Екснардеп Мосійчук та російські канали публікують відео сильного прильоту по Трипільскій ТЕС в Київській області https://t.me/oko18_channel/8426
статья на титульной странице. то есть подаётся как топ-новость.
Російські атаки на Україну Стоук боїться, що армія наближається до перелому Київ у найбільш крихкий момент за два роки війни, кажуть чиновники Виникає ризик силового розвалу України, російського прориву
Страшенна нестача боєприпасів і живої сили на фронті протяжністю 1200 кілометрів (930 миль) і прогалини в протиповітряній обороні свідчать про те, що Україна перебуває в найбільш крихкому моменті за понад два роки війни, за словами західних чиновників, які знають ситуацію.
Бетон написав:Ты реально будешь носить военное свидетельство? Просто интересно, где?
Вам запропонують додаток «є-ухилянт». Ви взагалі не про те печетесь. Будь-які проблеми у вас можуть виникнути якщо ви будете (спланували) петлять. Якщо у вас все прозоро (ви поновили дані, хоч ніжками сходили, хоч в додатку це зробили) , то вам нічого не буде загрожувати. Всі стони «а що, якщо я…», «а от може бути отак, а я..» - це все у тих, хто хоче знайти проблеми собі, ховаючись, зарані налаштувавшись на хвилю «спіймай мене, а я пограю з тобою». Гравців дійсно відтрахають як свиней 118 кілограмових.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 20:57, всього редагувалось 1 раз.
Відома українська травесті-діва Монро розповіла, як вона ходила в ТЦК і проходила військово-лікарську комісію. «Це все було потрібно для документів. У 45 років мені необхідно було вклеїти в паспорт нове фото або отримати id-картку, і я задумала заразом змінити прізвище на Монро. Чому не зробила цього раніше — не знаю, думки такі були. Далі вирішила, що потрібно всі свої документи оформити юридично грамотно, щоб до мене не було ніяких запитань. Це почалося влітку минулого року і закінчилося на початку нинішнього. Мав місце дуже довгий процес, постійно ходила, доносила якісь папери. Спостерігалися і деякі бюрократичні моменти, але мені не складно було. І плюс вийшла нарешті зі своєї бульбашки в реальний світ, побачила, як це відбувається, як люди живуть, хто приходить, як ставляться працівники. Я спеціально сиділа в чергах, щоб усе для себе фіксувати. І, чесно зізнаюся, була вражена різницею між історіями, які ширяться інтернетом, та реальністю, яку побачила. Нікого не пакували при мені. Звісно, різні ситуації бувають, як і різні люди — в будь-якій сфері», — зізналася вона
Відома українська травесті-діва Монро розповіла, як вона ходила в ТЦК і проходила військово-лікарську комісію. «Це все було потрібно для документів. У 45 років мені необхідно було вклеїти в паспорт нове фото або отримати id-картку, і я задумала заразом змінити прізвище на Монро. Чому не зробила цього раніше — не знаю, думки такі були. Далі вирішила, що потрібно всі свої документи оформити юридично грамотно, щоб до мене не було ніяких запитань. Це почалося влітку минулого року і закінчилося на початку нинішнього. Мав місце дуже довгий процес, постійно ходила, доносила якісь папери. Спостерігалися і деякі бюрократичні моменти, але мені не складно було. І плюс вийшла нарешті зі своєї бульбашки в реальний світ, побачила, як це відбувається, як люди живуть, хто приходить, як ставляться працівники. Я спеціально сиділа в чергах, щоб усе для себе фіксувати. І, чесно зізнаюся, була вражена різницею між історіями, які ширяться інтернетом, та реальністю, яку побачила. Нікого не пакували при мені. Звісно, різні ситуації бувають, як і різні люди — в будь-якій сфері», — зізналася вона
Гигиги... Шах і мат елоям-скигліям.
Нюанс. Експеримент неточний)) Для того щоб отримати, побачити таку різницю мабуть потрібно бути отією дівою.
Або Бутусовим)) Той каже, що йому відмовляють, бо не хочуть мати проблем. Від такого нього.
Бобуа, у Вас, на мій погляд, якась хибна тактика. Ви намагаєтеся докоряти елоям (нехай елоям, якщо у Вас таке визначення), що вони елої. Вони стали елоями (причини неважливі), їх влаштовує бути такими, а Ви їм докоряєте. І чого очікуєте?
после твоей лжи о том, что мой прогноз (помощь до конца года) был не про сша.
Давай пруфец, разберемся во лжи. Дело не в том, что мои слова для тебя, а в поносном качестве «прогнозов» здесь от тебя. Ни один! Как можно так ляпать помелом, чтобы просто ни один!
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 21:17, всього редагувалось 1 раз.
Xenon написав:З урахуванням що відбувається в Стрию
А можно краткий ликбез по Стрыю? Не ну я прочитал что ударили по подземному хранилищу уже несколько раз - вот какой вопрос возникает - Раша бьет по своему же газу что течет в Европу что ли?
Мобілізація 18-річних — це питання часу, — військові в інтерв'ю Le Figaro
Зазначається, що зараз середній вік військовослужбовця в Україні — 42 роки.
До речі, очільник фонду «Повернись живим» Чмут також заявив, що мобілізаційний вік в Україні мають знизити — хоча б до 20 років. Але на даний момент кількість чоловіків віком 20-30 років є найменшою в історії України. Зараз в Україні 40-річних чоловіків у 2 рази більше, ніж 20-річних.
АндрейМ написав:Жінки користуються правами безкоштовно. У них немає зобов'язання бути "справжніми" жінками. Вони можуть не народжувати, не куховарити, вони можуть бути ким завгодно. Вони собі це право навіть не виборювали, а ідіоти чоловіки навіть не спромоглися поміняти суспільний договір і зробити себе людьми в Україні, а не гендерним стереотипом.
Я бы сейчас на месте женщин орал бы самый первый "свободу мужчинам". Но это на месте умных. Которые понимают что выбивая на одной блестящей стороне медали фразу "мужчина-защитник" на другой автоматически выбивается "а женщинам- Kindern-Kirchen-Kuchen", просто эту сторону пока не видно потому что монета пока лежит первой стороной вверх, потом перевернется и они с этого еще офигеют.
Xenon написав:З урахуванням що відбувається в Стрию
А можно краткий ликбез по Стрыю? Не ну я прочитал что ударили по подземному хранилищу уже несколько раз - вот какой вопрос возникает - Раша бьет по своему же газу что течет в Европу что ли?
Головне питання, чому після "Стрия" газ досі тече в Європу?