Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.
Всё очень плохо.
Может дело в осокорках, не знаю
В,Варшаве такой 250 куе. Разница- пропасть просто
Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта. Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.
Этот дуплекс 2 недели назад продали за 70 куе. На ручки получили 54 куе. Себестоимость 90.
Всё очень плохо.
Виглядає симпатично. Незрозуміле одне - навіщо така щильність забудови? Ніби це не Осокорки, а французська Рівьера або Анатлія Акурта. Київським девелоперам потрібно усвідомити, що щильність забудови в Україні повинна бути така сама як щильність населення. Тобто на цьому участку на Осокорках повинно бути в 2.5 рази менше дуплексів ніж вони набудували.
Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт
Всё очень плохо.
Будував звісно ж не я, але принцип такий: вы купуєте ділянку, ділете її на частини та будуєте зблоковані будинки: дві, три і більше частин з відповідними границями ділянок. Ніхто ділянки на шару не дає, все купується за власний кошт
Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
статья не про обвал цен, а про изуродование города
А проти чого тут боремось? Фасад нової будівлі ніби відтворює фасад старої. Кількість поверхів та сама. То що не так? Краще чергова заброшка нехай залишається на Андріївському?
статья не про обвал цен, а про изуродование города
Я розмовляв на днях з знайомим, який має архітектурну освіту. З точки зору архітектури, виявляється, райони ДВРЗ і Стара Дарниця, мають свій стильний простір, своє обличчя. Тому що їх не встигли спотворити 25-поверховими суперхрущами.
повністю з ним згоден, замість обслуговування і розвитку метро/мостів.... - з 2014 влаштували просто хаотичну забудову. Тепер на жаль не можу назвати Київ зручним для проживання містом, сподіваюсь з іншими станціями метро все буде в порядку
airmax78 написав:Це зрозуміло. Але коли прийде усвідомлення того, що на ділянці в 3 сотки будувати дуплекс не варто, бо не куплять, що участок потрібно збільшити удвічі - то й ціна участка зменшиться - інакше він буде нікому не потрібний. Ми можемо дозволити собі жити не у надщильній забудові. В нас найгірша демографія в світі та найбільший відтік населення. Час заборонити будівництво мордорів, навігаторів, медових і т.п. (надщільне малоповерхове будіництво само відімре).
??? Ви вийшли з секти Первого?
Я в жодній секті не перебуваю. Просто коли населення Києва швидко росло за рахунок міграції з регіонів - я цю лайнозабудову ще міг зрозуміти. Не прийняти, але хоча б зрозуміти чому так. Але зараз ситуація докорінно змінилась. Київ має стати привабливим містом, і в першу чергу через якість проживання. Я за те, щоб Київ забудовувся новими Рибальськими та Файна Таунами, а нє вот ето вот всьо.
airmax78 , ти ж маєш розуміти, що навіть в тій опі сотка землі мабуть 5 куів коштує. Додай кожному по 3 сотки до дуплекса, хто захоче доплатити 15 куїав? Ні, хтось точно захоче. Я саме так і хочу собі, не 1-2 сотки , а 3-5 … Але ж забудовники жорстко конкурують , тому землі дають мінімум.,
В Варшаві, наприклад, висотність невелика біля 5 поверхів. За рахунок цього, нежитлові фонди пусті. Щоб випити каву треба їхати. Пробки в двічі більші, ніж в Києві. В Києві тіж відстані я проїжджаю вдвічі швидше.
В чому зручність малоповерхової забудови? В тому що вона росте не вертикально, а по площі? Так їздити треба більше