freeze написав:В армии часто говорят - незаменимых людей нет. Будет Стерненко и Притула служить в армии желающие легко будут тратить свои кровные на другие платформы, их много. И есть много других успешных платформ, а вот замечания к Стерненко, что он сильно косячит с документацией я полностью подтверждаю. Причем не в теории, а на практике.
Ще вчора хотів написати те саме, у Притули офіційний фонд із звітами, у Стерненка нічого, тупо гроші на карту без будь яких звітів. Ще Стерненко наголошує, що більше мільйона своїх грошей задонатив, а він же ніколи не працював.
unicdima Так +2.2%, без санкцій було б +4,7%... От про це я й кажу, маючи на увазі "санкції майже не працюють ", або в грошовому вимірі втрати всього 80-90 млрд $ за 2 роки...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 23 бер, 2024 20:30, всього редагувалось 2 разів.
Вже багато терористичних організацій висловили соболєзнованіє русскім, що лише підтверджує, що теракт організували самі русскіє. Хамас, хезболла, таліби, хусіти разом з русскім народом.
freeze написав:совершенно очевидно, что пышущие здоровьем Стерненко и Притула будут лучше выполнять воинский долг, чем 55+ хромающие, кашлящие, плохо видящие граждане Украины, призванные в ряды ЗСУ. Как действует этот механизм, что полуинвалиды бьются с оружием, а здоровяки становятся блогерами и собирателями средств.
Отож! Я тут ДВА РОКИ розпинаюсь/кричу про це!!!☝️ Що тут далеко НЕ термінатори і нас треба замінювати! А ухилянти, махають на це все рукою і кажуть: "та служіть до усрачки, а ми в тилу будемо і далі ухилятись/робити, наче, такі "надважливі справи", що ви не зможете таке робити, як ми! Не зможете нас в тилу замінити!" 🤦🤦🏻🤦♂️