Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76557656765776587659 ... 14532>
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:36

detroytred написав:
  flyman написав:Є час "напівроспаду спеціаліста", тобто коли він втрачає приблизно половину проф. збідностей, і тількі військові особливі, як вийшли капітаном-кавалеристом кінноти, так і в епоху танків: "невостребований ВОС/нема посади"

Все ж таки накнопаю декілька речень))

Сьогодні нема посади, а завтра є.
І я зможу через 2-5 місяців виконувати всі види підготовок до польоту, а також регламентні роботи на Ф-16 (а на Су-24, Міг-29, Мі-8, 24 і до Ту-95, якщо ГУР захопить хоч один в кацапів 95, або Ка25, 27. Да хоч через пару тижнів). І потім навчати інших цьому.
А ви?

Але це фігня. Нехай дрібниці.
Кнопати про гвіздок в армійську систему, що вже не є фігня, мені ліньки.

людина чомусь вибирала бути "силовиком" (може там тестостерон як молодого самця шимпанзе та інші гормони, любов дівчат, уніформа, домінатність ...), не "елоєм" (природа не дала гормонів для вияву агресії бути альфою), але як напад, то мобілізувати мають "елоїв" на дефіцитну ВОС, а поізносівшиєся, з колись непродовженим контрактом, тим часом перебуватимуть на схроні, поки не знайдеться їм затребувана ВОС/посада
Востаннє редагувалось flyman в Суб 13 кві, 2024 22:43, всього редагувалось 3 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:38

flyman написав:людина чомусь вибирала бути "силовиком" (може там тестостерон як молодого самця шимпанзе та інші гормони, любов дівчат, унфіорма ...), а не "елоєм", але як напад, то мобілізувати мають елоїв, а поізносівшиєся, з колись непродовженим контрактом, тим часом перебуватимуть на схроні, поки не знайдеться затребувана ВОС/посада
это правовая коллизия. думаю решат. Они ж не самоубийцы. Посмотрят что новый закон ничего не дал, возьмутся за впенсов и других бывших силовиков.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:40

vitaliiangel написав:
  Hotab написав:vitaliiangel

том что эмто массово я цитировал какую то статью несколько дней назад.

Не видел, в законе нет «приведи «лыжника» - и тебе отсрочка»?
Можно было бы Успиха назад вернуть, когда план Б промутит.

закон только чтобы слабонервный обосрался. тут тезисно
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/ ... 1/7450771/

Суд може відмовити ТЦК, якщо позбавлення прав залишить людину без основного законного джерела доходу – тобто якщо людина працює водієм. А також, якщо вона використовує транспортний засіб у зв'язку зі своєю інвалідністю чи інвалідністю особи, яку вона утримує.

Повний абсурд.
feecold

Подякував: 35 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:43

Hotab написав:це коли він в 17 років обирає вузьку спеціалізацію «танкіст», служить років так до 35-40 , а потім йому кажуть

Якщо подивитись на деякі інші країни, то там в школі учень отримує якусь базову спеціальність, припустимо фармацевт. Далі військовий навчальний заклад- танкіст після проходження навчання як танкіст, паралельно він може навчатись іншої громадянської спеціальності, або працювать, за професією, яку здобув у школі- фармацевт. В якісь терміни буває на стрільбах, плюс можливі якісь додаткові курси(як у фармацевтів, так і у танкістів). Під час служби він отримує зарплату за основним місцем роботи. Пенсія по віку скільки накопив. Звісно в наших умовах з бувшим срср воно на 100% так не спрацює, але...
Все життя як військовий це дуже рідко, яле буває й таке. Знав одного з Іорданії, у нього 15! дітей, дружина не працює. 6 одночасно навчались у ВНЗ по всьому світу. Один з синів в Одесі, якійсь зв`язківець. Яка зарплата була у тата-військового не знаю, можу тільки уявити.
молодість вже тю-тю, ні кола ні двора, пенсії нема, і роботи вже нема. А куди? Йти в універ за новою освітою? І кому в 40 треба людина після універу без досвіду?

Звісно йти й навчатись. Ось шо йому подобається, на того хай і вчиться.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:45

feecold написав:Повний абсурд.
почему абсурд может решат инвалидов призывать, заблокируют им права, а у него ноги нет, как ему без авто жить? заплатит 17 тыс штрафа, а права блокировать не будут. Закон на все ситуации.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:45

feecold

Повний абсурд.

Ми з вами вже говорили тут, що ви або юрист - початківець, або малокваліфікований.
Коли 130 стаття передбачала або штраф, або позбавлення посвідчення водія (на рішення суду) саме ці аргументи озвучувалися в суді і давали можливість залишитись з ліцензією. Нічого нового, просто ви не в курсі.

Звісно в наших умовах з бувшим срср воно на 100% так не спрацює, але...

В цьому питанні вже є подвижки. Вже десь років як 5-10 (не памʼятаю точно) є окремий стовпець ЄСВ у військовослужбовця. І тепер в принципі він вигнаний (скорочений) приходить в цивільне життя хоча б з історією внесків. Раніше - голий)) Тобто цивільного стажу у нього було нуль )) прикольно було))
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 кві, 2024 22:52, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Израиль закрыл небо для полетов и поднял самолёт судного дня. Я ж говорю, сложная сегодня суббота...
США там тоже в полной боевой готовности.
Banderlog, мои карты таро поломались... Мясо вам поступать будет, но немного. То что вас не отпускают хотя бы по 5%, хотя бы в пол года, хотя бы по жребию - фигово.
Востаннє редагувалось stm в Суб 13 кві, 2024 22:52, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:52

Hotab написав:Бо якось воно не альо до 40 по зйомним хатам,на заплату 500 дол з сімʼєю, де тебе перекидають з Десни в Кр. ріг а звідти в Гончарівске, сімʼя тебе мій же не бачить, а потім тобі «пока» і ти такий «хм, це точно я ще комусь щось винен»))

Звісно така система не повинна існувать. Сім`я живе в одному місці, він також там живе і працює, їздить на стрільби припустимо 2 рази на рік по тижню, або 2, але у вихідні він офіційно вдома.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:52

vitaliiangel написав:
  feecold написав:Повний абсурд.
почему абсурд может решат инвалидов призывать, заблокируют им права, а у него ноги нет, как ему без авто жить? заплатит 17 тыс штрафа, а права блокировать не будут. Закон на все ситуации.

Абсурд як розглядати інвалідів як військовозобов'язаних, так і обмеження прав на транспортний засіб у такому разі.
Якщо законодавчо винесено рішення - не йдеш воювати - йдеш у в'язницю, правовий режим зводить нанівець усе існування соціуму у цій агломерації.
feecold

Подякував: 35 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 кві, 2024 22:53

flyman написав:
  detroytred написав:
  flyman написав:Є час "напівроспаду спеціаліста", тобто коли він втрачає приблизно половину проф. збідностей, і тількі військові особливі, як вийшли капітаном-кавалеристом кінноти, так і в епоху танків: "невостребований ВОС/нема посади"

Все ж таки накнопаю декілька речень))

Сьогодні нема посади, а завтра є.
І я зможу через 2-5 місяців виконувати всі види підготовок до польоту, а також регламентні роботи на Ф-16 (а на Су-24, Міг-29, Мі-8, 24 і до Ту-95, якщо ГУР захопить хоч один в кацапів 95, або Ка25, 27. Да хоч через пару тижнів). І потім навчати інших цьому.
А ви?

Але це фігня. Нехай дрібниці.
Кнопати про гвіздок в армійську систему, що вже не є фігня, мені ліньки.

людина чомусь вибирала бути "силовиком" (може там тестостерон як молодого самця шимпанзе та інші гормони, любов дівчат, уніформа, домінатність ...), не "елоєм" (природа не дала гормонів для вияву агресії бути альфою), але як напад, то мобілізувати мають "елоїв" на дефіцитну ВОС, а поізносівшиєся, з колись непродовженим контрактом, тим часом перебуватимуть на схроні, поки не знайдеться їм затребувана ВОС/посада

Вузькі спеціалісти всл, як правило, не "силовики".

А так я все ж таки довіряю логічності та обгрунтованості тих правил армійської системи, які є.
Навіть для стройової підготовки...
Бо ходили б бійці строєм, то отого "чоловіки в зелених штанях" було б суттєво менше. Бо стройва - це елемент виховання вояка та підрозділу.
І вітання.
І отого цирку в відео Ями не було б.
Не було отакого в совку під час БД. І паперів не було.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 76557656765776587659 ... 14532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор