hume написав:По законопроекту нужно уточнить некоторые нюансы. Осуждённые попадают под мобилизацию на общих условиях, либо по желанию? То есть, сидя три года в уютной камере за мелкую кражу тебя мобилизуют, либо в армии будут не против, если ты САМ захочешь мобилизоваться?
працівники ТЦК та адміністрація вязниць мають мотиваційні навички щоб "бажання" зявилось
Це дуже нагадує історію з ТРО в 2022, коли ТРО "дозволили" нести службу за межами своїх громад/областей, ніби ТРО сильно на фронт просилось а їм не дозволяли)) А по факту їх за місяць до прийняття закону відправили в зону БД, і лише потім заднім числом підігнали законодавство
А ще казали що до 25 років на нуль не відправлять...
sens написав: судимість, засуджені особи, тяжкі і особливо тяжкий злочин це не одне й те саме.
с моральной точки зрения вещи разные, но с точки зрения закона это одно и то же. Есть судимость, путь в ЗСУ был закрыт. И абсолютно не важно судимость это за кражу коньяка, или расчленёнку.
sens написав: судимість, засуджені особи, тяжкі і особливо тяжкий злочин це не одне й те саме.
с моральной точки зрения вещи разные, но с точки зрения закона это одно и то же. Есть судимость, путь в ЗСУ был закрыт. И абсолютно не важно судимость это за кражу коньяка, или расчленёнку.
Зняття судимості відбувається судом за клопотанням особи, яка відбула покарання. Перевірити погашення/зняття судимості можна за допомогою довідки МВС.
Бетон написав:Оказывается обычный киевляне на улице более мудрые многих экспертов. У Залужного рейтинг выше невтика. Власть запугала его уголовными делами, чтобы не рыпался и ссылает подальше. Вот и всё
1. Это Ваше личное мнение? Если нет, то, пожалуйста, ссылку на опрос киевлян. 2. Киев не вся Украина.
ЛАД написав: quote="5696427:Bobua"] ......... 3) треба глибоко вкопуватись аби зберегти всіх, і дайте техніку, будматеріали, бетон... ще влітку 2022, .........[/quote
Не рано ли было бы? А как же Херсон и Харьков?
Херсон -- там видно було, що заберуть назад.
Летом 2022?
Завжди. Річка -- то річка. Майже як рів з крокодилами.
Як на харківщині пощастило -- точно не знаю. Але командування мало би знати і екстраполювати, що завжди так не буде...
І хороші укріплення в тилу в будь-якому випадку не завадили би. Навіть якщо пощастисть поскакати вперед -- невідомо ж, чи не доведеться так само назад.
С такими настроениями не воюют. Никто и никогда. Другое дело, что надо трезво оценивать ситуацию и понимать, когда нужно и можно наступать, а когда уходить в глухую оборону. Но это очень не просто, часто люди ошибаются. Вряд ли летом 2022 кто-то был уверен в освобождении Херсона и Харьковщины. В 2023, возможно, неуспех наступления можно было предвидеть и строить укрепления.
Кращих настроїв нема. І не буде до побудови укріплень. Навіть про москвинів кажуть, що там всі м`ясо-наступи на хімфармі засновані...
Для настрою, мобілізації, і просто не програти -- треба укріплення.
Якщо когось надто мучать витрати на укріплення, то робіть їх з подвійним призначенням -- корисними також і в мирному житті...
Метро в Херсоне? Что строить в Харькове? В Чугуеве? В Липцах? В Харькове, может быть, ещё можно что-то придумать, хотя не представляю себе что. Но в Липцах - только чисто оборонительные сооружения. И там они необходимы и нужно было строить ещё до войны. Но это на границе. А где надо было строить сейчас? Точнее, в 2022-23?
[/quote] От старовинне піземне місто, зд., на 20тис осіб...
Бетон написав:Оказывается обычный киевляне на улице более мудрые многих экспертов. У Залужного рейтинг выше невтика. Власть запугала его уголовными делами, чтобы не рыпался и ссылает подальше. Вот и всё
1. Это Ваше личное мнение? Если нет, то, пожалуйста, ссылку на опрос киевлян. 2. Киев не вся Украина.
Наші журналісти дізналися думки киян з приводу призначення Залужного послом в Великобританії
Основные просмотры это больше миллиона подписчиков в телеге. Но ссылка не формируется. ㅤ
«Це перший Оскар в українській історїї [кіно]. Я вдячний. Але напевно я буду першим режисером на цій сцені, який би хотів не робити цей фільм. Я хотів би мати змогу обміняти це на те, щоб росія ніколи не нападала на Україну, ніколи не окуповувала наші міста; щоб росіяни не вбивали десятки тисяч моїх співгромадян України. Я б віддав це, аби вони звільнили всіх заручників, солдатів, які захищали нашу землю, цивільних, які в їхніх тюрьмах. Я не можу змінити історію та минуле, але ми всі разом можемо зробити так, щоб цю історію виправити, і щоб правда перемогла, і щоб люди з Маріуполя і всі, хто віддали життя, щоб їх ніколи не забули, бо кіно формує спогади, спогади формують історію. Дякую всім. Слава Україні!», — сказав Чернов.
Slon_Nosov написав:........... Влада не допустить щоб вони повернулись та задали "незручні питання", та сідати за державну зраду нахто не хоче, тому вибори відміняються.
Запрет на проведение выборов во время войны не вчера появился. И даже не 4 года назад.
Slon_Nosov написав:........... Влада не допустить щоб вони повернулись та задали "незручні питання", та сідати за державну зраду нахто не хоче, тому вибори відміняються.
1 Особисто я -ідеологічний противник політики Зеленського 2 Не зважаючи на пункт1 - я противник проведення виборів під час бойових дій.
Найкращий варіант в цій ситуації - це створення коаліції між усіма патріотами України , на яких би ідеологічних платформах(популізм Зеленського , націоналізм Порошенка/Турчинова/Яценюка, пенсіонарізм Тимошенко) вони базувались.