Примусову евакуацію північної частини харківського району планує оголосити ОВА
Синєгубов каже, що розглядатимуть питання евакуацію тих населених пунктів, які почати обстрілювати останнім часом, мова зайшла і про Богодухівський район. ㅤ
Дисертація з 2-3 речень?) «Хто чухає за вушком і називає «унікальний», той хороший. Такому в ТЦК не треба. Хто в очі правду насипає … «))) Доречі про «борг перед державою, винен /не винен… , на мене не тратили..» Є ще така неприємна річ, як діти загиблих військових, яких надалі утримує держава. Бо самі вони не заробляють, а їсти, вчитись треба. Тут хоча б це оці всі вумніки «меня учил ссср, а вклады сгорели» розуміють? Теж не треба на це платити податки ? Вони загинули не за домашніх хомʼяків, які державі нічого не винні?
Так все це і є інфо для дисертації
Тут навіть на декілька вистачить, якщо тему розвинути
detroytred вас можна запросити в цікавий діалог? Ви 100% бюджетник були і є (зараз пенсія). Звідки мають взятись гроші для вас, якщо людина каже «я нічого нікому не винна, інститут платний був, аналізи платні і тд)»?? Досить вам вже з тими куртками)вас тому і тикають палкою, що ви смішно фиркаєте))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 07 кві, 2024 17:43, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Примусову евакуацію північної частини харківського району планує оголосити ОВА
Синєгубов каже, що розглядатимуть питання евакуацію тих населених пунктів, які почати обстрілювати останнім часом, мова зайшла і про Богодухівський район. ㅤ
Hotab написав:detroytred вас можна запросити в цікавий діалог? Ви 100% бюджетник були і є (зараз пенсія). Звідки мають взятись гроші для вас, якщо людина каже «я нічого нікому не винна, інститут платний був, аналізи платні і тд)»??
Бетон написав:Примусову евакуацію північної частини харківського району планує оголосити ОВА
Давай посилання, штангіст
Скоро будет на всех каналах. Вы не заметили что там ракеты летят, потом тишина, ждут пока приедут скорые и спасатели и запускают ещё 2-3 ракеты. В Запорожье схожая тактика.
Давай посилання, штангіст
Скоро будет на всех каналах. Вы не заметили что там ракеты летят, потом тишина, ждут пока приедут скорые и спасатели и запускают ещё 2-3 ракеты. В Запорожье схожая тактика.
А навіщо ви мені вже це розказуете ? Я все це знаю
За словами людей, які обговорювали це з Трампом або його радниками та говорили на умовах анонімності, оскільки ці розмови були конфіденційними, пропозиція Трампа полягає в тому, щоб підштовхнути Україну до передачі Криму та прикордонного регіону Донбасу Росії.
Експрезидент США нібито заявив, що, на його думку, і Росія, і Україна "хочуть зберегти обличчя, хочуть знайти вихід", і що люди в деяких частинах України "погодилися б бути частиною Росії", стверджує джерело WP.
От і весь план Трампа - віддайте Росії терріторії, а ми вас, може, якось, колись, захистимо
проблема, що коли дехто, отримавши владу, починає нею зловживати - вона є всюди. це не підстава забирати цю владу в інших, але люди мають розуміти, що вони теж несуть відповідальність за свої дії.
десь було написано, що хлопчина чинив опір. комусь це не сподобалося. коли зрозуміли, що втрапили в халепу, спробували вирішати як вміють - кінці у воду, хлопчину звільнили - хоча знову ж таки по хамські - незрозуміло де.
подивимось на висновки. такі випадки звісно кидають шальки на терези тих, хто каже про незаконність дій ТЦК.
Shaman написав:проблема, що коли дехто, отримавши владу, починає нею зловживати - вона є всюди. це не підстава забирати цю владу в інших, але люди мають розуміти, що вони теж несуть відповідальність за свої дії.
100% згідний, але виникає проблема, що зловживати починають ті, кого наділяють правами боротися зі зловживаннями...