самі без постійної підтримки "бесполєзного покоління Х", подвійний профіт.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 16:01

Letusrock написав:
  Shaman написав:просовувати саме рашистські наративи

в чому мій наратив?

це речення стосувалося не вас особисто, чого ви так на нього зреагували? ;) коли побачу, вкажу, якщо буде рашистський наратив
  Shaman написав:й що через півроку стало правдою?

провал контрнаступу, який читався ще до його початку, беззаконня від ТЦК, бусифікація, про яку спочатку волали "брехня, вороже іпсо", утопічність та безнадійність кордонів-91 та війни до останнього, ефект від санкцій, і т.д.

й де тут брехня?

результати контрнаступу не влаштовують? - так це війна. з підходом, що все пропало - треба було здаватися ще в лютому 2022 - але не здалися, й надалі будемо чинити спротив.

безнадійність кордонів 1991? - а які варіанти. Раша все одно чекає лише на капітуляцію.

ефект від санкцій має місце. якщо особисто ви його не хочете бачити - то хто вам лікар

все, що ви перерахували не має відношення, що у нас півроку про щось вводили в оману. відео з бусиками відразу попадало в інети. але у всіх верескливих так й не побачив відповіді - а як проводити мобілізацію?
  Shaman написав:й тикати носом всіх шукачів хароших руських.

а хто їх шукає? я особисто вживу ніколи не бачив жодного руського, ні хорошого ні поганого (хіба десь на вулицях Європи, але перехожі не відсвічували що вони руські)

це теж не про вас, але такі в нас є ;)
  Shaman написав:1500 полонених в Авдіївці - це факт? чи військовополонені на збитому Іл

за полонених Авдіївки щось пропустив
а стосовно Іл незрозумілою була позиція нашої сторони що й породило різні версії[/quote]
руські десь хвалилися такою кількістю полонених в Авдеївці - звісно маячня.

по Іл - позиція - ми уточнюємо інформацію - якраз єдина можлива в таких випадках. й зараз, наша позиція - вважаємо, що полонених не було. рашистська - були полонені. ваша думка яка? моя - українська позиція мені зрозуміла, питань немає.

не треба плутати спеціальні панічні повідомлення й свободу слова, дуже важливий формат подачі інфо. я цю різницю бачу чітко. ви вдаєте, що ні. я буду вам підказувати 8)
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 16:04

Banderlog написав:fler до кого приєднаємось? До польщі? Так вони кажуть шось не хотять з нами єднатись. Велика аграрна держава в європі не потрібна.

до ЄС. мало що поляки не хочуть. є правилами, треба їх виконувати.
можемо їх в ЄС замінити, якщо вони не хочуть :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 16:38

sens написав:ПРИГОТУВАТИСЯ
Вт 20 фев, 2024 06:57

🚨 Нероби теж мають платити податки

Офіс Президента України розглядає ініціативу, яка може змінити підходи до працевлаштування та податкової системи в країні. Міркують над введення податку на нероб.

🔍 Деталі ініціативи:

Цільова аудиторія: Йдеться про приблизно 1 мільйон чоловіків мобілізаційного віку, які наразі не зайняті в Збройних Силах України та не мають офіційного місця роботи, а отже, не сплачують податки.
Мета: Ініціатива спрямована на стимулювання громадян до офіційного працевлаштування та внеску в державний бюджет через податки.
Розмір податку: Обговорюється можливість встановлення податку в розмірі 1500 грн на місяць, що потенційно може додати до бюджету до 1,5 млрд грн.
Наслідки невиплати: Громадяни, які ухилятимуться від сплати, можуть бути обмежені в праві користування державними послугами, керуванні автомобілем, виїзді за кордон, а також ризикують арештом та конфіскацією майна.

💡 Важливо: Сплата податку на нероб не звільняє від можливої мобілізації.

📜 Ця ініціатива може стати частиною законопроєкту про економічну мобілізацію, що розробляється владою.

Відповідно до оцінки юристів, введення такого податку може мати низку правових наслідків:

Грошова проблема: Як саме стягуватимуть кошти з безробітних?
Соціальні виплати: Існує ризик позбавлення людей, які не сплачуватимуть податок, соціальних виплат

оброк (подушне)
наступне покращення: барщина (трудодні, трудова повинність)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 16:42

В 50000/місяць - 5000/місяць ПДВ сплачене мною як платником ПДВ
...
Але є дурні(на мій погляд) які вважають що якщо вони купили якісь товари з ПДВ - то це ПДВ платять вони...

Що ж тоді я також заявлю
Що крім тих 60 000/рік ПДВ яке я сплатив як Платник ПДВ , я ще плачу 300 000 як людина яка витрачає зароблене...
Це влаштовує..

Передостаннє
Я дуже радий що є люди які платять з зарплати 50 000 грн податків...
Залишається познайомитись з цим одним з 3000 громадян України які задекларували доходи в 1+млн грн ( 3000 - це офіційна статистика податкової)

Letusrock
Фотка по перевезенню техніки - красива...
Як я розумію за неї ( маю на увазі перевезення) - заплатили...

Мене цікавить
А який середній розмір сплати податків Ваш особистий в цьому перевезенні?
Чи просто отримуєте як фотограф...

І останнє
Я вважаю що в Україні приблизно 10 000 000 осіб ( з яких 5 000 000 військовозобовязані) сплачують по 10 000 грн/місяць в середньому прямих і непрямих податків.
Я як ФОП з трьома найманими( як мене тут обізвали) сплачую в середньому на себе і своїх найманих по 15 000-20 000( місяць на місяць не приходиться)....

Мене цікавить
Коли прийде той час, коли ті хто платить БІЛЬШЕ від мене - підтримають МОЮ ПОЗИЦІЮ/Заклик - щоб ті які платять по 10 000 - спробували сплатити більше?

А то якось дивно виглядає
Ті хто по їх словам платить більше від мене - вимагає щоб я не закликав інших платити більше..

Якийсь розрив шаблону

Чи сором очі їсть і щоб ЇМ не було СОРОМНО за свої низькі сплати - вони просто пробують мене дискредитувати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 20 лют, 2024 16:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 16:44

Letusrock

ні, це все ненормально. але особисто я не можу запропонувати рішення, як саме треба проводити мобілізацію. й розумію, навіщо вона потрібна - щоб те, що ви описали не стало реальністю в нових окупованих містах. й повірте, там вже ніхто не буде жалітися на це... будуть дякувати, що живі...
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 68586859686068616862 ... 14464>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти