Просто интересно, что такое "деструктивний та провокаційний контент" в исполнении flyman, что сразу на неделю на отдых. Ни на военной ветке, ни здесь ничего не увидел.
Если кому не лень, может, в личку расскажете?
|
|
![]() Еміграція, заробітчанство
New’s from Canada Отак прокидаєшся зранку… Думаєш, чим українці можуть ще здивувати… А тут ось так запитання: «Доброго дня! Можливо хто небудь їхав із США на авто в Канаду (по CUAET), де ви отримували work permit? Буду вдячна за відповідь та поради!» (Цитата) Ну де, ну де… звісно де: на прикордонному кордоні, прикордонник канадський подивиться на паспорт український з візою, подивиться на отриману в автоматі Декларацію, та намалює на ній фломастером букву «Е» - іди до віконця «Е» та отримуй Work permit. Ну дають наші українці: на авто із США - на заробітки в Канаду… ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоА те кто имеет выбор между покупкой квартиры под аренду или депозит, они в основной своей массе уже имеют несколько единиц под сдачу? Востаннє редагувалось b3320413 в П'ят 08 бер, 2024 11:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() rjkz я вам уже говорил, но снова напомню. У вас талант писателя (без сарказма), ваши истории яркие и реалистичные. Не закапывайте талант в землю. Потомки вам этого не простят.
я тоже сидел на гривневых депозитах до 2018г потом ставки посыпались вниз и я посчитал, что сдавать коммерцию под 12,5% (довоенная доходность) выгоднее аналогичного депозита. Война снизила в 2023 доходность аренды на 35-40% (2022 был "мёртвый" год в Ирпене), а доходность депозитов наоборот выросла.
![]() В США є багато різних програм, з яких можна отримувати гроші.
Наприклад в ці дні вигідно розміщують гроші в «кеш-фонд» під 5% річних. Приємність в тому, що і гроші, і відсотки можна забрати в будь-яку мить (!). Дістанемо калькулятор: - припустимо ви трохи економили та маєте можливість розмістити якусь звичайну суму, припустимо заробіток за 1 рік в сумі 250 000$, за які не зможете купити нерухомість під оренду, не вистачає. - при такому розміщені маєте прибуток в рік: 250000*5%=12 500$ на рік, або більше 1000$ на місяць. Це менше, ніж ви змогли би заробити на оренді (орієнтовно 2000$ на місяць) - зате без жодного клопоту. І - нагадаю - за ці гроші ви би не купили нерухомість в оренду. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2024 11:35, всього редагувалось 1 раз.
![]() И это тоже верно. Может быть…
А я прислал реальные цифры о реальном варианте, который реализовали наши украинцы в San Francıscо. А парни там умные. Реально. Ось ще що написали (цитата): «Он стабильный и просто платит %. В любой момент съем всей суммы». Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2024 11:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоДа, одни проблемы)) Еще и налоги: Может действительно ну ее нафиг эту жилую недвижимость?
|
|