|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:46
flyman написав: Andrey2512 написав: flyman написав:Хто щи що забороняє зупинитися в глухій обороні з трьома..п"ятьма лініями лініями Сирського і чекати коли РФ сама себе дестабілізує крокусами (пророцтво Зебри)?
КАбы? Которые успешно разбирают наши линии обороны
5 ліній розберуть? за скільки часу, за півроку лінія? а за той час ще плюс пару накопати, нє?
потрібно ППО до ліній оборони Розкрутиться ЄС на іріси та самп-т , то можна і заморожувати по лініям
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 27 бер, 2024 18:46, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:46
stm написав:В пятницу волонтёр меня ждёт что бы вручить шеврон бригады медиков.
вы думаете меня это впечатляет? вот вам зарисовочка коллектив из 20К человек пишет заявы на отчисление в профсоюз энной части з/п что бы купить военным по их заказу. глава профсоюза и другие примазавшиеся закупают все что нужно и везут в часть. за что получают кучу шеврончиков, медалек, благодарности от части и прочую лабуду. при чем вся эта лабуда именная а не коллективу который сбрасывался. как вы думаете какое отношение коллектива к этому главе профсоюза и прочим примазавшимся? доходчиво пояснил?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:47
fox767676 написав:Я літній середній клас, а не папік-мажор
Та знаєм, знаєм. 1000 мішків картоплі (по 5 кг кожний). Щомісяця. fox767676 написав:Я зараз працюю за 1000 мішків картоплі.
fox767676 написав: ок, замість "мішка" читати "відра" 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:48
mephala написав: stm написав:В пятницу волонтёр меня ждёт что бы вручить шеврон бригады медиков.
вы думаете меня это впечатляет? вот вам зарисовочка коллектив из 20К человек пишет заявы на отчисление в профсоюз энной части з/п что бы купить военным по их заказу. глава профсоюза и другие примазавшиеся закупают все что нужно и везут в часть. за что получают кучу шеврончиков, медалек, благодарности от части и прочую лабуду. при чем вся эта лабуда именная а не коллективу который сбрасывался. как вы думаете какое отношение коллектива к этому главе профсоюза и прочим примазавшимся? доходчиво пояснил?
Не впечатляет, а задевает. Я ведь правильно нашла струны )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:49
mephala написав: stm написав:В пятницу волонтёр меня ждёт что бы вручить шеврон бригады медиков.
вы думаете меня это впечатляет? вот вам зарисовочка коллектив из 20К человек пишет заявы на отчисление в профсоюз энной части з/п что бы купить военным по их заказу. глава профсоюза и другие примазавшиеся закупают все что нужно и везут в часть. за что получают кучу шеврончиков, медалек, благодарности от части и прочую лабуду. при чем вся эта лабуда именная а не коллективу который сбрасывался. как вы думаете какое отношение коллектива к этому главе профсоюза и прочим примазавшимся? доходчиво пояснил? теоретично може мати сенс при квотному бронюванні. Ті хто в квоті, скидуються на тих хто не в квоті
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:49
mephala написав: stm написав:Ещё смертная казнь, падаждите, мы ждём как только, то сразу. Уклоняться каждый день будет всё интересней.
как я тащусь от воинственности тех кто спрятался за системой.
Для вас підходить приказка «в чужих руках завжди товще і мясисніше». Вам не подобається, що ті, без кого повсякденна діяльність країни чи міста неможлива, не підлягають мобілізації. Тоді вам треба за свій кошт вивчитись на пожежного і замінити його. Чому за свій? Бо це марнотратство його вчити на піхотинця, а вас на пожежного, замість просто вас на пожежного. Ще уміляють ухилянти, які кажуть «ага, просто ти не в окопі, а я б теж пішов льотчиком сидіти в теплі, артилеристом як Успіх, дронщиком як Денік, а от в окоп я не хочу». Да хто тебе не пускає кудись? Якщо пізно зараз, то хто тебе не пускав раніше? Чому хтось інший винуватий, що ти не підходиш, чи не можеш кудись? І да, Мефала, саме ви і є «богоізбранний». Бо тут розказуєте про жахи, як всіх ловлять і кидають в окоп, але ви на волі. Чому? Бо ізбранний!! 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2470 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 27 бер, 2024 18:54
fler написав: fox767676 написав:Я літній середній клас, а не папік-мажор
Та знаєм, знаєм. 1000 мішків картоплі (по 5 кг кожний). Щомісяця. fox767676 написав:Я зараз працюю за 1000 мішків картоплі.
fox767676 написав: ок, замість "мішка" читати "відра" 
Приємно  , доріс до власного хронографа Що не так? Останній раз дали мені на 200 грн порізану сіточку дістрібютери мобільні майже мєшок а зрозумів. 200т зараз це не мажор ніяким боком Спитайте Бігора, скаже що навіть не гравець на КРЖН Може для молодої людини, з молодими батьками, у мирний час 5куо це і мажорство з натяжкой , а для дорослої людини, з купою проблем, і необхідністю скирдувати на ЩЕ БІЛЬШ ЧОРНИЙ ДЕНЬ у вооючій країні, то ніяк не мажорство
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 27 бер, 2024 19:09, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 19:03
stm написав: mephala написав: stm написав:В пятницу волонтёр меня ждёт что бы вручить шеврон бригады медиков.
Не впечатляет, а задевает. Я ведь правильно нашла струны )))
когда люди творят херню да еще и гордятся нею канеш задевает. а вы проходите молча мимо или еще и горитесь такими нищими духом?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 19:19
Успіх Тут тоді треба запроваджувати відсотки від зарплат.
Відсотки від зарплат і зараз більшість платить. І є (може вже нема) версія, що хто платить тих відсотків багато, той має працювати, а не воювати… Але як ти сам сказав, є мамкіні диванні хомʼяки, які ситно їдять, солодко і міцно пʼють , але на фінансування тебе в ЗСУ клали великий прибор (або який є). І щоб їх примусити платити (бо служити вони панічно бояться) треба оті 20 (чи інша сума ) відкупні. Вони мають платити за своє ситне і безпечне життя. Я вважаю, що норму (хоч в якомусь вигляді) що хто наповнює бюджет , той може поки що спостерігати збоку, залишать.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2470 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 27 бер, 2024 19:26
Hotab написав:Успіх Тут тоді треба запроваджувати відсотки від зарплат.
Відсотки від зарплат і зараз більшість платить. І є (може вже нема) версія, що хто платить тих відсотків багато, той має працювати, а не воювати… Але як ти сам сказав, є мамкіні диванні хомʼяки, які ситно їдять, солодко і міцно пʼють , але на фінансування тебе в ЗСУ клали великий прибор (або який є). І щоб їх примусити платити (бо служити вони панічно бояться) треба оті 20 (чи інша сума ) відкупні. Вони мають платити за своє ситне і безпечне життя. Я вважаю, що норму (хоч в якомусь вигляді) що хто наповнює бюджет , той може поки що спостерігати збоку, залишать.
в принципе логично а как считаете с теми кто "смокче с бюджета", силовики-военные-пенсы до 60ти?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1