Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 75847585758675877588 ... 14502>
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:21

Banderlog написав:
  Bobua написав:

якщо одні люди ухвалили рішення воювати за свою країну, а інші не можуть взяти на себе відповідальність, сидячи в тилу, ухвалити необхідні рішення, то боюся, що військові можуть подумати, що їх зрадили, – попереджає експерт. – А соціальні наслідки такого страшно собі уявити".

...

які тут можуть бути соціальні наслідки? Армія майданити не буде.
Авторитети ,які могли це провернути ,в лондоні тужать за батьківщиною :lol:
Сімейні пєси украдене щастє тож відкладаються на потом :lol: і то лише якщо вернуться "михайли", але в нас зара основна маса тих кого загребли "миколи задорожні" , які там пєси можуть бути дома? Тихе бухання в геделиках... а в случай чого державні суди з жінками одберуть нажите :lol:

Не буде...

А буде “стояти на смерть”, якщо думатиме, що її зрадили...?

Примат написав:
  Bobua написав:Але пішля арештів вод.прав, машин, рахунків, нерухомостей -- вже буде не так весело і розважально.

для влади чи громадян?

Громадянами називаєте елоїв, які бояться навіть за 8середн.зарплат виконати свої громадянські обов`язки...?

Hotab написав:Bobua

взагалі стоїть питання – чи існуватиме країна,

Ухилянти кажуть «це ми так нагібаєм палітікав» (від страху будь-яка дурь ллється)

Звучить достобіса героїчно!
Але як би це спрямувати у правильне русло??
А якщо, напр., формувати у тер.громадах двопалатні ради? Крім виборних -- ще додаткову палату з реал.УБД (багато міс на нулях, або поранення на фронті). Суто для затверження рішень першої палати.
Тут одразу вбиваємо купу зайців:
1) убд насолоджується “нагинанням політиків”,
2) першій палаті треба готувати зрозумілі пояснення своїх рішень і відмовлятись від корупції,
3) скорочення витрат і марнотратства,
4) любителі “нагинання політиків” масово ломляться у військо по посвідчення УБД. :mrgreen:

mephala написав:
  Bobua написав:відправити всю-всю владу в окопи. При цьому, навіть не намагаються пояснити, а як же ж країна має жити без влади під час війни...

в своєму перекручуванні забріхуватися ж не потрібно.
мова йде лише тільки про М25-60 а не вся влада в окопи.

Скільки це в числах? 73% влади, чи більше??
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:24

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

меня "железный занавес" уже не беспокоит.

А что вас беспокоит?
Вы уже выехали?
Вы чего хотите по финалу этой войны? Вы что-то делаете для положительного результата войны для нашей страны? Что именно? Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство?

Я не знаю кто безуглая. Тут о ней вспоминают, но я не знаю ее должность и ее речи не особо читаю

Что у вас за странная манера на личности переходить?
Да и сами вопросы... Вы меня неправильно не поймите, но что вы делали во время ВП в Нигере? -- Помощь армии? Работа официально? Донаты? Волонтерство?

Нормальная манера. Надо же понимать с чем имеешь дело. Со шлаком, или с гражданином страны.
Пойму вас правильно, но после моих ответов вы же как джентльмен ответите на мои вопросы. Да? :mrgreen:
1. В Нигере не был ни разу. В других странах Африки был и не раз.
2. Во время 2 лет ВП: один год был в СОУ (сили оборони України) , второй год официально трудоустроен в Украине, налоги 18+1.5%
3. Донаты - да. Суммы правда ДО 1000 грн, но у меня ПДФО от 1 до 2 килоевро, и максимальновозможный в этой стране ЄСВ. Всякие мелкие подачки (до 1000 грн) знакомым херсонцам (есть реально потерявшие ВСЕ) в счет не беру. Там порой нечего надеть людям.
4. Волонтерить некогда. Постановка трутней форума в коленно-локтевую позицию идет за волонтерство?

Ну, местами нормальный диалог получается. Но иногда да -- эти личные выпады...

Ну с Виталией уже не получается. Он именно трутень этой страны.
Думает тут «обиды», но нет. Это принципиальное отношение к шлаку, другого не бывает к ним.

>>> 1. В Нигере не был ни разу. В других странах Африки был и не раз.
Ну т.е. рядом были? -- т.е. ситуация +- аналогичная (за вычетом строчки в паспорте -- но тот такэ) теперешней...

>>> 2/3/4
-- c "этой страной" все понятно, но я же про другую спрашивал...
А так-то тоже все +- так же: официальная работа, донаты на рабочие же сборы: то на шины то на геренаторы то на прицелы....
Но если "автоштрафы" введут -- счета придется закрывать :oops:

Но в принципе можно не продолжать: ваше мнение "человек -- для государства" я услышал -- у меня мнение иное "государство -- для человека".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:30

_hunter
Ну т.е. рядом были? -- т.е. ситуация +- аналогичная (за вычетом строчки в паспорте -- но тот такэ) теперешней...

О чем вы вообще? Аналогичная с кем ситуация? Вы на какую страну работаете? Чей бюджет пополняете? Свою воюющую?

c "этой страной" все понятно, но я же про другую спрашивал...

Какая другая страна вас интересует, и почему она интересует?
Ваша тушка физически где сейчас? Куда она платит? Своей армии помогает?

для государства" я услышал -- у меня мнение иное "государство -- для человека".

Так «государство» как раз и помирает на поле боя за вашу безопасность. А вы для него?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 кві, 2024 15:34, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:32

Bobua написав:любителі “нагинання політиків” масово ломляться у військо по посвідчення УБД.
и там борцов с системой хоронят под авдеевкой. Удобно.

Вы как будто не понимаете. Есть люди внутри системы (политики, тыловые военные, силовики, циркачи, марафонцы, военные пенсы) и вне её. Система предлагает для самосохранения, чтобы воевали только те кто вне её. Вы предлагаете сделать убд пропуском в систему. А воевать тогда кому? все убдшники прикроются корочкой в вашей 2й палате (1я кстати никуда не девается).

По сути вы предлагаете расширить перечень 1го сорта за счёт убдшников. Какую проблему это решает, хотаб к военной пенсии получит кресло местного депутата? кормить 2ю палату трамп будет?

все кто на фронте и в тылу не под бронью - вне системы. Этими фигурами и будут решать все вопросы. Вся суть новых законопроектов одним дать бронь, другим окоп, третьим возможность откупиться.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:53

О чем вы вообще? Аналогичная с кем ситуация? Вы на какую страну работаете? Чей бюджет пополняете? Свою воюющую?

Так «государство» как раз и помирает на поле боя за вашу безопасность. А вы для него?

>>> О чем вы вообще? Аналогичная с кем ситуация?
Я же, вроде, понятно написал... -- у вас с Нигером и у меня с Украиной. Судьба Нигера во время ихнего Переворота, как я понимаю, вас не сильно заботило -- хотя в соседней стране вы находились...

>>> Какая другая страна вас интересует, и почему она интересует?
Ровно в том же сообщении написанно: Нигер. Почему -- ровно потому же что и вас интересует мой вклад в судьбу Украины.

>>> Так «государство» как раз и помирает на поле боя за вашу безопасность.
Знов за рыбу грощи? -- в таком случае Нигерийцы за вашу безопасность помирали...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 15:59

_hunter написав:

Я же, вроде, понятно написал... -- у вас с Нигером и у меня с Украиной. Судьба Нигера во время ихнего Переворота, как я понимаю, вас не сильно заботило -- хотя в соседней стране вы находились...

Ровно в том же сообщении написанно: Нигер. Почему -- ровно потому же что и вас интересует мой вклад в судьбу Украины.

Знов за рыбу грощи? -- в таком случае Нигерийцы за вашу безопасность помирали...

Я дивлюсь ви погано сприймаєте українську. Треба російською?
Я не був в Нігері , не громадянин цієї держави, не плачу туди податки.
Ви громадянин якої країни? Ви в якій знаходитесь? Куди платите податки?
Якщо у вас так само до України , як у мене до Нігеру, жодного звʼязку (не громадянин, не знаходитесь, не платите туди податки), то що ви робите тут на форумі , і яка вам справа до України?
Крім підбурювання і зриву мобілізації чужої вам країни - який інтерес?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 16:26

Hotab написав:
  _hunter написав:

Я дивлюсь ви погано сприймаєте українську. Треба російською?
Я не був в Нігері , не громадянин цієї держави, не плачу туди податки.
Ви громадянин якої країни? Ви в якій знаходитесь? Куди платите податки?
Якщо у вас так само до України , як у мене до Нігеру, жодного звʼязку (не громадянин, не знаходитесь, не платите туди податки), то що ви робите тут на форумі , і яка вам справа до України?
Крім підбурювання і зриву мобілізації чужої вам країни - який інтерес?

И снова вы невнимательно читаете: я же в том посте "черным по белому" написал -- "кроме одной строчки в паспорте".
Вы эту строчку считаете очено важной? -- ваше право. Но вы почему-то считаете, что и все остальные люди на этом шарике должны так считать :roll:
Куда плачу налоги -- я тоже писал. Вы снова пропустили?
Какое дело? -- родился я там :)
А насчет срывов -- не валите с больной головы на здоровую -- с этими срывами тцк-шники сами прекрасно справляются :lol:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 16:28

Bobua написав:

Не буде...

а зара для чого буде стояти на смерть?
Для виплати родині 15 млн? Так не всі в таких теплих стосунках з рідними.
Інститут сімї мяко кажучи порушений.
Де ви бачите точку опори для не ілоя?
Яка винагорода ?
Царство небесне? Церкву теж розшатали.
Шо там іще? свєтлоє будещєє? Нема.
За честь і славу? Воно трималось на репутації РОДУ
я вмру, но правнуки за то будуть селом з кріпаками володіти. Де ви бачили патріархів зара? Мужики з дітьми контакту не мають не то шо з родом.
Чим мотивувати будем потертого соракарічного дядька шоб насмерть? https://youtu.be/W_pJ3O7s5gQ?si=ZEXZcbCDJVB0RJ8u
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 16:33

Banderlog написав:
  Bobua написав:

Не буде...

а зара для чого буде стояти на смерть?
Для виплати родині 15 млн? Так не всі в таких теплих стосунках з рідними.
Інститут сімї мяко кажучи порушений.
Де ви бачите точку опори для не ілоя?
Яка винагорода ?
Царство небесне? Церкву теж розшатали.
Шо там іще? свєтлоє будещєє? Нема.
За честь і славу? Воно трималось на репутації РОДУ
я вмру, но правнуки за то будуть селом з кріпаками володіти. Де ви бачили патріархів зара? Мужики з дітьми контакту не мають не то шо з родом.
Чим мотивувати будем потертого соракарічного дядька шоб насмерть? https://youtu.be/W_pJ3O7s5gQ?si=ZEXZcbCDJVB0RJ8u

Поки було тепло на дворі, здебільшого бачу жінки самі собі роблять свято - поки чоловік в зсу і заробляє,жіночка спокійно відпочиває і тим паче доказує що оренда дорога проте працювати не поспішає.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 10 кві, 2024 16:34

Повістка буде вважатися врученою, навіть якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично нічого не отримав, – юридично судова газета.

ТЦК зможе ініціювати стосовно ухилянта відповідні обмеження.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 75847585758675877588 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор