|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:21
Успіх написав::arrow: редагував ...тут були казки, фантазії і сни...
Я не здивувався . Так часто буває , коли розповідаєш зі слів інших .Та й ще доповнюєш розповіді "тут були казки, фантазії і сни " нагнітаючи страсті . КАЖІТЬ ТІЛЬКИ ПРО СЕБЕ .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:31
Hotab написав:1. Менти. Якщо ви про діючих, то таке питання: хто має зараз виконувати ті задачі , які стоять перед «мєнтами» , якщо їх забрати на фронт? Функцію «мєнта» зараз ви ж знаєте? Що буде, якщо їх прибрати , цюуявляєте? Розкажіть. Тільки не кривляйтесь як Бетон, який чеше щось про «вони захищають власть від народу» . Я не бачу загрози біля урядових організацій , пікетів і забастовок. Зате я бачу їх на вулицях, в спальних районах і .тд Хто замість них?
думаю замінити ментів було б на порядок більше бажаючих, ніж замінити штурмовиків. ви переоцінуюєте роль патрульних)), розганяти бабуль з несертифікованим молоком на базарчиках много вмінь не треба. Не забуваймо що вимоги для роботи в поліції це лише середня освіта + водійське посвідчення Наприклад плиточник стане поліцейським і отримає бронь на 2 роки. За таку заміну битись в чергах будуть.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:33
Letusrock написав: Hotab написав:1. Менти. Якщо ви про діючих, то таке питання: хто має зараз виконувати ті задачі , які стоять перед «мєнтами» , якщо їх забрати на фронт? Функцію «мєнта» зараз ви ж знаєте? Що буде, якщо їх прибрати , цюуявляєте? Розкажіть. Тільки не кривляйтесь як Бетон, який чеше щось про «вони захищають власть від народу» . Я не бачу загрози біля урядових організацій , пікетів і забастовок. Зате я бачу їх на вулицях, в спальних районах і .тд Хто замість них?
думаю замінити ментів було б на порядок більше бажаючих, ніж замінити штурмовиків. ви переоцінуюєте роль патрульних)), розганяти бабуль з несертифікованим молоком на базарчиках много вмінь не треба. Не забуваймо що вимоги для роботи в поліції це лише середня освіта + водійське посвідчення Наприклад плиточник стане поліцейським і отримає бронь на 2 роки. За таку заміну битись в чергах будуть.
успішно замінить Успіх, це ж його мрія "нагинати ухилянтів", він випробовувальний термін задармо відпрацює, а поки Успіх чекає дембєля, то yama із сітківкою, тай по світовим нормам на душу населення їх забагато, як і чиновників та інших цмудильщиків бюджетної сісі
Востаннє редагувалось flyman в Вів 16 кві, 2024 09:37, всього редагувалось 3 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:37
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:38
Letusrock думаю замінити ментів було б на порядок більше бажаючих, ніж замінити штурмовиків. ви переоцінуюєте роль патрульних)), розганяти бабуль з несертифікованим молоком на базарчиках много вмінь не треба. Не забуваймо що вимоги для роботи в поліції це лише середня освіта + водійське посвідчення Наприклад плиточник стане поліцейським і отримає бронь на 2 роки. За таку заміну битись в чергах будуть.
Вам від мене треба додати ще статистики до тої, яка вище ВЖЕ є у моєму повідомленні? Про розкритих вбивств, крадіжок? Я вже не кажу про очевидні речі: кіт в хаті і навіть якщо не зʼїв жодної миші, проганяє їх своєю присутністю. Тобто не було б на вулиці мєнта, кількість в нетверезих водіїв, і крадіжок зросла б в рази. Це інфантильність казати, що було б нормально і без правоохоронної системи. Тепер щодо «ми б замінили». А з чого б це? На підставі чого? Вас треба навчити їх роботі, а їх навчити на полігоні? Так дешевше? 1. Економічна підстава яка робити це саме так, а не вас на полігон? 2. Моральна підстава яка? Він все ж на ваше думку винен більше вас? Все-таки він в борг працює?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:51
Примат написав: detroytred написав:Тому і гречкосії...
а хто наступний?
Ніхто. Отже маса є тільки у гречкосіїв. Усі інші замалі. Тому все спрямовано на "завоювання, підкорення, притягнення")) мас. По впенсам: 200 тис. підходять за віком. Але Серед них, як і серед гречкосіїв, є броньовані підприємстом, хворі, сімейні обставини, опікуни і т.д. Призвано 4% 8 тис. І більшість з призваних впенсів на посади командирів (з взводів і до..), заступників і начальників служб, відділень тощо. А гречкосіїв - мільйони... Тому і взор саме на них. Вони основа... І ніхто їх не замінить. На масовіші посади кухарів-дровоколів, кулеметників і т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:52
Hotab написав:Вас треба навчити їх роботі, а їх навчити на полігоні? Так дешевше?
так, дешевше. Бо він вже вміє стріляти, влаштовувати засідки, маскуватись, конспіруватись, фізично підготовлений і т.д. А в патрульній роботі небачу нічого складного раз там двійошників після школи беруть Hotab написав:Моральна підстава яка?
бо він свідомо вибрав професію з ризиком для життя, а айтішник/плиточник/продавець шаурми ні))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 09:56
Letusrock так, дешевше. Бо він вже вміє стріляти, влаштовувати засідки, маскуватись, конспіруватись, фізично підготовлений і т.д. А в патрульній роботі небачу нічого складного раз там двійошників після школи беруть
Ви себе загнали в кут. Якщо брали двієчника, який нічого не вміє, отже і патрульний на цьому місці нічого не вміє? Тоді куди його в окоп? Якщо він вміє, бо є такі вимоги вміти , то виходить треба вчити плиточника до цих вимог? він свідомо вибрав професію з ризиком для життя
І що? Якщо я свідомо ходжу в зал займатись гирями, то коли вам треба перенести піаніно, зобовʼязаний це зробити я? Якщо ви свідомо вибрали алкоголізм, то коли будуть роздавати гуманітарку з ящиками пива, приорітет у вас?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 16 кві, 2024 09:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:01
холява написав: Успіх написав: detroytred написав:Може це балачки?
Це балачки Це сни Це неправда Це тільки в кацапів може таке бути Я не хочу бути крайнім - 2р+ відслужити і ще 12р "відсидіти" за фантазії/сни... Тому це все фантазії контуженого фронтовика.
Ти знову розповідаєш з висовлювань інших . Ви не перебуваючи на "нулі "розповідаєте про "нуль ". ПЛЯ ...... як так ?
Тому що деяких побратимів три міс тому перевели в піхоту! Вони НА НУЛІ!!! Телефонують, спілкуємось... Але краще, нехай це все будуть сни/фантазії!!! Марення контуженого фронтовика!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:02
Hotab написав:1. Менти. Якщо ви про діючих, то таке питання: хто має зараз виконувати ті задачі , які стоять перед «мєнтами» , якщо їх забрати на фронт? Функцію «мєнта» зараз ви ж знаєте? Що буде, якщо їх прибрати , цюуявляєте? Розкажіть. Тільки не кривляйтесь як Бетон, який чеше щось про «вони захищають власть від народу» . Я не бачу загрози біля урядових організацій , пікетів і забастовок. Зате я бачу їх на вулицях, в спальних районах і .тд Хто замість них?
Скільки поліцейський мали безпосередній, прямий контакт з небезпечними злочинцями? Умовно "хто на воровску фінку" нарвався? Яякий відсоток праці там вимагає фізичної сили? Звідси - скільки чоловіків там можна замінити на жінок, курсантів, пенсіонерів.На скільки зменшилася кількість поліції після втрати територій та кількості людей? 2. Воєнпенси. Багато про це розмовляли. Розкажете, в який саме момент виникла заборгованість воєнпенса перед державою? На першому 5-річному контракті, другому? Як це працює? Чим довше він на службі, тим більше винен державі? Борг росте чи ні? В 60 (уявляємо що він там десь досі в кабінеті бумаги перекладає) він взагалі на органи має відійти, бо борг шалений? Чи лише лейтенант після випуску в боргу? Як саме воно так працює (бо муха щось стидливо мовчить, особливо як на губах у нього також знайшли молоко з бюджетної сіськи) , що умовний муха після 5 річного контракту нічого не винен своїй хвірмі, а військовий чи будь який інший бюджетник відпрацювавши такий самий контракт залишається їй винним? (якщо що, я не вважаю що воєнпенс не повинен. Але його обовʼязок однаковий з гаиклад вами, на мою думку, не більший)
Так, однаковий. Ви ж стверджуєте що воєнпеси віддали державі більше ніж трактористи і більш цінен для держави. Питань немає - звільнився і стаєш звичайним цивільним, якого завтра разом з трактористом можна мобілізувати і перевчити рубати дрова для кухні або копати укріплення. А так - ВОС непотрібний... 3. Які саме чиновники і бюджетники мають на вашу думку йти в окоп в першу чергу? Діловод з райради? Вчитель? Медсестра? Комунальник? І чому? Вони теж працюючи, виконуючи свої обовʼязки, стають все більш зобовʼязані державі ??
Не в першу чергу, але діловод може бути замінен на "діловодку"  , або на 22-річного випускника. Можна багато розписувати це деталі, які вирішуються при бажанні, але в новому законі цього немає. І ви наче не розумієте що вам кажуть - країна поділена на перший і други сорт. Якщо війна та "Родіна в опасності" то пардон, або всі, або хай перший сорт не вякає , що він не воює бо винен менше, віддав більше, потрібен в тилу , або заплатив більше.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1