Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 74767477747874797480 ... 14283>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:19

Slon_Nosov написав:Знайомий з перших днів доброволець. Вистачило на пару місяців, повернули з інсультом, відмовила половина тіла. Про тещо скакав на броні в броніку в довідці не написали, просто служив у частині номер такийто...
Допомоги від держави немає, жінка покинула. :(
Просто тиск великий у гіпертоніка для комісії не привід відмовити у службі...
Таке собі.. :evil:

Просто не буває. Якщо він проходив ВЛК то мали написати- пов'язано(не пов'язано) з проходженням військової служби. МСЕК на основі рішення ВЛК це пише в причину інвалідності.
Рекомендую ознайомитися
https://turbota.mil.gov.ua/dovidnyk-poranenogo
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:22

stm написав:Т.е. мои проблемы несмотря на много текста Вы решить не в состоянии. Спасибо )))

А які у Вас проблеми? Вважайте мене своїм умовним резервом. Тобто таким, який стане доступним за певних умов. Згоден, не дуже надійно, але як є.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:24

airmax78 написав:
  stm написав:Т.е. мои проблемы несмотря на много текста Вы решить не в состоянии. Спасибо )))

А які у Вас проблеми? Вважайте мене своїм умовним резервом. Тобто таким, який стане доступним за певних умов. Згоден, не дуже надійно, але як є.

Купила туфли на размер меньше и война продолжается. В указанных двух проблемах резерв вы так себе )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:41

unicdima написав:
  airmax78 написав:Я готуюсь. Вчусь керувати FPV. В діючу армію піду коли побачу позитивні зрушення щодо парітету у повітрі. Я не можу приїхати на фронт і бути похованим у вигляді фаршу в воронці від ФАБ1500, яку на мене безперешкодно скине кацапська су34. Бо хочеться ж вас захищати, а не просто промайнути у статистиці вбитих та поранених. Те в яких умовах воює зараз наша армія - це якийсь ад. Армія будь-якої країни НАТО в таких умовах вже б сдалась: повітря тотально за ворогом, перевага в живій силі - повністю за ворогом, перевага в артилерії та бронетехніці - також за ворогом, перевага в аеророзвідці та ударних дронах подекуди також вже за ворогом, перевага у РЕБі - за ворогом. На стратегічному рівні: вони по нас кожного дня десятками крилатих та баллістичних ракет (потужність залпу в десятках тон вибухівки), ми у відповідь десятком дронів (потужність в десятках кг вибухівки). Тобти вони нас бьют металевою кувалдою, ми їх у відповідь - мухобійкою. Будувати захисні споруди 2 роки було не на часі. Хоча б щось з переліченого вище зрушить з мертвої точки - і я долучусь до Вашого захисту.

Тобто ніколи.
ухилянти знайдуть тисячу причин, щоб не йти в армію, а паритету з російською армією в нас не буде ніколи.

На яку перемогу ви тоді надієтесь? чи, як завжди - на чудо?
А може Маск все таки прав?
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 03 кві, 2024 17:42, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:42

unicdima написав:
  Slon_Nosov написав:Знайомий з перших днів доброволець. Вистачило на пару місяців, повернули з інсультом, відмовила половина тіла. Про тещо скакав на броні в броніку в довідці не написали, просто служив у частині номер такийто...
Допомоги від держави немає, жінка покинула. :(
Просто тиск великий у гіпертоніка для комісії не привід відмовити у службі...
Таке собі.. :evil:

Просто не буває. Якщо він проходив ВЛК то мали написати- пов'язано(не пов'язано) з проходженням військової служби. МСЕК на основі рішення ВЛК це пише в причину інвалідності.
Рекомендую ознайомитися

Дякую. Підозрюю більшість війскових не знає своїх прав на лікування та компенсації.
Багатьом буде корисно.
Вчора заїзжав товарищ, зараз на реабілітації, отримав уламок у вісок, врачі скаазали оперувати не будуть так і залишиться в голові.
Slon_Nosov

Подякував: 1082 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:50

budivelnik написав:Як бачиш БУДЬ-ХТО міг скористатись описаною схемою і крім того що в абсолютній сумі міг витратити на 30% більше+в нього залишалась подушка після закінчення періоду працездатності, яка дозволяла йому не чекати пенсію.
Так от
Німці так як я описав - живуть все життя
А в Україні цим варіантом за останні 30 років незалежності скористалось від 5 до 10% населення..

Тепер зрозумів.
Німці могли ( і жили) краще що під совком(НДР жила краще ніж СРСР) , що під капіталізмом(ФРН)...а не тому що при владі був Коль чи Меркель....

Ні. З тобою не хочу.
Бо ти й досі не зрозумів різницю між Кіосакі і Бальцеровичем.
Це перший дає рецепти і в нього може "буть хто скористатися" (будь-який окремий індивід).
Чому вся маса індивидів не може скористатися --- ти не допетрив і не допетрили вже ніколи.

Тому і з'являються бальцеровичі, кейнси, фрідмени ... які дають рецепти можливі саме для ВСІХ (а не для окремого будь-кого).

А німці... вони б випередили навіть при канцлері песі Патроні...
З меркелями, колями тим паче.
Тому що є ще й і об'єктивні фактори сприяння розвитку країни, економіки, ринку.
Умови в ринку вже давно визначають регулятори ринку...
Невідіма рука давно вичерпала себе, як інструмент подальшого розвитку ринку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:51

Slon_Nosov написав:
  unicdima написав:Рекомендую ознайомитися

Дякую. Підозрюю більшість війскових не знає своїх прав на лікування та компенсації.
Багатьом буде корисно.
Вчора заїзжав товарищ, зараз на реабілітації, отримав уламок у вісок, врачі скаазали оперувати не будуть так і залишиться в голові.

У нас навіть начмед і начфін не знали про деякі виплати з цього переліку :D
цю ссилку має мати кожен військовий.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 17:53

airmax78 написав:
  stm написав:
  airmax78 написав:Виборці Зе, майте вже совість визнати: те що почалось 24.02.2022 - прямий результат трьох турів вашого голосування в 2019му році. Тічка.

Слишком легко. Вы тоже могли бы на первой линии меня защищать как Успих, но что-то мешает. Означает ли это что проблемы в моей жизни связанны с вашим поступком? Абсолютно законным, между прочим )
Но это как выкрутить ))) Успих недостаточно силен, вы вообще физически никак не участвуете в сдерживании. Но проблемы мои и только, несправедливо )))

Я готуюсь. Вчусь керувати FPV. В діючу армію піду коли побачу позитивні зрушення щодо парітету у повітрі. Я не можу приїхати на фронт і бути похованим у вигляді фаршу в воронці від ФАБ1500, яку на мене безперешкодно скине кацапська су34. Бо хочеться ж вас захищати, а не просто промайнути у статистиці вбитих та поранених. Те в яких умовах воює зараз наша армія - це якийсь ад. Армія будь-якої країни НАТО в таких умовах вже б сдалась: повітря тотально за ворогом, перевага в живій силі - повністю за ворогом, перевага в артилерії та бронетехніці - також за ворогом, перевага в аеророзвідці та ударних дронах подекуди також вже за ворогом, перевага у РЕБі - за ворогом. На стратегічному рівні: вони по нас кожного дня десятками крилатих та баллістичних ракет (потужність залпу в десятках тон вибухівки), ми у відповідь десятком дронів (потужність в десятках кг вибухівки). Тобти вони нас бьют металевою кувалдою, ми їх у відповідь - мухобійкою. Будувати захисні споруди 2 роки було не на часі. Хоча б щось з переліченого вище зрушить з мертвої точки - і я долучусь до Вашого захисту.

Ви коли пишите про свої майбутні перемоги , таке враження що "сходили під себе " від страха , який ви описали про переваги урусів.
Напевне у вас на піжамі "термінатор " написано . Такі до набережної ріки в рятувальних жилетах виходять на прогулянку .
ТХНЕ аж за монітор .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 18:05

Бастують, там теж на війну не хочуть
Сейчас все большее число солдат, в том числе религиозного происхождения, возвращаются с линии фронта в Газе и задаются вопросом, почему они должны рисковать своей жизнью ради меньшинства, которое получает огромные образовательные субсидии и вносит меньший вклад в экономику, чем другие части общества, и в основном не служит в армии.
Зображення
Востаннє редагувалось d44 в Сер 03 кві, 2024 18:08, всього редагувалось 2 разів.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2024 18:05

airmax78 написав:
  unicdima написав:
  airmax78 написав:Я готуюсь. Вчусь керувати FPV. В діючу армію піду коли побачу позитивні зрушення щодо парітету у повітрі. Я не можу приїхати на фронт і бути похованим у вигляді фаршу в воронці від ФАБ1500, яку на мене безперешкодно скине кацапська су34. Бо хочеться ж вас захищати, а не просто промайнути у статистиці вбитих та поранених. Те в яких умовах воює зараз наша армія - це якийсь ад. Армія будь-якої країни НАТО в таких умовах вже б сдалась: повітря тотально за ворогом, перевага в живій силі - повністю за ворогом, перевага в артилерії та бронетехніці - також за ворогом, перевага в аеророзвідці та ударних дронах подекуди також вже за ворогом, перевага у РЕБі - за ворогом. На стратегічному рівні: вони по нас кожного дня десятками крилатих та баллістичних ракет (потужність залпу в десятках тон вибухівки), ми у відповідь десятком дронів (потужність в десятках кг вибухівки). Тобти вони нас бьют металевою кувалдою, ми їх у відповідь - мухобійкою. Будувати захисні споруди 2 роки було не на часі. Хоча б щось з переліченого вище зрушить з мертвої точки - і я долучусь до Вашого захисту.

Тобто ніколи.
ухилянти знайдуть тисячу причин, щоб не йти в армію, а паритету з російською армією в нас не буде ніколи.

Чисельного - ніколи. Але якісний і технічний повинні бути обов'язково і нашим союзникам це забезпечити не так щоб і дуже важко. Але ніт. А в розміні живої сили ми приречені.

Це крапка в крапку що писав Бобуа.
Ще необзідхо добавити від Успіха чіткі контракти на 3,6,9,12 міс. в конкретне місце, конкретну ВЧ, із конткретною ВОС.
Від бажаючих не було би відбою (пішли б і лежачі).
Як писав колись аірмакс, черга була би від Софіївської площі (тільки не до ВП концептуального овноблоку КРЖН, а до рекрутингового центру ЗСУ)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 74767477747874797480 ... 14283>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему