Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76087609761076117612 ... 15172>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 19:34

pesikot написав:
  Xenon написав:
рф для удару по Трипільській ТЕС використала найновіші ракети Х-69 і це гірше за «Кинджал».

Дальність пуску ракет склала близько 400 км. Головна особливість – можливість наднизького польоту на висоті у 20 метрів.

Даже российские источники указывают дальность этой ракеты 290 км

Но когда тебя интересовали факты, главное, побольше накинуть

Читай ссылку, там для таких как ты написано

При цьому, за отриманою додатковою інформацією, дальність пуску ракет склала близько 400 км. Цей параметр перевищує відомі оцінки дальності Х-69 у 300 км, як чергової ітерації Х-59МК2.
Востаннє редагувалось Xenon в Чет 11 кві, 2024 19:35, всього редагувалось 1 раз.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 20:27

Екснардеп Мосійчук та російські канали публікують відео сильного прильоту по Трипільскій ТЕС в Київській області
https://t.me/oko18_channel/8426

статья на титульной странице. то есть подаётся как топ-новость.
Російські атаки на Україну Стоук боїться, що армія наближається до перелому
Київ у найбільш крихкий момент за два роки війни, кажуть чиновники
Виникає ризик силового розвалу України, російського прориву

Страшенна нестача боєприпасів і живої сили на фронті протяжністю 1200 кілометрів (930 миль) і прогалини в протиповітряній обороні свідчать про те, що Україна перебуває в найбільш крихкому моменті за понад два роки війни, за словами західних чиновників, які знають ситуацію.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... age-europe

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 11 кві, 2024 20:49, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 20:53

Бетон написав:Ты реально будешь носить военное свидетельство? Просто интересно, где?

Вам запропонують додаток «є-ухилянт». Ви взагалі не про те печетесь.
Будь-які проблеми у вас можуть виникнути якщо ви будете (спланували) петлять.
Якщо у вас все прозоро (ви поновили дані, хоч ніжками сходили, хоч в додатку це зробили) , то вам нічого не буде загрожувати.
Всі стони «а що, якщо я…», «а от може бути отак, а я..» - це все у тих, хто хоче знайти проблеми собі, ховаючись, зарані налаштувавшись на хвилю «спіймай мене, а я пограю з тобою». Гравців дійсно відтрахають як свиней 118 кілограмових.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 20:57, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 20:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Відома українська травесті-діва Монро розповіла, як вона ходила в ТЦК і проходила військово-лікарську комісію.
«Це все було потрібно для документів. У 45 років мені необхідно було вклеїти в паспорт нове фото або отримати id-картку, і я задумала заразом змінити прізвище на Монро. Чому не зробила цього раніше — не знаю, думки такі були. Далі вирішила, що потрібно всі свої документи оформити юридично грамотно, щоб до мене не було ніяких запитань. Це почалося влітку минулого року і закінчилося на початку нинішнього. Мав місце дуже довгий процес, постійно ходила, доносила якісь папери. Спостерігалися і деякі бюрократичні моменти, але мені не складно було. І плюс вийшла нарешті зі своєї бульбашки в реальний світ, побачила, як це відбувається, як люди живуть, хто приходить, як ставляться працівники. Я спеціально сиділа в чергах, щоб усе для себе фіксувати. І, чесно зізнаюся, була вражена різницею між історіями, які ширяться інтернетом, та реальністю, яку побачила. Нікого не пакували при мені. Звісно, різні ситуації бувають, як і різні люди — в будь-якій сфері», — зізналася вона

Гигиги...
Шах і мат елоям-скигліям. :)
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:03

Bobua написав:
Відома українська травесті-діва Монро розповіла, як вона ходила в ТЦК і проходила військово-лікарську комісію.
«Це все було потрібно для документів. У 45 років мені необхідно було вклеїти в паспорт нове фото або отримати id-картку, і я задумала заразом змінити прізвище на Монро. Чому не зробила цього раніше — не знаю, думки такі були. Далі вирішила, що потрібно всі свої документи оформити юридично грамотно, щоб до мене не було ніяких запитань. Це почалося влітку минулого року і закінчилося на початку нинішнього. Мав місце дуже довгий процес, постійно ходила, доносила якісь папери. Спостерігалися і деякі бюрократичні моменти, але мені не складно було. І плюс вийшла нарешті зі своєї бульбашки в реальний світ, побачила, як це відбувається, як люди живуть, хто приходить, як ставляться працівники. Я спеціально сиділа в чергах, щоб усе для себе фіксувати. І, чесно зізнаюся, була вражена різницею між історіями, які ширяться інтернетом, та реальністю, яку побачила. Нікого не пакували при мені. Звісно, різні ситуації бувають, як і різні люди — в будь-якій сфері», — зізналася вона

Гигиги...
Шах і мат елоям-скигліям. :)

Нюанс. Експеримент неточний))
Для того щоб отримати, побачити таку різницю мабуть потрібно бути отією дівою.

Або Бутусовим))
Той каже, що йому відмовляють, бо не хочуть мати проблем. Від такого нього.

Бобуа, у Вас, на мій погляд, якась хибна тактика. Ви намагаєтеся докоряти елоям (нехай елоям, якщо у Вас таке визначення), що вони елої.
Вони стали елоями (причини неважливі), їх влаштовує бути такими, а Ви їм докоряєте.
І чого очікуєте?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:04

vitaliiangel
А что, война закончилась до выборов Путина или сразу после них ?

Ну мы видим, как всё "закончилось"
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:05

vitaliiangel

после твоей лжи о том, что мой прогноз (помощь до конца года) был не про сша.

Давай пруфец, разберемся во лжи.
Дело не в том, что мои слова для тебя, а в поносном качестве «прогнозов» здесь от тебя.
Ни один! Как можно так ляпать помелом, чтобы просто ни один!
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 21:17, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:27

Xenon написав:З урахуванням що відбувається в Стрию

А можно краткий ликбез по Стрыю? Не ну я прочитал что ударили по подземному хранилищу уже несколько раз - вот какой вопрос возникает - Раша бьет по своему же газу что течет в Европу что ли?
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:29

Мобілізація 18-річних — це питання часу, — військові в інтерв'ю Le Figaro

Зазначається, що зараз середній вік військовослужбовця в Україні — 42 роки.

До речі, очільник фонду «Повернись живим» Чмут також заявив, що мобілізаційний вік в Україні мають знизити — хоча б до 20 років. Але на даний момент кількість чоловіків віком 20-30 років є найменшою в історії України. Зараз в Україні 40-річних чоловіків у 2 рази більше, ніж 20-річних.

(https://www.lefigaro.fr/international/e ... n-20240411
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 21:36

АндрейМ написав:Жінки користуються правами безкоштовно. У них немає зобов'язання бути "справжніми" жінками. Вони можуть не народжувати, не куховарити, вони можуть бути ким завгодно. Вони собі це право навіть не виборювали, а ідіоти чоловіки навіть не спромоглися поміняти суспільний договір і зробити себе людьми в Україні, а не гендерним стереотипом.

Я бы сейчас на месте женщин орал бы самый первый "свободу мужчинам". Но это на месте умных. Которые понимают что выбивая на одной блестящей стороне медали фразу "мужчина-защитник" на другой автоматически выбивается "а женщинам- Kindern-Kirchen-Kuchen", просто эту сторону пока не видно потому что монета пока лежит первой стороной вверх, потом перевернется и они с этого еще офигеют.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 76087609761076117612 ... 15172>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор