Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
400 резюме на вакансію - такого не буває - хіба що в Індії на будівництво- але там просто стоять біля дороги товпа, без усяких резюме) Порадьте племіннику Антарктиду - теж далеко, замість овець правда пінгвіни - але культурне життя як в новій зеландіі- тобто ніякого - тіш гладь і благодать)
BIGor написав:400 кандидатів на одну вакансію - можливо якийсь QA з 1 роком досвіду. Все інше от реально не повірю.
Ну можете в не вірити, я передав цитату від людини яка має стаж в тій галузі 10+ років так і сказав. Ще додав, що ретроспективно: - було дуже добре; - потім стало буде погано; - зараз все стабілізувалося, але зупинилося, бо - цитата - «не знають, куди далі рухатися»…
BIGor написав:400 кандидатів на одну вакансію - можливо якийсь QA з 1 роком досвіду. Все інше от реально не повірю.
Ну можете в не вірити, я передав цитату від людини яка має стаж в тій галузі 10+ років так і сказав. Ще додав, що ретроспективно: - було дуже добре; - потім стало буде погано; - зараз все стабілізувалося, але зупинилося, бо - цитата - «не знають, куди далі рухатися»…
Та навіть в Україні зараз менше кандидатів на одну посаду на джунські вакансії, це при масових скороченнях, 1860 і мобілізації От приклад https://djinni.co/jobs/492329-junior-java-developer/ Вакансія опублікована 23 лютого 2024 1109 переглядів 261 відгук
akurt написав:Я не буду сперечатися; посади різні бувають. Хтось хоче джуніором, хтось сеньйором, а хтось СЕО…
На СЕО може бути взагалі 0 людей бажаючих. Найбільше охочих зазвичай на джунівські посади, чим далі - тим менше людей. За 10 років якщо вкалувати - можна повністю вигоріти/збожеволіти/самоусунитись, тому до СЕО ітд мало хто доходить.
Тей приклад що є якась вакансія на 400 бажаючих - це явно трейні без досвіду роботи, але навіть і це малоімовірно.
akurt написав:Я не буду сперечатися; посади різні бувають. Хтось хоче джуніором, хтось сеньйором, а хтось СЕО…
СЕО не ищут, а предлагают просто
шукають теж. а що робити CEO, який з деяких причин став безробітним? шукає інше CEO
Он нужен с клиентами и персоналом для другого работодателя. Или создать конкурента бывшему владельцу. Без такого счастья бедному СЕО останется соглашаться на очень не СЕОвские позиции. В этом и вся печаль.