Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 73517352735373547355 ... 14628>
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 19:49

Hotab написав:Про економічне бронювання від армії (або «богоізбранниє» :lol: )

https://finance.liga.net/ua/ekonomika/n ... hrn-na-rik

Цікавить такий момент.
Зараз коцаби раді б бити по Києву хоч куди: ВР, АП, СБУ, ГУР, НБУ, мости. Але не можуть пробити, бо є Петріоти і СампТ, які тримають удар балістики як з Криму, так і з Міг31К
Питання: чому вони не били по згаданим обʼєктам до появи топового західного про?
Невже нам просто повезло , що вони тоді не додумались, а пробують лише зараз, коли вже не можуть?

потрібно було з самого початку економічне бронювання/мобілізацію.
І багато бізнесу було б збережено, і мрійники про кордони 91 відчули би це своєю кишенею, і армія була б краще оснащена, може б вдалося пробитися до азовського мора, і зараз Ялту б зачищали (не кримську а донецьку), і скиглення "підмінить, підмінить, хочу на карусель" не було б
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 19:58

Letusrock написав:
  pesikot написав:Як цікаво, про протилежні табори )

табори любителів прострілювати / непрострілювати коліна, табори кордонів91 / некордонів, Зе /неЗе та інші табори))

Якщо ти так вважаєшь, то ти дуже неправий

Не треба роз"єднуватись, ми всі в одному таборі. Тільки думки різні
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 19:59

Ukrainian написав:Масштаби руйнувань на Дніпровській ГЕС ще потребують ретельного обстеження, але вже зараз очевидно, що для її відновлення знадобляться роки.

а посилання дати, яка релігія не дозволяє ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:02

Letusrock написав:
  unicdima написав:Переважна більшість населення не має депозитів взагалі чи має дуже малий відсоток в них від загальної кількості заощаджень.

О, зразу видно що людина дружить з реальністю. Хоч ми й протилежних таборах)

В мене депозит це десь 10% від усіх заощаджень, не знаю ні одного родича в якого є депозит. Те саме з тими з ким служив, не знаю ні одного хто б мав депозит.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:03

Ukrainian написав:Масштаби руйнувань на Дніпровській ГЕС ще потребують ретельного обстеження, але вже зараз очевидно, що для її відновлення знадобляться роки.

Відновити її можна лише після війни.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:07

Hotab написав:

Цікавить такий момент.
Зараз коцаби раді б бити по Києву хоч куди: ВР, АП, СБУ, ГУР, НБУ, мости. Але не можуть пробити, бо є Петріоти і СампТ, які тримають удар балістики як з Криму, так і з Міг31К
Питання: чому вони не били по згаданим обʼєктам до появи топового західного про?
Невже нам просто повезло , що вони тоді не додумались, а пробують лише зараз, коли вже не можуть?

хз
может потому что кинжалов у них мало а цирконов еще меньше?
может потому что так долго говорили про аналоговнетность этих ракет что сами поверили что они несбиваемые?
думаю искать логику в действиях кацапов не нужно, само начало войны было иррационально...
...и вот был вынут козырь из рукава в виде циркона а получилось как в старом анекдоте:
"- не понял а где моя взятка на козырного туза?
- раскладец батенька, раскладец..."(с)

главное чтобы ракет РАС-3 было достаточно
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:10

Hotab написав:ЛАД

Может быть, надо было признать в каком-то виде ЛДНР, может быть, вообще признать их независимость.

Через рік-другий визнавали б Хнр (обидві), ОНР , можна і ЧНР. Схема ж робоча!! Жертва все визнає, воювати не хоче, затрат - нуль, профіт - щоразу шматки території!
.....

Схема НЕ рабочая.
ХНР и ОНР не удалось создать и в 2014. Тем более, это можно предотвратить сегодня.
Думаю, если бы не игры Ахметова и глупость наших "революционеров" можно было бы избежать и ЛДНР в 2014.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:11

pesikot написав:

а посилання дати, яка релігія не дозволяє ?

https://www.slovoidilo.ua/2024/03/25/no ... idroenerho
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:11

fox767676 написав:
  Hotab написав:Про економічне бронювання від армії (або «богоізбранниє» :lol: )

https://finance.liga.net/ua/ekonomika/n ... hrn-na-rik

Цікавить такий момент.

потрібно було з самого початку економічне бронювання/мобілізацію.
І багато бізнесу було б збережено, і мрійники про кордони 91 відчули би це своєю кишенею, і армія була б краще оснащена, може б вдалося пробитися до азовського мора, і зараз Ялту б зачищали (не кримську а донецьку), і скиглення "підмінить, підмінить, хочу на карусель" не було б

Нужно было. Но это же нужно было хотя бы на шаг вперед планировать. А тут, увы
"У меня нет времени думать стратегически. Я часто думаю тактически в интересах Украины".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 25 бер, 2024 20:13

UA написав:
  ЛАД написав:Предложений нет.
Просто считаю неправильной постановку вопроса. Воевать должны все. Кому-то надо давать бронь. Но это не должно быть по имущественному цензу - холопы воюют, а паны сидят в тылу и оплачивают войну. Единственная причина брони - необходимость для государства и обороны.

Ви ідеаліст.
Якщо сини ахметова загинуть на війні, кому він передасть приватизоване майно?

У него 2 сына. Мог бы одного оставить (которого больше ценит как наследника), а второго отправить воевать. Как это было во всём мире.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 73517352735373547355 ... 14628>
Форум:
+ Додати
    тему