fler написав:є економічне зростання на 5% за 2023 рік у країні, де йде війна.
сподіваюсь це жарт? чи ви з зесекти?
Ні те, ні інше. Вчені ще в грудні казали, що вийдемо на 5%. Це при тому, що за 2022 впали на 35% (офіційно - на 29%). І (щоб двічі не вставати), соромлюсь запитати, що заважало По поїздити світом у пошуках зброї для України, домовитись про лендліз із США чи просунути питання вступу до ЄС чи НАТО? Риторичне.
Так підставити Черчіля сучасності - ще треба вміти. 1 Хто не підписував відрядження Порошенку-чи не стефанчук? Чому Порошенка пару разів завертали з кордону? Хто у нас керує Погранцями? 2 Хто перебив бізнес притули закупивши в Британії в 3 рази дешевше бронетранспортери? 3 Хто не підняв дупу і не запропонував Порошенку ніякого офіційного статусу? Адже Порошенко такий самий депутат як коля катлета чи безумна... 4 Хто відкрив справу по Пашинському?
Далі задавати питання? А то в мене ще парочка Скільки квартал95 заплатив податків+донатів А скільки Порошенко з Рошеном і ГО Справа Громад ?
Ви дурочку не включайте. З 2014 було неоголошене ембарго на постачання зброї Україні, і прихід Найвеличнішого нічого не змінив, хіба що Трамп подарував десяток джевелінів. Хоча ми все одно, без зайвого розголосу, купували, в тому числі і контрабандою (справа клінстронів).
Клистроны покупали в РФ, "неоголошене ембарго" тут не при чём.
pesikot написав:Тобто, я не входжу в перелік суб"єктів права на конституційне подання. Я, по закону, не можу цього зробити
Я ви, як "юріст", мені це пропонуєте зробити
Я розумію, що я вам не подобаюсь, але 1) Я не золотий червонець, щоб всім подобатись 2) Перед тим, як щось писати, хоч погугліть предмет розмови
PS. Мені на пошук вистачило 5 хвилин
Так ведь не было указано в какой конкретно суд обращаться. Тем более предложено обращаться с исковым заявлением. Так что есть поле для маневра в ответе. )
pesikot написав:Тобто, я не входжу в перелік суб"єктів права на конституційне подання. Я, по закону, не можу цього зробити
Я ви, як "юріст", мені це пропонуєте зробити
Я розумію, що я вам не подобаюсь, але 1) Я не золотий червонець, щоб всім подобатись 2) Перед тим, як щось писати, хоч погугліть предмет розмови
PS. Мені на пошук вистачило 5 хвилин
Так ведь не было указано в какой конкретно суд обращаться. Тем более предложено обращаться с исковым заявлением. Так что есть поле для маневра в ответе. )
fler написав:Я не про це. РФ віджала Крим і значну частину Донбасу. Чому По не підняв галас на весь світ, не звертався по допомогу до всіх підряд, включаючи міжнародні організації, як це робить Зе? Чому не було спецоперацій ГУР та СБУ на рф при По? Проте підписано ганебні Мінські угоди. Навіть уявити страшно, де б ми зараз були, якби не обрали Зе. Тільки не звиздіть, що Пу не напав би, бо їжаку зрозуміло, що він на Донбасі зупинятися не збирався.
прогин зараховано
але не треба так паплюжити одного президента та нахвалювати іншого. остання команда далеко не професійно діє на багатьох напрямках...
fler написав:Я не про це. РФ віджала Крим і значну частину Донбасу. Чому По не підняв галас на весь світ, не звертався по допомогу до всіх підряд, включаючи міжнародні організації, як це робить Зе? Чому не було спецоперацій ГУР та СБУ на рф при По? Проте підписано ганебні Мінські угоди. Навіть уявити страшно, де б ми зараз були, якби не обрали Зе. Тільки не звиздіть, що Пу не напав би, бо їжаку зрозуміло, що він на Донбасі зупинятися не збирався.
В мене є відповіді на всі ці питання, тільки їх забагато. Без Зе були б там, де і до його обрання, тільки було б більше ям на дорогах, більше ракет і фортифікацій. Звіздіть про атопутіннападе не буду, звіздуни голосували за Зе і шашлики.
pesikot написав:Так ось, під словами, що Путін хоче РПВ чи Путин хоче перемовин, криється проста теза - Путін хоче капітуляції України.
Він хоче, щоб вже записане в їх Конституцію, відійшло рашистам Харьків і Одеса - російські міста Щоб армії у нас не було, щоб ніяких військових блоків з західними країнами
А Зеленський хоче - кордони 91, репарації РФ(репарації фактично означають капітуляцію РФ), покарання усіх винних у розв'язанні війни і т.д.
Мені одному здається що бажання путіна більш реалістичніші ніж бажання Зеленського?
те, що вимагає Зеленський - так має бути по справедливості. можливо на поточний момент все можливо - але як мета має бути.
Бажання Путіна - це бажання Гітлера 39-40рр. й погодитися на них, те ж саме як й задовольняти Гітлера...
Ви дурочку не включайте. З 2014 було неоголошене ембарго на постачання зброї Україні, і прихід Найвеличнішого нічого не змінив, хіба що Трамп подарував десяток джевелінів. Хоча ми все одно, без зайвого розголосу, купували, в тому числі і контрабандою (справа клінстронів).
Клистроны покупали в РФ, "неоголошене ембарго" тут не при чём.
Помнится мне, за эти клистроны, многие здесь бились в припадке "Свинарчуки", "ко-ко-ко-корупция", "свита делает короля"
Хотя ведь покупали очень необходимое, которое невозможно было купить напрямую
Те самые клистроны, которые были сняты с С-300 и ПВО не могло в полной мере прикрывать Киев
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 13 бер, 2024 20:03, всього редагувалось 1 раз.
Есть еще но ... Нормы Конституции являются нормами прямого действия. Так что ставка на ст. 19 закона 'Про правовий режим воєнного стану' не гаранитрует выигрыш в споре.
Риски были оценены. Решение не обращаться и не проводить принято. Остается наблюдать за развитием событий.
Можна по-різному відноситися до косплей ,,тобто карнавальних костюмів та переодягання Але можна просто слухати і не дивитися відео оскільки дівчинка дає нормальні загальновідомі факти і добре представляє інформацію з відкритих джерел https://youtu.be/HbRRUKZOcvE?si=MwK2GkcCk4NDWUeV Також якщо всі гроші які заплановані на фінансування телемарафону в цьому році використати не на телемарафон, а на вибори то будуть гроші і їх вистачить. Дуже рекомендую прослухати відео про то хто і скільки з наближених до влади заробляє на теле марафоні згідно думки цієї дівчини