|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 22 лют, 2024 08:30
katso написав:Так в этом же вроде и был основной смысл идеи вступления в ЕС - получить бесприпятственный доступ на их рынки продавая наш товар по какой хочешь цене (определяемой рынком - капитализм, конкуренция, цена есть соотношения кривых спроса и предложения - ну так же учили?) открыв в обмен наш рынок им. По моїй памяті народ не вдавався в такі дєбрі. Основна маса хотіла дешевий бушний автомобіль. Ще частина надіялась на європейські зарплати. А вирівнялись хіба ставки по банківським вкладам. З 13 в доларах при злочинній владі дійшло до 2. Тепер питання - шо там сталось зі кривою спроса на гроші? Тут одне із двох або нас завалили дешеві європейські інвестиції або в україні впала потреба в кредитних грошах.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 09:13
sailed "На встрече с фракцией «Слуга народа» Зеленский заявил, что воюющим на нуле военнослужащим нужно поднимать зарплату до 200 тысяч грн в месяц". Я ще чекаю обіцяну вчителям зарплату в 3000 евро.
-
zzz007
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 09:27
zzz007 написав:sailed "На встрече с фракцией «Слуга народа» Зеленский заявил, что воюющим на нуле военнослужащим нужно поднимать зарплату до 200 тысяч грн в месяц". Я ще чекаю обіцяну вчителям зарплату в 3000 евро.
4000. В мене ще тобі було питання: чому ці вчителі можуть навчити дітей, якщо велись на ці помиї і бігли голосувати.
-
2XL
-
-
- Подякував: 752 раз.
- Подякували: 268 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 09:49
katso написав:Так в этом же вроде и был основной смысл идеи вступления в ЕС - получить бесприпятственный доступ на их рынки продавая наш товар по какой хочешь цене (определяемой рынком - капитализм, конкуренция, цена есть соотношения кривых спроса и предложения - ну так же учили?) открыв в обмен наш рынок им. А теперь получается нас там не ждут? Или это будет какое-то особое членство когда всем можно а дальнобойщикам (аграриям, металлургам...) - нет?
Не все так там просто в том ЕС. Даже при условном вступлении в ЕС на нас навешают много ограничений или квот. Никто не даст завалить свой рынок дешёвой конкурентной продукцией. А как показала практика, наша сх продукция может быть намного дешевле, чем в ЕС. Но то такэ... Никто не замечал, что последний год у нас много товаров появилось сделано в United Kingdom, которых раньше не было? Вот прям очень много
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1891 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:12
Schmit написав:Ключ до майбутнього криється в минулому. Як ми проаналізуємо своє минуле, як визнаємо і виправимо помилки, таке і буде наше майбутнє.
В якому минулому? Залужний перестав бути військовим і став політиком. Давайте проаналізуємо коли це сталося і як від цього убезпечитись на майбутнє.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:17
2XL написав:zzz007 написав:sailed "На встрече с фракцией «Слуга народа» Зеленский заявил, что воюющим на нуле военнослужащим нужно поднимать зарплату до 200 тысяч грн в месяц". Я ще чекаю обіцяну вчителям зарплату в 3000 евро.
4000. В мене ще тобі було питання: чому ці вчителі можуть навчити дітей, якщо велись на ці помиї і бігли голосувати.
Покажи коли він це обіцяв?
-
unicdima
-
-
- Подякував: 106 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:30
Чукча2 написав:Берутся все офшоры, всех ахметовых, зеленских, порошенок , тимошенок и прочих машонок На эти офшоры нанимаются мотивированные военные с зп примерно 3-5 тыс уе, с гарантией содержания семей погибших и прочими моментами.
Подобаються мені такі заклики. А коли просиш порахувати, що навіть якщо відібрати все з офшорів (хоча ймовірність того приблизно така, як повернення всіх чоловіків призовного віку із закордону) то його хватить на 2-3 місяці, то ентузіазм спадає...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 728 раз.
- Подякували: 515 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:33
sailed написав: antey1969 написав:sailedНе более чем пиар, красиво слитый в СМИ. Учитывая резкое сокращение финансового потока с Запада, это звучит с экономической точки зрения, как агония. По сути, для этого придется запускать печатный станок на полные обороты.
Я всё надеюсь что введут какую-то официальную плату за возможность быть официально не мобилизированным. Звучали цифры в районе 20 тыс грн в месяц - думаю многие бы платили и жили спокойно. И тогда на поднятие зарплаты военным были бы деньги.
Точно - воювати повинні бідні) Звідки вас таких вумних беруть?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 236 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:35
unicdima написав: 2XL написав:zzz007 написав:sailed "На встрече с фракцией «Слуга народа» Зеленский заявил, что воюющим на нуле военнослужащим нужно поднимать зарплату до 200 тысяч грн в месяц". Я ще чекаю обіцяну вчителям зарплату в 3000 евро.
Тебе забанили в пошукових системах? Пиши "зеленський обіцяв зарплати" і там буде про всіх: вчителів, лікарів, військових. Статті, відео. За місяць не передивишся
-
2XL
-
-
- Подякував: 752 раз.
- Подякували: 268 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 10:40
2XL написав:unicdima написав: 2XL написав:4000. В мене ще тобі було питання: чому ці вчителі можуть навчити дітей, якщо велись на ці помиї і бігли голосувати.
Тебе забанили в пошукових системах? Пиши "зеленський обіцяв зарплати" і там буде про всіх: вчителів, лікарів, військових. Статті, відео. За місяць не передивишся
І де? Що за дурню ти запостив? Давай слова Зеленського.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 106 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
|