Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 74907491749274937494 ... 14235>
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 13:32

Hotab написав:d44
Держава компенсує не більше, ніж здатна.
Банальну річ, чиї гроші у держави, повторювати нема сенсу.

хотаб, в тебе держава стоїть "понад усе", це не європейські цінності

навіть Кулеба в темі
https://www.facebook.com/watch/?v=208470124178525
Dmytro Kuleba: “Держава існує заради людини, а не навпаки. Тому права людини — понад усе. Давайте спільними зусиллями звільняти наше суспільство від насильства!
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 13:37

flyman написав:

хотаб, в тебе держава стоїть "понад усе", це не європейські цінності

Сформулюй європейські цінності в деталях. Хто в Європі має захищати державу? «Марсіани»? Бо свої громадяни - у них же європейські цінності. Так?
Давай на прикладі знайомої тобі Польщі в контексті
1. Організація військового обліку
2. Проходження служби
3. Резервісти
4. Мобілізація якщо що.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 13:41

Тут не про гроші. Розмова тут завжди йде що "громадянин винен". Держава не впоралася, але свою нездатність скидує на умовно "ухилянтів". Держава та державний апарт живі здорові, живуть звичайним життям навіть жирніше, а громадянин вмирає, втрачає майно. Умовний "ухилянт" після цього має повне (на жаль тільки теоретичне) право послати державу на йух. Тому звинуватувати його в небажанні лізти в окоп та казати що це його обов'язок якось тупо та примітивно. Успіх красава, чесно сказав
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:00

d44 написав:
  Bobua написав:Все що маєте нині -- це все завдяки державі.
Якби не держава, то при окупації відібрали би нерухомість, гроші, здоров`я (перша нирка і частини печінки) та життя (у “шторр зет” чи разом з другою ниркою, серцем і т.п.)

Отже, при депортації, потрібно віддати це все Україні (органи можна грошима, які були виведені за кордон до початку повномасштабки, але це ж мають бути сотні тисяч$...)
А Україна спробує купити на те все нових громадян. Здатних воювати...
А як Ви вважаєте, родичі цивільних які загинули, які втратили все майно, теріторії яких окуповані,або просто знищена вся можливість для життя де люди вимушен виїхати. Ті у кого поломане все життя. Вони мають право пред'явити пертензії державі, війсковим, або ментам, бо всі свої негаразди вони отримали тому що держава не виконала свої обов'язки? Але по вашому виходить що тільки громадян винні державі. А держава обов'язки не виконала - ну "нє получілося", давайте ви самі.

Не мають.
Незалежно де і серед кого жили.
І навіть якщо внесли свій пропорційний вклад у захист (а найчастіше -- це не так...) -- теж не мають.

Бо без держави було би стократ гірше. От як ГолодоМор 1932-33рр.

Держава просто дає можливість відбиватись не від усіх 8мрлд решти землян, а лише на фронті.
Якщо завтра збудуться мрії ухилянтів (поліції, пожежних, швидких в тилу не стане взагалі, банки заберуть собі всі ваші гроші, а вулицями керуватимуть банди...) -- отоді аж кажіть, що держави нема. І обурюйтесь якщо військові загребуть на машину і на фронт як у Кореї.
Хоча навіть сам факт, що фронт і тоді буде -- означатиме, що держава і далі виконує частину своїх обов`язків...

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:Якби такі умови раптом узаконили -- погодитесь?
те кто бегут через тису по моему вам уже дали ответ.

Не дали.
Вони не передали Україні майно, гроші й додаткову плату за врятоване життя...
Bobua

Подякував: 118 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:03

Bobua написав:Не дали.
Вони не передали Україні майно, гроші й додаткову плату за врятоване життя..
а до этого 30 лет налоги за что платились, чтобы жирные полковники не похудели?

то есть по итогу воюем за чьё-то майно и если его отдать можно стать свободным? спасибо хоть честно сказали. В=вещизм. А я было думал за права и свободы. Лично вам какого майна не хватает? Зачем государству брошенные в сёлах халупы. Или вы думали у всех дома с бассейнами в Киеве/Трускавце. Так они откупятся. Бегут как раз те у кого ничего нет. кому терять нечего. Вы много видели богатых людей на фронте (p.s. 100куе я богатством не считаю). Вот и задайте себе вопрос чьи богатства вы в 1ю очередь защищаете. Неужели мои?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 04 кві, 2024 14:29, всього редагувалось 8 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:05

D44, давайте ми спільноту зменшимо до 5 домогосподарств. Для розуміння.
Ви , я , Віталій , Успіх, Боб домовились разом обороняти наше мініпоселення від зовнішніх атак.
Обороняли, але у мене загинув син, а в вас згоріла хата.
Якщо ми щось створили (фонд) на такий випадок, то ми можемо домовитись компенсувати хоча б грошима.
Але в будь якому разі, якщо трапилось так, то що «розходимось, така схема несправедлива, не будемо себе захищати». Так?

спасибо хоть честно сказали. В=вещизм. А я было думал за права и свободы.

Только война требует либо рук , держащих оружие, либо денег (и то, и то)
За 2 кг свободы оружие и бетон у Ковальской для ДОТ не покупается. За хату - да.

Вот и задайте себе вопрос чьи богатства вы в 1ю очередь защищаете. Неужели мои?

Да. Статистически ты (наверное) в верхней половине жителей Украины по состоятельности. Твои, чьи же еще.

100куе я богатством не считаю

Тогда наверное и на ракеты ПВО их отдать не жалко..
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 04 кві, 2024 14:20, всього редагувалось 4 разів.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:Бо без держави було би стократ гірше. От як ГолодоМор 1932-33рр.
Це як раз і робилося державою, державним апаратом. Глупо казати що то була окупаційна держава а все робили єврєї. Це була правова, законно обрана, признана у світі влада.
d44

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:29

d44 написав:
  Bobua написав:Бо без держави було би стократ гірше. От як ГолодоМор 1932-33рр.
Це як раз і робилося державою, державним апаратом. Глупо казати що то була окупаційна держава а все робили єврєї. Це була правова, законно обрана, признана у світі влада.

То була окупаційна держава. Визнана у світі - так. В 20му сторіччі світ готовий був визнавати багато злочинів. Але "законно обрана", "правова" - не смішіть.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:D44, давайте ми спільноту зменшимо до 5 домогосподарств. Для розуміння.
Ви , я , Віталій , Успіх, Боб домовились разом обороняти наше мініпоселення від зовнішніх атак.
Якщо ми щось створили (фонд) на такий випадок, то ми можемо домовитись компенсувати хоча б грошима.
Але в будь якому разі, якщо трапилось так, то що «розходимось, така схема несправедлива, не будемо себе захищати». Так?
Ви так пишите наче у нас христіянське поселення з мудрим пастором де все робиться на авторітеті та совісті. Або навпаки, суворий шеріф з рейнджерами, які день ніч на посту, індіянців кровожерливих відстрілюють а ми їх годуємо. А в нашому поселенії голова ради з кумом поліціянтом, та невісткою ветеренаршою нас двох послали оборонятися, а потім ще й фондом роспоряджаються, то "###сь воно коньом". Я не хочу бути тут та мати справу з тим непотрібом. Нічого мені казати що я їм винен.
d44

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2024 14:35

Hotab написав:D44, давайте ми спільноту зменшимо до 5 домогосподарств. Для розуміння.

Если вспомнить историю (той же Украины) -- да, оно примерно так и происходило: повоевали-повоевали какое-то время -- глядь, а оно и не воюется что-то нифига. -- "разошлись"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 74907491749274937494 ... 14235>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: unicdima і 1 гість